De deur opende zich en daar stond je Britt had Leo al meerdere malen ontmoet in een café. Ze kwamen er beide regelmatig. Ze babbelden wel eens even met elkaar, maar zochten niet speciaal contact. Zo kenden ze elkaar eigenlijk al enkele jaren.

Leo was een eerder onopvallend type, niet groot, slank, sportief en niet roker. Hij was eerder gereserveerd in het bijzijn van vreemden, maar kon uitbundig vrolijk zijn onder vrienden. Zij was iets meer een feestbeest en lokte op die manier ook wel meerdere aanbidders aan die ze, als ze haar niet aanstonden, formeel op afstand kon houden. Mijn man werkt in de reclame branche en is ‘een creatief’. Nou, dat merk ik wel in bed ook, hij weet mij vaak te verrassen met iets nieuws.

Maar de laatste tijd leek het wel of hij er met zijn gedachten niet helemaal bij was en dat vroeg ik hem dan ook toen we samen op een zondagmorgen aan de ontbijttafel zaten.

Na wat aandringen kwam er uit dat hij sinds kort was gekoppeld aan een ‘copywrighter’ om samen mooie commercials in elkaar te zetten met wie het om een of andere reden niet helemaal goed klikte. Ik vroeg hem lachend of die collega soms een De 16 jarige dochter Marian van mijn vriendins zuster is laatst een weekend bij ons geweest.

Vrijdagavond kwam ze al en we hebben toen gezellig met zijn drieën wat tv gekeken en wat gebabbeld en gedronken. Mijn vriendin moest de volgende ochtend nog werken dus die ging tegen Marian had de afstandbedienig en ging wat rondzappen. Bij een erotisch programma op Veronica stopte ze en zat aandachtig te kijken naar een man en vrouw die elkaar lekker aan het verwennen waren. Toen de vrouw de man ging pijpen tot zo ver je dat kon Een paar maanden geleden lag ik met mijn vrouw Kim nog wat bij te komen in bed nadat we flink hadden geneukt.

Kim kroop naar me toe en fluisterde, "Schat, wil jij mijn kontje neuken vanavond? Mijn liefelijke bruid ging op me liggen en begon me met een duivelse glimlach op haar gezicht te zoenen. We besteden een paar haastige minuten aan het voorspel, dat ermee eindigde dat mijn vrouw op haar buik lag en ik haar heerlijke billen kuste.

Ik kwam haar tegen op de Grote Markt. Ik zag ze al van ver staan. Ze had haar blonde lokken opgestoken met kleine bruine speldjes, had een strak zwart bloesje aan waarin haar prachtige grote borsten, minstens een C-cup, heerlijk hun natuurlijke rondingen toonden, daaronder een bordeau rokje en haar goddelijke benen.

Het was mijn buurvrouw Karolien. Ze was 35 jaar en ik ken haar al van toen ze zo’n 7 jaar geleden naast ons kwam wonen. Vanaf dat ogenblik, ik was toen een jaar of 14, ben ik in de ban van haar. Vele malen heb ik haar van boven in de Je hebt me vast wel eens gezien. Tijdenlang was ik HET gezicht van Veronica en zat ik in hun reclamespot, stond ik in tijdschriften of was ik afgebeeld op de levensgrote posters aan de kant van de weg.

Ik was de belichaming van: Nou had ik persoonlijk meer iets van: Altijd en overal ben ik in voor een sexueel avontuur en door mijn uiterlijk heb ik er nooit veel moeite mee om een stoere bink in mijn bed te lokken Erik werkte op een kantoor en bevond zich dagelijks tussen allerlei welgevormde dames. Sommigen waren getrouwd en sommigen woonden samen. Enkelen hadden al kinderen en een paar meiden waren nog single. Zo ook Ingrid, een blonde spetter met stevige dijen en een volle kont.

Als ze een strakke spijker broek droeg, dan schuurden haar dijen bij elke stap tegen elkaar, maar dat vond Erik alleen maar opwindend. Ze had een enorme sexy uitstraling op hem en haar lekkere dikke borsten werkten daar flink aan mee. Om zichzelf nog imposanter uit te laten komen, Hee Esthertje, nee maar, wat doe jij al weer hier, of all places? Ja dat vraag ik me ook af. M'n vriend z'n moeder heeft me weer meegenomen'. Maarre, hoe gaatie, ouwe bink?

Toen was Jan overigens in het gezelschap van z'n vriendin. Esther gaat wel vaker met de moeder van haar vriendje naar de braderie, ook al heeft Heb je zin in thee? Ze kwam naar me toelopen om mijn mok op te halen. Met haar slanke handen omvatte ze de mok, hierbij tikte ze met haar ring tegen het keramiek.

Van de duidelijke tik keek ik op en stamelde: Ik keek haar na en kon geen woord uitbrengen. Altijd was ze netjes gekleed in mantelpak en nu liep ze op 'casual Friday' in een spijkerbroek.

Zo'n hele licht gekleurde met van die bleekmiddel vlekken erin. Dit deed ze altijd zelf had Renate, wil je dit voor me uittypen? Ik kom eraan, Nelleke ," riep Renate vanuit de aangrenzende kamer.

Een aantrekkelijke jonge vrouw kwam de kamer binnen. Zij was vierentwintig en de sekretaresse van een schrijfster, die met haar romans veel sukses oogstte. Zij wist dat er meer van haar werd verwacht dan alleen het manuscript uittikken. Zij moest ook als Ik had een uit school vriendje Berry en na een paar jaar ging ik bij hem logeren. Ik belde aan en Dianna moeder verwelkomde mij ik liep de kamer in en ging zitten, ik maakte een kort praatje met Berry 17 jaar en we gingen naar boven mijn spullen klaar leggen.

Onder het avond eten zei Berry dat hij nog weg moest. En dat ik met Diana alleen thuis moest blijven. Die avond ging ik naar mijn kamer en Diana zei ik ga ook naar bed. We hadden een feestje op zondagmiddag en daar zou mijn buurmeisje van 24 ook zijn, ik ben Ik had haar allang niet meer gezien want ze ze zat op kamers in Amsterdam en wij wonen in Limburg. Ze was al een tijdje niet meer bij haar ouders thuis geweest omdat ze daar een vriend had en zo.

Eenmaal op het feestje kwam ze na een tijdje naar mij toe, maar ik stond net met een ander meisje te sjansen. Ze omhelsde mij en vroeg hoe het met haar lieve buurjongetje ging.

Vroeger had ze bij ons in de wijk altijd wel een vriendje en ik als klein jochie geilde Lees dit sexverhaal verder »». Spuit me maar vol!

Lees dit sexverhaal verder »» Verrassing voor mijn verjaardag Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De gevolgen van geile whatsapp berichten Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ik zit liever in een vrouwenkont Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Geile Britt word in sandwich genomen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» In mijn kont geneukt door mijn vrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een kunstlul in mijn anus Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anaal ontmaagd door drie vrouwen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn eerste anale ervaring Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Twee lullen in haar kont Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Je bent dus verliefd op me Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Onze trouwdag vieren in een hotel Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een geile inbreekster Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De vertegenwoordigster Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Kontneuken met mijn vrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een tweeling is dubbel zo geil Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het begon op internet Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anale sex met Britt Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Creatief met sex Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Heet weekendje Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anaal avontuur Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ik neuk mijn geile buurvrouw in haar kontje Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het gezicht van Veronica Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De verwaande trut Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Samen stout zijn Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Perfecte spijkerbroek Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De schrijfster Categorie: Daan, die nog geen woord gezegd heeft, knikt alleen maar bevestigend.

Snel spring ik uit de douche en droog me een beetje af. Daan knikt weer bevestigend waarop ik de badkamer uitloop. Op mijn kamer aangekomen ga ik volledig naakt onder mijn dekens liggen in afwachting van mijn jonge zusje. Ongeduldig lig ik op mijn bed te wachten. Wat er zich net in de badkamer heeft afgespeeld zorgt ervoor dat mijn pik onverstoord keihard overeind blijft staan.

Even kijk ik onder de dekens en zie dat de paarse kop van mijn stijve lul helemaal glimt van het voorvocht. In mijn gedachten ben ik al aan het bedenken wat ik met mijn jonge zusje ga doen en op dat moment komt ze binnenlopen. Ze heeft haar lichtgroene zijden nachtjapon aan dat bij haar borsten is afgezet met kant.

Deze sluit perfect aan op haar jonge lichaam en ik zie duidelijk de vorm van haar borsten en bijna vrouwelijke heupen. Haar tepels steken brutaal door het zijde heen wat aangeeft dat ze geen BH heeft aangetrokken. Haar haren zijn nog vochtig van de douche, hangen over haar schouders en laten donkergroene plekken zien op het zijde van haar nachtjapon. Wanneer ze van de deur naar het bed loopt lijkt het bijna alsof ze zweeft en het voelt allemaal heel onwennig aan.

Voor het bed aangekomen trekt ze in een beweging haar nachtjapon over haar hoofd uit. Ze staat nu volledig naakt voor me en de geur van haar net gedouchte lichaam penetreert zich op een zeer prettige manier in mijn neusvleugels. Ik sla de deken van me af en zie haar ogen een fractie groter worden wanneer ze me ziet liggen. Nog steeds heeft ze geen woord gezegd. Met haar rechterarm streelt ze mijn bovenbeen van mijn knie tot net onder mijn zak en met haar linkerarm streelt ze mijn borst en buik net tot aan de aanzet van mijn snoeiharde pik.

Ik kreun zachtjes en wil dat ze mijn lul vastpakt of hem in haar mond neemt, maar Daan neemt alle tijd om me volledig gek te maken. Ze ziet hoe moeilijk ik het heb en ze kan een glimlach maar net onderdrukken. Plots gaat ze schrijlings over mij heen zitten met haar rug naar me toe. Daan heeft echter andere plannen.

Ze manoeuvreert haar ongelofelijk strakke tienerkontje tot net boven mijn gezicht. Dan spreidt ze met beide handen haar billen van elkaar en zakt zonder aarzelen met haar kontgaatje tot net boven mijn lippen. Het idee is aan de ene kant duidelijk, maar aan de andere kant ook weerzinwekkend. Daan zit geduldig te wachten op hetgeen dat komen gaat. Heel voorzichtig steek ik mijn tong een beetje uit en begin zachtjes haar bilspleet te likken.

Ik proef helemaal niets en ruik alleen maar de badolie die ze net heeft gebruikt. Aangenaam verrast laat ik mijn tong via haar bilspleet naar haar sterretje glijden en hier geldt hetzelfde. Wanneer mijn tong haar kontgaatje raakt gaat er een trilling van genot door het lichaam van Daan die eindigt in een zachte kreun uit haar volle lippen. Het puntje van mijn tong verdwijnt nu een stukje in haar kontgaatje en Daan drukt haar billen nog iets strakker in mijn gezicht.

Mijn neus is nu diep begraven in haar bilspleet en al snel zit mijn tong enkele centimeters in haar sterretje begraven.

Zachtjes begint Daan mijn tong te neuken terwijl ze met haar vingers over haar jeugdige klitje wrijft. Al veel sneller dan ik verwacht verandert haar zware ademen in hijgen en haar hijgen in kreunen om te eindigen in een grommend orgasme dat enkele seconden aanhoudt. Hierbij drukt ze haar strakke tienerkontje hard in mijn gezicht en even heb ik moeite om adem te halen.

Dan gaat Daan van me af en neemt ze plaats tussen mijn benen. Hier voel ik mijzelf bijzonder ongemakkelijk bij, maar ik ben ook weer te nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Daan pakt met twee handen mijn billen vast en laat haar hoofd zakken. Wanneer haar tong het gedeelte raakt tussen mijn ballen en mijn kontgat schiet er een elektrische flits door mijn lichaam. Dit heb ik nog nooit van mijn leven gevoeld! Elke keer dat haar tong dit gevoelige plekje raakt lijkt het in mijn lichaam te onweren wat overigens een fantastisch gevoel is.

Het vlak dat haar tong aan het verkennen is wordt steeds groter en al snel likt ze de onderkant van mijn ballen om vervolgens een stukje te zakken naar mijn kontgaatje die ze net niet aanraakt. Door het speeksel voel ik wel dat mijn sterretje een beetje vochtig aan het worden is en stiekem hoop ik dat ze haar tong nog iets verder laat zakken. Net op het moment dat ik denk dat ik niet meer kan houden voel ik haar warme tong over mijn sterretje gaan en ik laat ongecontroleerd een diepe grom uit mijn mond ontsnappen.

Ik voel Daan haar tong aanspannen en al snel penetreert ze mijn kontgaatje en begint ze me anaal te neuken met haar tong. Het wordt helemaal wit voor mijn ogen en ik weet niet hoe ik het heb. Dit is een gevoel dat ik nog niet eerder heb ervaren en waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zo lekker zou vinden!

Plots stopt Daan met wat ze aan het doen is en gebiedt mij om mijn benen weer normaal op het bed te leggen. Op het moment dat mijn stijve paal in haar zicht komt pakt ze deze met twee handen en vult haar geile mond met volle lippen volledig met pikvlees. Haar mond beweegt nu heftig op en neer en ze probeert elke keer zoveel mogelijk van mijn stijve pik achter in haar keel te krijgen.

Met haar rechterhand is ze me stevig aan het aftrekken en met haar linkerhand masseert ze zachtjes mijn geschoren ballen. Dit gaat niet lang duren en voordat ik de kans heb om Daan te waarschuwen duwt ze onverwacht haar dunne middelvinger volledig in mijn sterretje wat als gevolg heeft dat ik, zonder dat ik de kans krijg om Daan te waarschuwen, spuit als een IJslandse geiser.

Straal na straal spuit ik in Daan haar mooie jonge mondje en ze doet haar best om al mijn zaad binnen te houden. Ik spuit echter zoveel dat kleine straaltjes sperma langs haar mondhoeken over mijn pik glijden. Op het moment dat ik volledig klaar ben met spuiten slikt mijn jonge zusje al mijn zaad door en begint daarna grondig mijn nog steeds harde staaf schoon te likken.

Met lange halen likt ze met haar tong langs de schacht van mijn geaderde pik die geen enkele aanstalten maakt om te verslappen.

Tevreden kijkt Daan me aan wanneer ze klaar is met haar schoonmaakbeurt om vervolgens op haar hurken boven mijn stijve pik te gaan zitten. Met een hand pakt ze mijn stijve pik vast en richt deze naar boven. Ze zet de paarse kop van mijn harde lul tegen de ingang van haar kletsnatte kale spleetje en voorzichtig laat ze zich zakken.

Omdat ze op haar hurken zit kan ze zelf volledig het ritme bepalen en al snel wipt ze als een amazone op mijn glimmende staaf. Het kutsap stroomt in straaltjes uit haar tienerspleetje en ik voel het via mijn bilnaad naar beneden stromen. Ze voert haar tempo steeds een beetje op en wanneer het lijkt of ze niet sneller kan begint ze met haar rechterhand haar duidelijk zichtbare klitje te masseren. Uit haar tenen komt haar volgende orgasme opzetten en al schreeuwend komt ze hevig schokkend klaar.

Gelukkig zijn mijn ouders niet thuis, anders had ze letterlijk het hele huis bij elkaar geschreeuwd. Daan laat zich voorover vallen met haar hoofd op mijn borst om even tot zichzelf te komen. Veel tijd geef ik haar echter niet en kruip onder haar uit. Daan blijft op haar buik liggen en ik neem plaats tussen haar benen. Ik spreid haar benen en gebruik mijn beide handen om haar billen van elkaar te halen.

Haar tienerkutje staat ver open en ziet er vochtig uit. Haar kontgaatje is lichtdonker van kleur. Plagend ga ik over haar heen hangen en laat ik mijn eikel een paar keer door spleetje heen glijden. Dan zet ik mijn paarse kop tegen haar kontgaatje en bevochtig deze met haar eigen kutsappen en mijn voorvocht. Op het moment dat ik wat druk zet op haar sterretje kijkt Daan een beetje angstig over haar schouder.

Daan kreunt pijnlijk en ik zie dat haar handen zichzelf vastgrijpen in het matras van het bed. Zachtjes druk ik mijn pik wat verder naar binnen en al snel voel ik dat Daan zelf wat tegen gaat drukken. Mijn geile jonge zusje is zo anaal gefixeerd als het maar zijn kan en wil mijn dikke pik dieper in haar jonge tienerkontje voelen.

Ik zie de schacht van mijn dikke pik centimeter voor centimeter in haar maagdelijke kontje verdwijnen. Het voelt alsof ze hem eraf probeert te knijpen, zo strak is dit gaatje.

Wanneer ik er bijna helemaal in zit begin ik voorzichtig op en neer te bewegen. Daan ligt nog steeds plat op haar buik en drukt elke keer haar strakke kontje omhoog wanneer ik naar beneden druk.

Ze kreunt, hijgt en huilt bijna van geiligheid. Al heel snel voel ik het zaad in mijn ballen borrelen en ik besluit om haar net ontmaagde tienerkontje volledig vol te spuiten met zaad.

Op het moment dat ik kom lijkt het alsof het tegen wordt gehouden door haar kringspier. Hierdoor duurt mijn orgasme langer dan normaal, maar uiteindelijk spuit ik straal na straal diep in haar darmen om vervolgens uitgeput en bezweet op haar te vallen met mijn pik nog diep in haar sterretje. Na enkele minuten voel ik dat mijn pik wat slapper begint te worden om vervolgens automatisch uit haar kontje te floepen. Op dat moment rol ik van mijn zusje af en ga ik op mijn rug naast haar liggen.

Bijna automatisch kruipt Daan dicht tegen me aan en legt ze haar hoofd op mijn borst. Niet veel later vallen we allebei in slaap. Pas na enkele uren word ik wakker en merk ik dat mijn zusje niet meer naast me ligt. Wanneer ik op de rand van het bed ga zitten zie ik een briefje op mijn nachtkastje liggen.

.

Sexdate zonder registratie geile lesbosDe deur opende zich en daar stond je Britt had Leo al meerdere malen ontmoet in een café. Ze kwamen er beide regelmatig. Ze babbelden wel eens even met elkaar, maar zochten niet speciaal contact. Zo kenden ze elkaar eigenlijk al enkele jaren. Leo was een eerder onopvallend type, niet groot, slank, sportief en niet roker.

Hij was eerder gereserveerd in het bijzijn van vreemden, maar kon uitbundig vrolijk zijn onder vrienden. Zij was iets meer een feestbeest en lokte op die manier ook wel meerdere aanbidders aan die ze, als ze haar niet aanstonden, formeel op afstand kon houden. Mijn man werkt in de reclame branche en is ‘een creatief’. Nou, dat merk ik wel in bed ook, hij weet mij vaak te verrassen met iets nieuws.

Maar de laatste tijd leek het wel of hij er met zijn gedachten niet helemaal bij was en dat vroeg ik hem dan ook toen we samen op een zondagmorgen aan de ontbijttafel zaten. Na wat aandringen kwam er uit dat hij sinds kort was gekoppeld aan een ‘copywrighter’ om samen mooie commercials in elkaar te zetten met wie het om een of andere reden niet helemaal goed klikte.

Ik vroeg hem lachend of die collega soms een De 16 jarige dochter Marian van mijn vriendins zuster is laatst een weekend bij ons geweest. Vrijdagavond kwam ze al en we hebben toen gezellig met zijn drieën wat tv gekeken en wat gebabbeld en gedronken.

Mijn vriendin moest de volgende ochtend nog werken dus die ging tegen Marian had de afstandbedienig en ging wat rondzappen. Bij een erotisch programma op Veronica stopte ze en zat aandachtig te kijken naar een man en vrouw die elkaar lekker aan het verwennen waren.

Toen de vrouw de man ging pijpen tot zo ver je dat kon Een paar maanden geleden lag ik met mijn vrouw Kim nog wat bij te komen in bed nadat we flink hadden geneukt.

Kim kroop naar me toe en fluisterde, "Schat, wil jij mijn kontje neuken vanavond? Mijn liefelijke bruid ging op me liggen en begon me met een duivelse glimlach op haar gezicht te zoenen.

We besteden een paar haastige minuten aan het voorspel, dat ermee eindigde dat mijn vrouw op haar buik lag en ik haar heerlijke billen kuste. Ik kwam haar tegen op de Grote Markt.

Ik zag ze al van ver staan. Ze had haar blonde lokken opgestoken met kleine bruine speldjes, had een strak zwart bloesje aan waarin haar prachtige grote borsten, minstens een C-cup, heerlijk hun natuurlijke rondingen toonden, daaronder een bordeau rokje en haar goddelijke benen.

Het was mijn buurvrouw Karolien. Ze was 35 jaar en ik ken haar al van toen ze zo’n 7 jaar geleden naast ons kwam wonen. Vanaf dat ogenblik, ik was toen een jaar of 14, ben ik in de ban van haar. Vele malen heb ik haar van boven in de Je hebt me vast wel eens gezien.

Tijdenlang was ik HET gezicht van Veronica en zat ik in hun reclamespot, stond ik in tijdschriften of was ik afgebeeld op de levensgrote posters aan de kant van de weg. Ik was de belichaming van: Nou had ik persoonlijk meer iets van: Altijd en overal ben ik in voor een sexueel avontuur en door mijn uiterlijk heb ik er nooit veel moeite mee om een stoere bink in mijn bed te lokken Erik werkte op een kantoor en bevond zich dagelijks tussen allerlei welgevormde dames.

Sommigen waren getrouwd en sommigen woonden samen. Enkelen hadden al kinderen en een paar meiden waren nog single. Zo ook Ingrid, een blonde spetter met stevige dijen en een volle kont. Als ze een strakke spijker broek droeg, dan schuurden haar dijen bij elke stap tegen elkaar, maar dat vond Erik alleen maar opwindend.

Ze had een enorme sexy uitstraling op hem en haar lekkere dikke borsten werkten daar flink aan mee. Om zichzelf nog imposanter uit te laten komen, Hee Esthertje, nee maar, wat doe jij al weer hier, of all places?

Ja dat vraag ik me ook af. M'n vriend z'n moeder heeft me weer meegenomen'. Maarre, hoe gaatie, ouwe bink? Toen was Jan overigens in het gezelschap van z'n vriendin. Esther gaat wel vaker met de moeder van haar vriendje naar de braderie, ook al heeft Heb je zin in thee?

Ze kwam naar me toelopen om mijn mok op te halen. Met haar slanke handen omvatte ze de mok, hierbij tikte ze met haar ring tegen het keramiek. Van de duidelijke tik keek ik op en stamelde: Ik keek haar na en kon geen woord uitbrengen. Altijd was ze netjes gekleed in mantelpak en nu liep ze op 'casual Friday' in een spijkerbroek. Zo'n hele licht gekleurde met van die bleekmiddel vlekken erin. Dit deed ze altijd zelf had Renate, wil je dit voor me uittypen?

Ik kom eraan, Nelleke ," riep Renate vanuit de aangrenzende kamer. Een aantrekkelijke jonge vrouw kwam de kamer binnen. Zij was vierentwintig en de sekretaresse van een schrijfster, die met haar romans veel sukses oogstte. Zij wist dat er meer van haar werd verwacht dan alleen het manuscript uittikken. Zij moest ook als Ik had een uit school vriendje Berry en na een paar jaar ging ik bij hem logeren. Ik belde aan en Dianna moeder verwelkomde mij ik liep de kamer in en ging zitten, ik maakte een kort praatje met Berry 17 jaar en we gingen naar boven mijn spullen klaar leggen.

Onder het avond eten zei Berry dat hij nog weg moest. En dat ik met Diana alleen thuis moest blijven. Die avond ging ik naar mijn kamer en Diana zei ik ga ook naar bed.

We hadden een feestje op zondagmiddag en daar zou mijn buurmeisje van 24 ook zijn, ik ben Ik had haar allang niet meer gezien want ze ze zat op kamers in Amsterdam en wij wonen in Limburg.

Ze was al een tijdje niet meer bij haar ouders thuis geweest omdat ze daar een vriend had en zo. Eenmaal op het feestje kwam ze na een tijdje naar mij toe, maar ik stond net met een ander meisje te sjansen. Ze omhelsde mij en vroeg hoe het met haar lieve buurjongetje ging. Vroeger had ze bij ons in de wijk altijd wel een vriendje en ik als klein jochie geilde Lees dit sexverhaal verder »».

Spuit me maar vol! Lees dit sexverhaal verder »» Verrassing voor mijn verjaardag Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De gevolgen van geile whatsapp berichten Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ik zit liever in een vrouwenkont Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Geile Britt word in sandwich genomen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» In mijn kont geneukt door mijn vrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een kunstlul in mijn anus Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anaal ontmaagd door drie vrouwen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn eerste anale ervaring Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Twee lullen in haar kont Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Je bent dus verliefd op me Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Onze trouwdag vieren in een hotel Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een geile inbreekster Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De vertegenwoordigster Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Kontneuken met mijn vrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een tweeling is dubbel zo geil Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het begon op internet Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anale sex met Britt Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Creatief met sex Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Heet weekendje Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Anaal avontuur Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ik neuk mijn geile buurvrouw in haar kontje Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het gezicht van Veronica Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De verwaande trut Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Samen stout zijn Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Perfecte spijkerbroek Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De schrijfster Categorie: Daan, die nog geen woord gezegd heeft, knikt alleen maar bevestigend.

Snel spring ik uit de douche en droog me een beetje af. Daan knikt weer bevestigend waarop ik de badkamer uitloop. Op mijn kamer aangekomen ga ik volledig naakt onder mijn dekens liggen in afwachting van mijn jonge zusje.

Ongeduldig lig ik op mijn bed te wachten. Wat er zich net in de badkamer heeft afgespeeld zorgt ervoor dat mijn pik onverstoord keihard overeind blijft staan.

Even kijk ik onder de dekens en zie dat de paarse kop van mijn stijve lul helemaal glimt van het voorvocht. In mijn gedachten ben ik al aan het bedenken wat ik met mijn jonge zusje ga doen en op dat moment komt ze binnenlopen. Ze heeft haar lichtgroene zijden nachtjapon aan dat bij haar borsten is afgezet met kant. Deze sluit perfect aan op haar jonge lichaam en ik zie duidelijk de vorm van haar borsten en bijna vrouwelijke heupen.

Haar tepels steken brutaal door het zijde heen wat aangeeft dat ze geen BH heeft aangetrokken. Haar haren zijn nog vochtig van de douche, hangen over haar schouders en laten donkergroene plekken zien op het zijde van haar nachtjapon.

Wanneer ze van de deur naar het bed loopt lijkt het bijna alsof ze zweeft en het voelt allemaal heel onwennig aan. Voor het bed aangekomen trekt ze in een beweging haar nachtjapon over haar hoofd uit. Ze staat nu volledig naakt voor me en de geur van haar net gedouchte lichaam penetreert zich op een zeer prettige manier in mijn neusvleugels.

Ik sla de deken van me af en zie haar ogen een fractie groter worden wanneer ze me ziet liggen. Nog steeds heeft ze geen woord gezegd. Met haar rechterarm streelt ze mijn bovenbeen van mijn knie tot net onder mijn zak en met haar linkerarm streelt ze mijn borst en buik net tot aan de aanzet van mijn snoeiharde pik. Ik kreun zachtjes en wil dat ze mijn lul vastpakt of hem in haar mond neemt, maar Daan neemt alle tijd om me volledig gek te maken. Ze ziet hoe moeilijk ik het heb en ze kan een glimlach maar net onderdrukken.

Plots gaat ze schrijlings over mij heen zitten met haar rug naar me toe. Daan heeft echter andere plannen. Ze manoeuvreert haar ongelofelijk strakke tienerkontje tot net boven mijn gezicht. Dan spreidt ze met beide handen haar billen van elkaar en zakt zonder aarzelen met haar kontgaatje tot net boven mijn lippen.

Het idee is aan de ene kant duidelijk, maar aan de andere kant ook weerzinwekkend. Daan zit geduldig te wachten op hetgeen dat komen gaat. Heel voorzichtig steek ik mijn tong een beetje uit en begin zachtjes haar bilspleet te likken.

Ik proef helemaal niets en ruik alleen maar de badolie die ze net heeft gebruikt. Aangenaam verrast laat ik mijn tong via haar bilspleet naar haar sterretje glijden en hier geldt hetzelfde. Wanneer mijn tong haar kontgaatje raakt gaat er een trilling van genot door het lichaam van Daan die eindigt in een zachte kreun uit haar volle lippen. Het puntje van mijn tong verdwijnt nu een stukje in haar kontgaatje en Daan drukt haar billen nog iets strakker in mijn gezicht.

Mijn neus is nu diep begraven in haar bilspleet en al snel zit mijn tong enkele centimeters in haar sterretje begraven. Zachtjes begint Daan mijn tong te neuken terwijl ze met haar vingers over haar jeugdige klitje wrijft. Al veel sneller dan ik verwacht verandert haar zware ademen in hijgen en haar hijgen in kreunen om te eindigen in een grommend orgasme dat enkele seconden aanhoudt.

Hierbij drukt ze haar strakke tienerkontje hard in mijn gezicht en even heb ik moeite om adem te halen. Dan gaat Daan van me af en neemt ze plaats tussen mijn benen.

Hier voel ik mijzelf bijzonder ongemakkelijk bij, maar ik ben ook weer te nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Daan pakt met twee handen mijn billen vast en laat haar hoofd zakken. Wanneer haar tong het gedeelte raakt tussen mijn ballen en mijn kontgat schiet er een elektrische flits door mijn lichaam. Dit heb ik nog nooit van mijn leven gevoeld! Elke keer dat haar tong dit gevoelige plekje raakt lijkt het in mijn lichaam te onweren wat overigens een fantastisch gevoel is.

Het vlak dat haar tong aan het verkennen is wordt steeds groter en al snel likt ze de onderkant van mijn ballen om vervolgens een stukje te zakken naar mijn kontgaatje die ze net niet aanraakt. Door het speeksel voel ik wel dat mijn sterretje een beetje vochtig aan het worden is en stiekem hoop ik dat ze haar tong nog iets verder laat zakken. Net op het moment dat ik denk dat ik niet meer kan houden voel ik haar warme tong over mijn sterretje gaan en ik laat ongecontroleerd een diepe grom uit mijn mond ontsnappen.

Ik voel Daan haar tong aanspannen en al snel penetreert ze mijn kontgaatje en begint ze me anaal te neuken met haar tong. Het wordt helemaal wit voor mijn ogen en ik weet niet hoe ik het heb. Dit is een gevoel dat ik nog niet eerder heb ervaren en waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zo lekker zou vinden! Plots stopt Daan met wat ze aan het doen is en gebiedt mij om mijn benen weer normaal op het bed te leggen.

Op het moment dat mijn stijve paal in haar zicht komt pakt ze deze met twee handen en vult haar geile mond met volle lippen volledig met pikvlees. Haar mond beweegt nu heftig op en neer en ze probeert elke keer zoveel mogelijk van mijn stijve pik achter in haar keel te krijgen.

Met haar rechterhand is ze me stevig aan het aftrekken en met haar linkerhand masseert ze zachtjes mijn geschoren ballen. Dit gaat niet lang duren en voordat ik de kans heb om Daan te waarschuwen duwt ze onverwacht haar dunne middelvinger volledig in mijn sterretje wat als gevolg heeft dat ik, zonder dat ik de kans krijg om Daan te waarschuwen, spuit als een IJslandse geiser. Straal na straal spuit ik in Daan haar mooie jonge mondje en ze doet haar best om al mijn zaad binnen te houden. Ik spuit echter zoveel dat kleine straaltjes sperma langs haar mondhoeken over mijn pik glijden.

Op het moment dat ik volledig klaar ben met spuiten slikt mijn jonge zusje al mijn zaad door en begint daarna grondig mijn nog steeds harde staaf schoon te likken. Met lange halen likt ze met haar tong langs de schacht van mijn geaderde pik die geen enkele aanstalten maakt om te verslappen. Tevreden kijkt Daan me aan wanneer ze klaar is met haar schoonmaakbeurt om vervolgens op haar hurken boven mijn stijve pik te gaan zitten.

Met een hand pakt ze mijn stijve pik vast en richt deze naar boven. Ze zet de paarse kop van mijn harde lul tegen de ingang van haar kletsnatte kale spleetje en voorzichtig laat ze zich zakken.

Omdat ze op haar hurken zit kan ze zelf volledig het ritme bepalen en al snel wipt ze als een amazone op mijn glimmende staaf. Het kutsap stroomt in straaltjes uit haar tienerspleetje en ik voel het via mijn bilnaad naar beneden stromen. Ze voert haar tempo steeds een beetje op en wanneer het lijkt of ze niet sneller kan begint ze met haar rechterhand haar duidelijk zichtbare klitje te masseren. Uit haar tenen komt haar volgende orgasme opzetten en al schreeuwend komt ze hevig schokkend klaar.

Gelukkig zijn mijn ouders niet thuis, anders had ze letterlijk het hele huis bij elkaar geschreeuwd. Daan laat zich voorover vallen met haar hoofd op mijn borst om even tot zichzelf te komen. Veel tijd geef ik haar echter niet en kruip onder haar uit. Daan blijft op haar buik liggen en ik neem plaats tussen haar benen. Ik spreid haar benen en gebruik mijn beide handen om haar billen van elkaar te halen. Haar tienerkutje staat ver open en ziet er vochtig uit.

Haar kontgaatje is lichtdonker van kleur. Plagend ga ik over haar heen hangen en laat ik mijn eikel een paar keer door spleetje heen glijden. Dan zet ik mijn paarse kop tegen haar kontgaatje en bevochtig deze met haar eigen kutsappen en mijn voorvocht. Op het moment dat ik wat druk zet op haar sterretje kijkt Daan een beetje angstig over haar schouder.

Daan kreunt pijnlijk en ik zie dat haar handen zichzelf vastgrijpen in het matras van het bed. Zachtjes druk ik mijn pik wat verder naar binnen en al snel voel ik dat Daan zelf wat tegen gaat drukken. Mijn geile jonge zusje is zo anaal gefixeerd als het maar zijn kan en wil mijn dikke pik dieper in haar jonge tienerkontje voelen. Ik zie de schacht van mijn dikke pik centimeter voor centimeter in haar maagdelijke kontje verdwijnen.

Het voelt alsof ze hem eraf probeert te knijpen, zo strak is dit gaatje. Wanneer ik er bijna helemaal in zit begin ik voorzichtig op en neer te bewegen. Daan ligt nog steeds plat op haar buik en drukt elke keer haar strakke kontje omhoog wanneer ik naar beneden druk.

Ze kreunt, hijgt en huilt bijna van geiligheid. Al heel snel voel ik het zaad in mijn ballen borrelen en ik besluit om haar net ontmaagde tienerkontje volledig vol te spuiten met zaad. Op het moment dat ik kom lijkt het alsof het tegen wordt gehouden door haar kringspier.

Hierdoor duurt mijn orgasme langer dan normaal, maar uiteindelijk spuit ik straal na straal diep in haar darmen om vervolgens uitgeput en bezweet op haar te vallen met mijn pik nog diep in haar sterretje. Na enkele minuten voel ik dat mijn pik wat slapper begint te worden om vervolgens automatisch uit haar kontje te floepen.

Op dat moment rol ik van mijn zusje af en ga ik op mijn rug naast haar liggen. Bijna automatisch kruipt Daan dicht tegen me aan en legt ze haar hoofd op mijn borst.

Niet veel later vallen we allebei in slaap. Pas na enkele uren word ik wakker en merk ik dat mijn zusje niet meer naast me ligt. Wanneer ik op de rand van het bed ga zitten zie ik een briefje op mijn nachtkastje liggen.

.

Gratis sex nijmegen schurende kutjes