familie nat klein kutje

Kale kut oma grote kut met haar

Een beetje verlegen vervolgde ze dat het trillen kwam van haar geilheid. Ik ging nu op mijn knieën voor mijn kleine zusje zitten. Ik bekeek nog even dat heerlijke lijfje en dat zalige kutje.

Ik drukte even een kus op het kutje en likte over het klitje, wat parmantig onder het stukje huid naar buiten piepte. Ik vroeg nu of ze er echt klaar voor was en ze hijgde nu dat ze mijn pik in haar wilde voelen. Maak een vrouw van je kleine zusje”, zei ze tegen me Ik bewoog mijn pik nu voor het maagdelijke grotje, bewoog een paar keer met mijn eikel over haar klitje. Dit deed haar kirren van plezier. Daarna drukte ik voorzichtig mijn eikel tussen haar lipjes en ik kon voelen hoe krap, maar ook hoe heet en nat mijn zusje was.

Ik genoot even van dit heerlijke gevoel om mijn pik, maar mijn zusje riep dat ik haar niet zo moest plagen, maar door moest gaan. Ik schoof daarop wat dieper in haar vagina, totdat ik een beetje weerstand voelde. Ik zat nu tegen haar maagdenvlies aan. Ik ging nog even in en uit, zonder verder door te drukken en zei tegen mijn zusje dat het nu ging komen.

Mijn nicht pakte bij deze woorden de borstjes van mijn zusje vast en begon deze zacht te kneden. Dat gaat snel genoeg over en dan wordt het echt genieten voor je”. Mijn zusje knikte even en keek me smekend aan.

Ik gaf toe en drukte nu in een keer door het vliesje heen. Sanne gaf een kreet en greep de handen van mijn nicht vast. Ik hield even stil, maar Sanne keek me al snel aan en zei dat het geen pijn meer deed. Ik begon daarop voorzichtig in dat heerlijke krappe kutje te bewegen. Met langzame, lange halen ging ik nu in en uit het kutje van mijn net-ontmaagde zusje. Ik keek hoe mijn pik in en uit het strakke kutje schoof en zag een kleine roze waas over mijn pik van het bloed van mijn zusje haar gescheurde maagdenvlies.

Toen ik weer omhoog keek zag ik Renate vertederd naar me kijken en ze wierp me een kusje toe. Ik glimlachte naar haar, wierp een kusje terug en keek toen hoe mijn zusje met gesloten ogen en geopend mondje lag te hijgen van opwinding. Ze was nu gewend aan de eerste pik in haar kutje en begon nu ook mee te bewegen. Eerst nog een beetje twijfelend het juiste ritme zoekend, maar als snel waren we op elkaar afgestemd en we lagen heerlijk te wippen.

Ik wilde mijn orgasme zo lang mogelijk uitstellen om maar van dit heerlijke lijfje te kunnen blijven genieten. Mijn zusje begon echter nu te schokken en ik voelde hoe ze klaar begon te komen door mijn pik. Daarmee kneep ze met haar kutspieren, wat haar kutje nog strakker maakte. Het leek wel alsof ze hem er af wilde knijpen. Op het moment dat ze klaar kwam, keek ze me wild met haar wijd open geslagen groene ogen aan en er kwam een lange kreun uit haar keel.

Mijn nichtje kneep nu voorzichtig in de stijve tepeltjes, wat het orgasme voor mijn zusje nog heftiger maakte. Wild schokkend lag ze klaar te komen. Ik voelde nu ook mijn sperma borrelen in mijn zak en haalde snel mijn pik uit het strakke kutje. Net op tijd, want ik spoot direct al mijn zaad over het strakke, witte buikje van mijn zusje. Bij elke klodder die er op viel, gaf mijn zusje een klein kreetje en ze keek toe hoe ik mijn ballen leegde over haar buik en borst.

Mijn pik lag nu op haar roodbehaarde venusheuvel en er druppelden nog een paar druppeltjes op haar onderbuik. Enigszins verdwaasd van alle emoties wreef mijn zusje nu mijn zaad uit over haar huid en keek toe hoe haar witte huid begon te glimmen van het zaad. Eindelijk was ze weer in staat om iets te zeggen en ze zei zachtjes tegen me: Dit was echt het lekkerste wat ik ook gevoeld heb.

Ik ben blij dat het nu eindelijk gebeurd is”. Daarop zakte ik over haar heen en gaf haar een hartstochtelijke zoen. Ze sloeg haar armen en benen om me heen en ik voelde mijn huid op haar huid kleven. Ik zoende haar heel teder en heel intens. Na onze zoen beseften we opeens dat Renate er ook nog was. Zij had al die tijd zitten kijken en ze had genoten van hetgeen er voor haar neus gebeurde.

Mijn zusje keek even omhoog naar haar en zei toen een beetje ondeugend: Ik vond het heel fijn dat je er bij was. Maar ik vrees dat je vanaf nu wel je vriendje met me moet delen.

Want dit smaakte echt naar meer”. Renate moest hierom lachen en kroop onder mijn zusje vandaan. Ze boog naar haar toe en gaf haar een klein zoentje, waarbij ze even met haar tong de lippen van mijn zusje likte. Ze keek mijn zusje diep in de ogen en zei dat ze dat helemaal niet erg vond. Als ze mij al moest delen, dan het liefste met zo’n lief en mooi meisje als zij. Mijn zusje pakte hierop Renate bij haar gezicht en drukte een lange kus op de mond van mijn nicht.

Als vanzelf openden de monden en begonnen hun tongen met elkaar te spelen. Ik schoof nu tussen de benen van mijn zusje vandaan en besloot even toe te kijken hoe de twee, in mijn ogen, mooiste meisjes van de wereld met elkaar lagen te tongen. Mijn nicht nam hierop weer een borstje van mijn zusje vast, net zoals ze had gedaan tijdens de ontmaagding en wreef zacht en teder over het tepeltje.

Ik hoorde tussen de lippen door een kreuntje van mijn zusje. Deze nam nu ook een borst van mijn nicht vast en deed hetzelfde. Ik wist hoe gevoelig mijn nicht haar tepels waren en was dan ook niet verrast, dat deze direct opstijfde en hoe ze kippenvel op haar borsten kreeg. Ze hijgden nu allebei alsof ze een marathon aan het lopen waren.

Renate zakte nu met de hand, die net nog het borstje verwende, over de buik van mijn zusje naar beneden. Ze kroelde even door de rode schaamhaartjes en zakte toen met haar ranke vingers tussen de nog steeds opgezwollen lipjes van mijn zusje haar kutje.

Ik kon zien hoe haar vinger in de natte vagina gleed en er weer kletsnat uitkwam. Dit herhaalde zich een paar keer en een tweede vinger werd er nu ook bij gedaan. Bij elke ingaande beweging gaf mijn zusje tegendruk met haar onderlijfje, alsof ze de vingers zo diep mogelijk in zich wilde voelen. Mijn nicht gebruikte nu haar duim om het kleine klitje te stimuleren en dat had tot effect dat mijn zusje al snel weer klaarkwam.

Mijn nicht was nu aan de beurt. Mijn zusje gaf mijn nicht nog een kus en zakte toen met haar mond via haar hals af naar de borsten en begon een voor een de tepels te likken. Ze ging verder naar beneden en bedekte de buik met heel veel kusjes en likjes. Ze keek even naar het rood gezwollen kutje van mijn nicht en zei: Ik vind mijn eigen vocht erg lekker en jij zal ook wel smaken.

Mag ik je likken? Ze stak nu haar tongetje een klein beetje tussen de lipjes, die zich openden. Ik zag hoe Renate even rilde toen mijn zusje nu met haar tongetje over de klit van mijn nicht ging.

Ze spreidde haar benen wijd en Sanne ging er geknield tussen liggen. Ze likte nu over de hele lengte van de natte kut. Ze keek even op, keek ons aan en zei met haar lippen smakkend: Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”.

Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen? Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”.

Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert. Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”.

Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”. Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken.

Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen.

Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje. Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje.

Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt. Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh.

Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf. Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze. Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten.

Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”. Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè?

Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”. Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt. Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen.

Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden. Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze.

Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes. Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu.

Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”. Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend. Ik moet wat lachen, “hoef jij niets aan te doen lieve schat van me, dat komt vanzelf wel”. Zo geil als een beer met wat ik allemaal beleef met mijn lieve kleindochter, schuif ik naar beneden en vlij met tussen haar dijen.

Kijkend naar haar roze kutje waarvan de lipjes wijkend openstaan en haar klitje wat naar buiten komt, druk ik mijn tong er tegen aan, “ooeeww Opa…dit is zo lekker.. Met mijn wijsvingers trek ik zacht haar kutje open en zie dat ze haar hele vochtige kutje ritmisch samentrekt. Dit is zo’n lekker geil gezicht dat ik mijn kloppende lul in mijn matras druk en haar begin te likken.

Als ik met het puntje van mijn tong snel over haar klitje ga, voel ik haar handen op mijn achterhoofd Opa…ooohhh dit is zoooo lekker…oooohhhh.. Met trillende dijen zakt ze nog nahijgend met haar billen op het kussen, “ben ik nou klaargekomen Opa, zooohhh lekker, ik wil u zoenen, heel nat zoenen”.

Ik ga weer op haar liggen en druk mijn mond in haar oksel. Zacht likkend voel ik haar benen om me heen en haar kutje tegen mijn onderlijf drukken, “u wilt geloof ik alles aan mij likken hè? Als ik mijn mond op haar zachte lippen druk beginnen we aan een hele lange lieve tongzoen. Als ik haar hand tussen onze lijven naar mijn lul voel grijpen en ze mijn eikel tegen haar lipjes drukt, heb ik het even niet meer, “kijk uit schatje, straks doe ik je pijn”. Met een kreuntje drukt ze haar kutje omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen, “u heeft met uw tong in mijn kutje gelikt en nu heb ik uw tong in mijn mond gehad en proef ik mijn eigen kutje, ik vind dit zo lekker..

Ben ik net zo warm als dat meisje Opa, en zo nat? Ik kijk haar aan en zeg schor, “je bent zo lekker schatje van me, je hebt een heel lief heet en nat kutje. Ik zou wel met je willen neuken maar ik durf niet goed, je bent nog maagd en dat moet je laten doen door een jongen die je lief vindt”. Ze slaat haar heerlijke benen wat hoger om mijn middel, “Ik vind u lief, u heeft zo lekker aan mijn kutje gelikt, ik wil het van u leren, maar dat doet pijn hè, ontmaagden”.

Op mijn elle bogen steunend geef ik haar een kus, “als je het echt wilt doen we het, maar dan is het beter dat je bovenop me komt zitten”. Ik wentel me met tegenzin van haar af en ga op mijn rug liggen. Jesse schuift het kussen onder haar billen vandaan en gaat op haar knieën naast me zitten.

Voorzichtig neemt ze mijn stijve in haar hand, “U bent nou nog steeds hard, zal ik dat nog eens doen met mijn hand? Ik kan alleen maar knikken en zie hoe ze haar vingers om mijn lul legt en me begint af te trekken. Jesse houdt haar hand onder haar mond en laat een grote klodder speeksel vallen.

Als ze me weer beetpakt voelt dat zo zalig dat ik in haar hand begin te neuken, “oohh lieverdje, voel je hoe lekker dat is, spuug even op mijn eikel”, kreun ik. Ze buigt zich over mijn onderlijf en als ik denk dat ze wat speeksel laat vallen, likt ze over mijn eikel, “veel makkelijker zo”, zegt ze zacht, “en lekker, je smaakt lekker Opa”. Als ik kleine stootjes begin te maken houdt ze haar mond open en verdwijnt mijn eikel in haar mond, “Lik eens rond mijn eikeltje”, fluister ik.

Ze begint het lekker te vinden want met een hand trekt ze me langzaam af terwijl ze haar warme zachte mond steeds wat verder over mijn leuter laat zakken. Hijgend neuk ik mijn lieve kleindochter in haar heerlijke mondje, “kan u ook zo klaarkomen Opa, net als ik net? Weer glijdt ze met haar tong over mijn eikel, “draai je eens om en kom met je kutje boven mijn mond, dan lik ik je nog even lekker”, zeg ik zo geil als een beer.

Zonder me uit haar mond te nemen draait ze zich zo dat haar kutje boven mijn gezicht komt. Naar haar prachtige kutje kijkend leg ik mijn handen op haar zachte billen en druk haar kutje op mijn mond. Haar tienerkutje smaakt en geurt zo lekker dat ik mijn mond gulzig over haar kutje laat glijden.

Als ik voel dat mijn eikel begint te kloppen en ik voel dat ik ga klaarkomen waarschuw ik de lieverd, “kijk uit hoor, ik kom zo klaar en dan krijg je alles in dat lieve smoeltje van je”. Jesse blijft haar mond op en neer bewegen over mijn tamp en ik houd het niet meer, “ooeeww schatje…kijk uit.. Jesse kokhalst een beetje en terwijl ze haar kutje stevig op mijn mond drukt glijdt ze met haar hand over mijn gladde lul.

Traag komt ze overeind en klautert ze van me af. Als ik naar haar gezicht kijk, zie ik mijn witte geil op haar wang en in haar haren, “dat was wel veel Opa, en zo lekker, u smaakt lekker”. Ik strek mijn armen naar haar uit en met een lach van oor tot oor komt ze tegen me aan liggen, “lekker hè zo vrijen, nou wordt u ook een beetje slap voel ik”, als ze mijn zachte lul in haar hand neemt.

Ik trek haar tegen me aan, geef haar een kus op haar mond en zeg dan, “als je zo doorgaat krijg ik wel weer een stijve hoor”. Ze zucht en drukt haar gezicht in mijn nek, “Opa? Met mijn hand op haar kontje voel ik haar been weer over de mijne komen en haar kutje tegen mijn dijbeen, “mijn kutje blijft nog een beetje nat Opa en lekker warm kloppend, zal ik u met mijn mond weer hard maken, vond ik lekker om te doen bij u”.

Zacht duw ik haar naar beneden en zie hoe ze met haar hoofd op mijn dijen over mijn lul strijkt, “leuk gezicht, uw ballen”, zegt ze zacht en brengt haar hoofd er naar toe en likt er over. Gelukkig scheer ik mijn geslachtsdelen altijd en haar zachte warme tong over mijn ballen zorgt voor kleine schokjes in mijn lul.

Als ze mijn eikel in haar mond neemt en ik kijk naar dat lief gezicht met nog wat van mijn witte geil in haar haar, word ik weer bloedjegeil en verliefd op mijn eigen kleindochter. Als ik weer een knoert van een erectie heb, zeg ik, “kom maar schat kom maar op me zitten”. Jesse kruipt over me heen en met aan iedere kant een van haar liederlijk mooie benen, kijkt ze naar beneden en streelt haar kutje, “u heeft best een dikke piemel, gaat dat passen in mijn kleine tienerkutje?

Ik streel haar dijen, “als een meisje het echt wil en ze er klaar voor is past het meestal wel schatje. Daarom zit jij op mij, dan kan jij beslissen hoe diep je me in dat lekkere kutje wil hebben”.

Ze zucht en kruipt naar voren zodat ze boven mijn lul zit. Ze spuugt in haar hand en maakt mijn lul glad met haar speeksel. Met een big smile tijgert ze op haar knieën naar me toe en drukt haar kutje op mijn mond. Met een brede zachte tong maak ik haar spleetje heel vochtig en geef een klein roffeltje over haar klitje, “ooohh Opa, lik even door, oohhhhh zo lekker is dat”. Kreunend van wat ik haar voor genot geef, tijgert ze weer naar achteren en pakt mijn dikke snikkel.

Heel even haalt ze mijn eikel door haar gladde gleufje en zakt wat naar beneden. Mijn eikel zit strak tussen haar lipjes en ik trek zacht met mijn vingers haar kutlipjes wat uiteen. Ze wipt even op en laat zich dan wat dieper over me glijden, “mag ik alles tegen u zeggen nu?

Ik kijk haar aan, “jij mag alles zeggen lieverd”. Ik voel haar hete nauwe kutje en wil het liefst mijn hele pik diep in haar stoten, “je hebt een heerlijk klein heet nat kutje schat, kijk maar hoe diep je hem kan hebben”. Jesse wipt weer even op, laat mijn pik uit haar glijden en wrijft even mijn eikel over haar klitje Jesse lacht lief en zet haar handen op mijn borst, “ik ga u neuken Opa, heel lekker neuken”, kreunt ze zacht.

Weer zakt ze wat dieper over mijn roede tot ik het randje van haar vliesje voel, “als je dieper gaat ben je geen meisje meer, wel mijn meisje hoor, dat blijf je altijd”. Jesse gaat weer een stukje omhoog, “gewoon zakken dan? Ik zeg, “diep adem halen en als je uitblaast, laat je je helemaal over me heen zakken”. Jesse haalt heel diep adem en als ze met kracht uitblaast, laat ze zich zakken en zit ze met haar lieve billen op mijn dijen, “Auwww…oohhh wat bent u groot Opa..

Ik voel haar hele hete vochtige tienerkutje om mijn lul klemmen, “heerlijk schatje, je hebt een heerlijk kutje, doe maar rustig”. Met een, “auww, ooeeww, hhww”, beweegt ze langzaam wat op en neer. Als ze weer diep op mijn dijen rust begint het lieverdje wat van voor naar achter te wiebelen, waardoor mijn lul diep in haar heerlijke warmte wordt gemasseerd, “doet het al wat minder pijn?

Jesse knikt terwijl ze weer omhoog komt en ik wat licht rood vocht op mijn lul zie, “je bent ontmaagd schatje, een vrouw ben je nu”. Jesse kijkt naar beneden, “ik bloedt een beetje maar het doet geen pijn meer”. Langzaam laat ze zich op mijn borst zakken en leg ik mijn handen op haar warme billen, “wil jij stoten of zal ik het doen?

Ze schuift haar armen onder mijn schouders, geeft me een natte zoen en zegt Gek van blijdschap grijp ik haar billen wat steviger en stoot me wat dieper en harder in dat grenzeloos lekkere tienerkutje, “ohhh wijfie, je maakt jouw Opa heel gelukkig, mijn lul weer in een kutje en wat voor een kutje…ooohh.

Je bent zo lekker”. Ik voel dat de schat tegenstootjes begint te maken en haar kutje hele natte geluidjes maakt, “ik wel nat hè Opa, vind het zo lekker, ik neuk nu..

Ik wordt lijp van geilheid en begin hard en diep omhoog te stoten. Steeds wilder beantwoordt ze mijn stoten door met haar voeten onder mijn benen zich hard tegen me aan te drukken, “neuk me klaar lieve Opa ik wil klaarkomen op u..

Steeds wilder begin ik haar te neuken tot ik voel dat mijn orgasme er aan zit te komen. Snel sla ik mijn armen om haar rug en wentel me in het rond zodat ik nu op haar lig, “Jaah dit is lekker Opa, onder u liggen, net als dat meisje, neuk met me lieve Opa”, kreunt ze terwijl ze haar warme benen om me heen slaat.


familie nat klein kutje



Gratis plassex gay massage nu

  • Ik ontdekte een kaal geschoren meisjes kut!
  • Super geil wijf sex prive ontvangst
  • 262

Kleine lul pijpen geile naakte meiden


Jouw gratis sex films! Klein zusje verleid haar grote broer ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stoute stiefbroer en zus. Broer neukt zus en mama kijkt toe. Moeder en Zoon Ervaring Deel 2.

Diepe stoten in het kleine kutje van Naomi. Stiefzusje begint hem onverwachts af te trekken. Broer en zus hebben eindelijk een goed gesprek.

Betrapt door zijn moeder en zusje tijden aftrekken. Hete MILF volgeblaft tegen het aanrecht. Spelletjes avond bij de familie Doorsnee. Anke word nat als haar stiefbroer haar insmeert. Family Therapy NR 2. Roodharig stiefzusje krijgt wat ze wil. Het leek wel alsof ze hem er af wilde knijpen. Op het moment dat ze klaar kwam, keek ze me wild met haar wijd open geslagen groene ogen aan en er kwam een lange kreun uit haar keel. Mijn nichtje kneep nu voorzichtig in de stijve tepeltjes, wat het orgasme voor mijn zusje nog heftiger maakte.

Wild schokkend lag ze klaar te komen. Ik voelde nu ook mijn sperma borrelen in mijn zak en haalde snel mijn pik uit het strakke kutje. Net op tijd, want ik spoot direct al mijn zaad over het strakke, witte buikje van mijn zusje. Bij elke klodder die er op viel, gaf mijn zusje een klein kreetje en ze keek toe hoe ik mijn ballen leegde over haar buik en borst.

Mijn pik lag nu op haar roodbehaarde venusheuvel en er druppelden nog een paar druppeltjes op haar onderbuik. Enigszins verdwaasd van alle emoties wreef mijn zusje nu mijn zaad uit over haar huid en keek toe hoe haar witte huid begon te glimmen van het zaad.

Eindelijk was ze weer in staat om iets te zeggen en ze zei zachtjes tegen me: Dit was echt het lekkerste wat ik ook gevoeld heb. Ik ben blij dat het nu eindelijk gebeurd is”. Daarop zakte ik over haar heen en gaf haar een hartstochtelijke zoen.

Ze sloeg haar armen en benen om me heen en ik voelde mijn huid op haar huid kleven. Ik zoende haar heel teder en heel intens. Na onze zoen beseften we opeens dat Renate er ook nog was.

Zij had al die tijd zitten kijken en ze had genoten van hetgeen er voor haar neus gebeurde. Mijn zusje keek even omhoog naar haar en zei toen een beetje ondeugend: Ik vond het heel fijn dat je er bij was. Maar ik vrees dat je vanaf nu wel je vriendje met me moet delen. Want dit smaakte echt naar meer”. Renate moest hierom lachen en kroop onder mijn zusje vandaan. Ze boog naar haar toe en gaf haar een klein zoentje, waarbij ze even met haar tong de lippen van mijn zusje likte.

Ze keek mijn zusje diep in de ogen en zei dat ze dat helemaal niet erg vond. Als ze mij al moest delen, dan het liefste met zo’n lief en mooi meisje als zij. Mijn zusje pakte hierop Renate bij haar gezicht en drukte een lange kus op de mond van mijn nicht. Als vanzelf openden de monden en begonnen hun tongen met elkaar te spelen. Ik schoof nu tussen de benen van mijn zusje vandaan en besloot even toe te kijken hoe de twee, in mijn ogen, mooiste meisjes van de wereld met elkaar lagen te tongen.

Mijn nicht nam hierop weer een borstje van mijn zusje vast, net zoals ze had gedaan tijdens de ontmaagding en wreef zacht en teder over het tepeltje. Ik hoorde tussen de lippen door een kreuntje van mijn zusje. Deze nam nu ook een borst van mijn nicht vast en deed hetzelfde. Ik wist hoe gevoelig mijn nicht haar tepels waren en was dan ook niet verrast, dat deze direct opstijfde en hoe ze kippenvel op haar borsten kreeg. Ze hijgden nu allebei alsof ze een marathon aan het lopen waren.

Renate zakte nu met de hand, die net nog het borstje verwende, over de buik van mijn zusje naar beneden. Ze kroelde even door de rode schaamhaartjes en zakte toen met haar ranke vingers tussen de nog steeds opgezwollen lipjes van mijn zusje haar kutje.

Ik kon zien hoe haar vinger in de natte vagina gleed en er weer kletsnat uitkwam. Dit herhaalde zich een paar keer en een tweede vinger werd er nu ook bij gedaan. Bij elke ingaande beweging gaf mijn zusje tegendruk met haar onderlijfje, alsof ze de vingers zo diep mogelijk in zich wilde voelen. Mijn nicht gebruikte nu haar duim om het kleine klitje te stimuleren en dat had tot effect dat mijn zusje al snel weer klaarkwam.

Mijn nicht was nu aan de beurt. Mijn zusje gaf mijn nicht nog een kus en zakte toen met haar mond via haar hals af naar de borsten en begon een voor een de tepels te likken. Ze ging verder naar beneden en bedekte de buik met heel veel kusjes en likjes. Ze keek even naar het rood gezwollen kutje van mijn nicht en zei: Ik vind mijn eigen vocht erg lekker en jij zal ook wel smaken. Mag ik je likken? Ze stak nu haar tongetje een klein beetje tussen de lipjes, die zich openden.

Ik zag hoe Renate even rilde toen mijn zusje nu met haar tongetje over de klit van mijn nicht ging. Ze spreidde haar benen wijd en Sanne ging er geknield tussen liggen. Ze likte nu over de hele lengte van de natte kut. Ze keek even op, keek ons aan en zei met haar lippen smakkend: Daarop dook ze weer tussen de benen en ging verder met likken. Ik schoof nu naast Renate en keek in haar wild-geile ogen. Ze siste zacht tegen me: Ik kom al bijna”. Ik zoende mijn nicht en ging streelde met een hand haar gevoelige borsten.

Ze werd mijn nicht door twee mensen tegelijkertijd verwend. Het duurde inderdaad niet lang, of ze lag te kronkelen van genot.

Mijn zusje pakte haar bij haar heupen om het contact tussen haar mond en haar kutje niet te verbreken. Ik stopte de zoen en nam nu een tepel tussen mijn lippen en ging hier hard op zuigen. Dit werd teveel voor mijn nicht. Mijn nicht zakte uitgeput op het bed en mijn zusje schoof haar lichaam nu over het hete trillende lichaam van mijn nichtje naar boven.

Op borsthoogte kwam ze mijn gezicht tegen en ze drukte een dikke zoen op mijn mond. Ik proefde het heerlijke sap van Renate op haar lippen en likte nu haar gezicht schoon, wat mijn zusje lekker liet gebeuren. Ik tongde nog even mijn zusje en samen keken we hoe mijn nicht weer een beetje bij haar positieven kwam.

Mijn zusje zie nu ondeugende tegen mij: Ik vind haar lekker”. Ik noemde haar een kleine geile donder samen met Renate namen we haar nog even onder handen. Om de beurt likten we haar kutje en op een gegeven moment lag ik in het midden van het bed en de beide meisjes lagen met hun kutje naar mij toe gekeerd aan mijn pik te sabbelen. Ze likten en zogen en af en toe voelde ik hoe ze elkaar tongden, waarbij mijn eikel tussen de beide tongetjes gevangen zat in een hemelse, hete zoen.

Toen we even pauze hielden en wat dronken keek mijn zusje een beetje om zich heen en stond opeens op. Ze liep naar de kast waar de foto van Renate’s vader en onze vader opstond. Sanne keek me aan en zie toen: Maar zei ook dat het haar geen biet uitmaakte, want ze vond het allemaal veel te lekker en vervolgde ook nog: Ik neuk toch ook mijn eigen broer.

We hadden heel veel seks met elkaar afzonderlijk, maar ook nog vaak met zijn drieën. Op een keer, ik was toen net klaar met mijn opleiding en mijn zusje had net haar school afgemaakt, gebeurde het dat mijn zusje en ik thuis elkaar in standje 69 lagen te verwennen. Opeens kwam mijn moeder de kamer binnen. Ze was onverwachts vroeg klaar met werk en had ons zo betrapt.

familie nat klein kutje

Geile nuru massage geile bikini


familie nat klein kutje