.

Lekkereseks gay massage groningen

Jullie gaan me zeker vaker zien. Deze keer een meerhandenmassage, zowel om te geven als om te ontvangen. Drie mensen, zes handen die het lichaam liefdevol en afgestemd aanraken, die van alles te weeg brengen. Mooi om te geven en te ontdekken hoe makkelijk het voor me is om af te stemmen op de ontvanger en de medemasseurs.

Een korte blik, een glimlach, een samen opgaan van handen, als een dans zonder choreografie, meegaand op de muziek van het gevoel. Toen ik zelf mocht ontvangen merkte ik enige schroom om te delen waar ik me kwetsbaar in voel.

Met veel moed heb ik dat toch gedaan en ben daarna gaan liggen. Het duurde even voor ik me kon ontspannen en over kon geven aan het gevoel. Na een paar diepe zuchten kwam er rust in mij en een gevoel van overgave. De liefdevolle zachtheid waarmee mijn kwetsbaarheid werd omringd raakte me tot diep in mijn vezels. Wat was dit weer een bijzondere ervaring.

Na een eerdere ervaring die naar meer smaakte, heb ik ook twee anderen overtuigd dat zo'n avond een feestje is. Nou dat is het zeker geworden. Na een korte demonstratie van Dick en zijn assistente op een van de deelnemers mochten wij zelf groepjes van drie vormen. Dat ging op een hele natuurlijke, fijne manier. Daarna kwam ieder zo'n 40 minuten aan de beurt om tantrisch verwend te worden.

De eerste 10 minuten besteedden wij alleen aan hoofd en voeten op een hele trage manier. Daarna gingen we over op een tandava-achtige massage, waarbij er zeker rekening werd gehouden met ieders grenzen. Er werd weinig gesproken en er was een hele fijne warme sfeer.

Ook tijdens de wisselmomenten werd er heel respectvol met elkaar omgegaan. Emoties mochten er zeker zijn. Aan het einde van de avond was het moeilijk om lost te laten, maar ook dat is tantra. In de auto, op weg naar huis waren we er allemaal van overtuigd dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn geweest dat wij die verre reis gemaakt hebben voor een meerhandenmassageavond.

Het gonst nog even na!! Onbevangen en onervaren zijn mijn vriendin op de Kashmirische Tantramassageavond in Helios geweest. Thuis hadden we wel de mooie DVD goed bekeken en ook fijn op elkaar toegepast voor de warme houtkachel.

Door de demonstratie van Dick en Mieke — ook geblinddoekt- ging het daarna eigenlijk vanzelf! Deze avond er zeker inhouden! Voor mij een prachtig kadootje om te mogen geven en ontvangen. Thanx allemaal die er waren! Ab Hi lieve mooie mensen, wat een geweldige mooie en bijzonder verrassende avond is de blind date tantra massage geweest. Confronterend dat je mind je zo kan misleiden.

Mijn hart heeft de ander ontmoet namaste voor de geweldige avond. Jajajaja heel graag weer!!!!! Sinds eind vorige eeuw ben ik geïnteresseerd in, en beoefen ik qigong. Voor mij bracht het een stuk rust voor mijn altijd drukke en gestreste geest.

Qigong heeft mijn interesse in lichaamsgerichte therapieën en ademhalingstechnieken ook erg gestimuleerd. Zo ben ik in aanraking gekomen met o. Rebirthing, een vorm van transformerend ademwerk. Verder ben ik begin deze eeuw begonnen met mijn interesse in massage te ontwikkelen met verschillende cursussen en opleidingen.

Mijn eerste insteek was mijn eigen behoefte aan aanraking en verbinding te bevredigen en te geven aan anderen. In mijn opleiding was het uitgangspunt altijd een holistische benadering. Ook is meditatie een vast onderdeel van mijn leven geworden. Door enkele tantrische ervaringen die mij spontaan overkwamen ben ik me meer in tantra gaan verdiepen. Dit bracht me uiteindelijk bij Helios waar ik diverse tantra massage- avonden en weekenden heb mee mogen maken en waar ik uiteindelijk ook alle disciplines in de Tantra Massage Opleiding heb afgerond.

Inmiddels ben ik zelf verbonden aan de TMO in blok 2 en 3 waarin o. Deze weekenden geef ik samen met Arnoud Colenbrander waarmee ik ook in Enschede nauw samenwerk. Tantra is voor mij het pad volgen naar thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Een levensinstelling waar ik nog veel in te groeien heb en voor mij nog steeds een werkwoord.

Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf. Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans.

Ik ben dan ook dankbaar dat ik gelijkgestemde mensen om me heen heb om me daarin te steunen en ik vind het fijn om mijn steentje te mogen bijdragen door mijn werkzaamheden bij Helios. Voor meer informatie over mijn sessies bezoek je www. Of bel of mail naar info trinitytantra. Voel je ook welkom om een sessie te ondergaan om kennis te maken met deze mooie stromende en liefdevolle massage. Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten, startte ik in met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben.

Al gauw kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact. Dankzij diverse oefeningen en de vele meditaties die ik beoefende, alleen en met een partner, kwam ik meer en meer thuis bij mezelf. Ook ontdekte ik massage als mijn nieuwe passie en gaf ik mijn loopbaan een totaal andere wending.

Sinds ben ik regelmatig te vinden op Helios. Eerst als cursist en assistent en vanaf ook als trainer en docent van o. Daarnaast geef ik ook als co trainer de Tibetaanse Tantramassage training, Tantramassage weekenden voor paren en losse Tantra massage workshopdagen en avonden. In Enschede, waar ik woon, heb ik een Tantramassage praktijk in samenwerking met Mieke Vos, mijn co-trainer bij blok 2 en 3 van de Tantramassage opleiding.

Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk als trainer en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is.

Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel.

Meditatie en massage ondersteunen je daarbij. Om afspraken te maken voor sessies bel mail arnoud tantric-heart. Als kind al merkte ik dat ik heel sensitief was maar dat wilde ik niet zijn, ik ontkende het. Waarschijnlijk daarom ging ik economie studeren en me vervolgens jaren lang in de zakelijke markt bewegen. Maar ik was alles behalve gelukkig, ik voelde me nergens op mijn plek. Een aantal jaren geleden kwam ik met Reiki in aanraking: Diverse trainingen naar meer bewustwording volgden waaronder massage en langzaam werd me steeds duidelijker dat het plekje in mezelf zit.

Hier weet ik dat alle vrijheid, geluk en liefde al aanwezig is en dat niemand anders mij die hoeft te geven. Van hieruit kan ik echt kijken naar de ander en vanuit vrijheid de ander ontmoeten. Al snel werd me duidelijk dat Tantra mijn manier van leven is en dat ik daar mijn beroep van wil maken: De verandering is duidelijk zichtbaar.

In Apeldoorn, waar ik woon, heb ik een tantra massage praktijk, tel. Sinds heb ik in mijn workshops vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie.

Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod.

Inmiddels heb ik ruim weekendworkshops en meerdaagses begeleid. Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom.

Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.

Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: Wil je een Inzichtkaart? Klik op de Buddha. TaoTantra Massage avond voor singles en paren Agenda: Mieke Vos  dinsdag 25 september Mieke Vos  donderdag 1 november Anna van Essen  dinsdag 13 november Vier soorten tantra massage avonden Wij bieden 5 soorten tantra massage avonden aan voor singles en paren: Kashmierse tantra massage avonden Op de Kashmierse tantra massageavonden ben je welkom met en zonder partner.

Combi Kashmierse en streelmassage avonden Het is een heel bijzondere ervaring om door een of twee personen langdurig gestreeld en heel zacht gemasseerd te worden over het hele lichaam. Body of Bliss massage avonden Je bent welkom met en zonder partner. Meerhanden tantra massage avonden Een meerhandsmassage ontvangen waarbij de gevers als team op elkaar zijn afgestemd en die aandachtig en liefdevol wordt uitgevoerd, is een van de mooiste ervaringen die een mens kan meemaken!

Blind date tantra massage avonden Dit is ook een avond voor mensen die al enige ervaring hebben met tantra massage. Laatste posts Een Yoni massage door een man?

Massagesalon Apeldoorn Elburgerweg 63 EE Wenum Wiesel Jij gaat als man deze vrouw of als vrouw deze man masseren met behulp van mijn aanwijzingen. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Dit zorgt voor een positieve invloed op je relatie. En als gever van de massage ben je heel sensitief naar het lichaam van de partner die ontvangt.

Adem mee met ons, geniet met volle teugen en geneer je vooral niet. We hadden wel eens een parenclub bezocht, maar we waren daar de hele avond bij elkaar gebleven. Daarbij voelden we ons op een vreemde maar prettige manier verbonden met alle deelnemers.

Door dit opgebouwde opgewonden gevoel zolang mogelijk vast te houden alvorens te ontladen kunnen mannen meervoudige orgasmen ervaren.

Schroom niet om ons in te schakelen. Naar keuze een 60 of 30 min. Gewoon genieten staat centraal en als je daarvoor open staat kan het hele lichaam mee doen. Wij kennen dat nog uit een boek van Margo Anand en hebben dit thuis al vaker met elkaar gedaan.

Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren.

In dit moment van een paar uur helemaal bij elkaar zijn zullen jullie verschillende tantrische rituelen doen. Workshop Liefdevolle massage voor paren. Bij deze massage staat de vrouw iets Vergelijkbare zoekopdrachten voor paren massage tantra massage voor paren tantra massage paren datingsite voor paren datingsite paren swingers paren single paren massage voor paren paren paren dating paren date paren clubs. Indien hierboven staat dat er nog plek is, bel dan tussen Veel mannen vinden het geweldig om naar een vrouw-vrouw schouwspel te kijken, ook vrouwen kunnen het prachtig vinden om hun partner te zien genieten.

TaoTantra massage weekend alleen voor paren vrijdag 19 januari Binnen mijn grenzen natuurlijk.
.

Erotische Parenmassage Home » Erotische Parenmassage. Voor vrouwen Geniet van jouw vrouwelijkheid en seksualiteit. Laatste posts Een Yoni massage door een man? Massagesalon Apeldoorn Elburgerweg 63 EE Wenum Wiesel Jij gaat als man deze vrouw of als vrouw deze man masseren met behulp van mijn aanwijzingen. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Dit zorgt voor een positieve invloed op je relatie. En als gever van de massage ben je heel sensitief naar het lichaam van de partner die ontvangt. Adem mee met ons, geniet met volle teugen en geneer je vooral niet.

We hadden wel eens een parenclub bezocht, maar we waren daar de hele avond bij elkaar gebleven. Daarbij voelden we ons op een vreemde maar prettige manier verbonden met alle deelnemers. Door dit opgebouwde opgewonden gevoel zolang mogelijk vast te houden alvorens te ontladen kunnen mannen meervoudige orgasmen ervaren. Schroom niet om ons in te schakelen. Naar keuze een 60 of 30 min. Gewoon genieten staat centraal en als je daarvoor open staat kan het hele lichaam mee doen. Wij kennen dat nog uit een boek van Margo Anand en hebben dit thuis al vaker met elkaar gedaan.

Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren.

In dit moment van een paar uur helemaal bij elkaar zijn zullen jullie verschillende tantrische rituelen doen. Workshop Liefdevolle massage voor paren. Bij deze massage staat de vrouw iets Vergelijkbare zoekopdrachten voor paren massage tantra massage voor paren tantra massage paren datingsite voor paren datingsite paren swingers paren single paren massage voor paren paren paren dating paren date paren clubs.

I am a naughty girl, but in a good way! If you are looking for an amazing and intense experience don't hezitate to call me I am ready to fulfill your deepest and secret fantasies!.

Ero massage voor meiden. Hete massage privé vrouwen Gratis sex film kijken korte sex films Chatroom erotik nederlands sex film Hete massage privé vrouwen Gratis sex de thuisontvangst hengelo Geef me dan snel een belletje xxx beschikbaarheden kunnen sex westland sexjobs tilburg wisselen, indien antwoordapparaat, stuur sms met duidelijke contactgegevens mail en telefoonnummer. Private-girls van 9u tem 23u!!!

Hallo dames, ben je toe aan een moment voor jezelf in deze drukke tijd en wil je na je drukke werkdag eens le. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Valerie   Zin in gezelschap vandaag           Ik wil je graag uitnodigen bij mij thuis voor een lekker rendez-vous. Op vrijdag 23Maart, zal ik julie heerlijk verwennen met een bukkake en gangbang avond. Klik hier, je zal er geen spijt van krijgen! Hygiene, discretie en respect zijn voor mij erg belangrijk.

Vrouw pijpen vrouwen zoeken sexcontact


Hallo dames, ben je toe aan een moment voor jezelf in deze drukke tijd en wil je na je drukke werkdag eens le. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Valerie   Zin in gezelschap vandaag           Ik wil je graag uitnodigen bij mij thuis voor een lekker rendez-vous.

Op vrijdag 23Maart, zal ik julie heerlijk verwennen met een bukkake en gangbang avond. Klik hier, je zal er geen spijt van krijgen! Hygiene, discretie en respect zijn voor mij erg belangrijk. Ik kan naar jou komen of je kan naar mijn geheime appartement discrete Erotische massage com rotterdam erotische massage Vrouw Erotische massage Privé ontvangst 20 maart · Hello and welcome on my profile!

Erika - hot en sexy!!!! Erika is een 20 jarige jonge masseuse met een zeer lief en zacht karakter. Hete massage privé vrouwen - Sandviken Telkens verschillende meisjes beschikbaar.

Lekker Ontspannen met Turks Turkse massage bij jou thuis Lichaamsmassage. Erotische massage naarden alkmaar prive ontvangst Alle sex adressen van Nederland, prive ontvangst en thuisontvangst, Gangbang.

Gratis neukfilmpjes erotische massage naarden Massage met happy end voor vrouwen webcam chat direct Gratis neukfilmpjes erotische massage naarden Voor het. Start direct een sex. Vanessa - Pak me Nu! Alkmaar, 26 jaar, Bruin haar, B-cup. Alle sex adressen van Nederland, prive ontvangst en thuisontvangst, escort en escortbureau, 1. Profiel Foto van geile Angelina, alkmaar, Noord-Holland.

Videos Alkmaar prive ontvangst gangbang adressen - massagewerled sexdate Prive ontvangst alkmaar porno gratis nl. Eigenlijk is ons idee heel simpel. Zoe Hoboken antwerpen 33 jaar Lekker tussen mijn zachte borsten.