geile loesje oma met kale kut

Sex date erotische massage brabant


geile loesje oma met kale kut

Keihard genomen dikke vette tieten


Met zulk ondergoed verdien je een pak slaag. Oma praat kleindochter bij over kutjes en dildo's. Slaafje wordt gemarteld met genotsknots. Oma's dikke vriendin is dol op fetish en grote dildo's. Ebony smeekt om afgeranseld te worden. Onderdanige Hollandse huisvrouw afgeranseld. Eenmaal vastgebonden klopt er iemand aan de achterdeur.

Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Oma wordt veroordeelt tot de dildo stoel. Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven. Als een krolse Poes, vingert ze haar eigen Poesje.

En met een vinger van zichzelf en mijn pik in haar sluitspier, komt Loes op een luide manier klaar, en als ik haar kontje dan ook nog eens vul, komt ze voor de tweede maal aan haar gerief. Samen puffen we uit op de sofa. Overal neus ik in rond, kamer in kamer uit. Ik loop het kleine kamertje in en ga gehurkt voor haar zitten. Nou had ik meer oog voor haar mollige benen, dan voor rommel. Zet U voet maar in mijn schoot, dan ik U makkelijker helpen.

En ze zet één voet, pardoes op mijn PIK. Haar voet op mijn pik, heeft minder kracht dan mijn rijzende penis.

Door hem zacht aan te spannen, gaat haar voetje op en neer. Wat voel ik toch steeds bij je, Koos. Ik ga gewoon door met haar kousen, tot ik bij haar boven dijbeen kom. Zacht streel ik haar binnen zijde van stevige dijen en raak steeds haar onderbroek aan, steeds weer, voel ik haar schokken als ik door haar broekje heen, haar poesje aanraak.

Ik pak haar voet van mijn snikkel en zet de kousenvoet erop, Heftiger dan eerst laat ik hem op en neer gaan. Tineke, wordt dan pas echt geil. En wijdbeens gezeten, kan ik kous twee aan doen. En ze gaat dan écht wijd uit zitten, zo wijd dat ik haar grijze lokken uit haar broekje kan zien. Zacht trek ik aan een plukje kuthaartjes.

Inmiddels is hij al redelijk stijf, als Edward zegt: Beter dat ik maak dat ik weg kom hier flitst het door mijn hoofd, Edward kijkt me aan en voel hoe hij met een hand over mijn slip over mijn kut wrijft, ik kijk hem aan, en trek lekker verder aan zijn nu stijve paal en vraag: Ik laat hem begaan, inmiddels sta ik hem vol af te trekken Ik voel hoe mijn kut nat wordt en Edward met een vinger erin gaat “zal ik hem uit doen?

Als hij op zijn rug op het grote bed ligt vraag ik of ik hem mag pijpen, dat mag natuurlijk, en zijn dikke harde paal neem ik in mijn mond, en met ook een hand onder zijn zware ballen leef ik me helemaal uit, zwaar hijgend en kreunend ondergaat hij alles. Niet alles kan ik zo snel doorslikken, als ik hem even later aankijk met de slierten zaad in mijn gezicht zeg ik: Na hijgend met zijn ogen dicht zegt hij: Als ik met een handdoek mijn gezicht schoon heb gemaakt ga ik naast hem liggen en zeg: Dit is niet normaal, ik laat mijn kut uitlikken door mijn zoon, maar o zo geil wat lekker is dit, ik voel hoe hij mijn kut opentrekt en met zijn tong erdoor gaat Met het enthousiasme en de snelheid waar hij mee likt lig ik wild tekeer te gaan onder zijn geweld, mijn beide grote tieten duw ik tegen elkaar en knijp in mijn tepels Wat ik beleef en onderga Zo nat en geil ben ik, ik hoor zijn slurpende geluiden Als ik weer tot rust ben gekomen en Edward komt naast me liggen, kus ik hem en proef mijn eigen kutje “jongen meer dan vijfentwintig jaar is er niemand anders aan mijn kut geweest dan je vader, maar wat jij met me doet” mijn hele lichaam gloeit en bruist van de energie als het ware.

Op zijn zij ligt Edward naast me en kneed een tiet bij mij, rustig zegt hij: Nog niet helemaal raad weet ik niet met de situatie, maar geil en spannend is het zeer zeker, en ik voel me nog lang niet bevredigd Wat een geweldig gevoel als de paal van mijn zoon mijn kut oprekt en hem naar binnen drukt, om gek van te worden zo geil, zo heftig is dit Langzaam maar stevig stoot hij zijn paal mijn kut in, goddelijk en hemels gevoel geeft het, maar ik wil meer nu Heerlijk lig ik nu onder mijn neukende zoon Dan heeft hij de boodschap begrepen, met zijn handen onder mijn kontje begint hij krachtig op mij in te stoten, mijn armen sla ik om hem heen, zo wil ik het.

Dit is geneukt worden waar ik behoefte aan heb, vele jaren is het geleden dat ik zo krachtig en goed geneukt ben. Vervolgens roep ik “als je klaar komt doorneuken en spuit je zaad in mijn kut” dat is nu ons beider doel vreselijk klaar komen Kreunend geeft hij aan dat hij niet meer stopt tot zijn ballen leeg zijn Als Edward na elke stoot op het diepste punt even stil houdt weet ik dat het gaat komen.

geile loesje oma met kale kut