kale kutjes kijken parnerruil

Ik had er geen moeite mee en trok als eerste daarna ook mijn zwembroek uit, gelijk gevolgd door Ernst die natuurlijk niet achter wilde blijven. Het sfeertje begon vanaf dat moment toch wel om te slaan, iedereen pleegde voyeurisme en bekeken de andere partner.

Althans niet vrijwillig bedoel ik dan. Ria is in tegenstelling tot haar zus volslank. Mijn vrouw is 1. Naomi is vrij tenger, iets langer 1. Ieder mens is fysiek nu eenmaal anders gebouwd, ik en Ernst verschillen ook fysiek van elkaar. De toon was daarmee gezet, hilarisch werd er door iedereen om gelachen, en ook Ria zag ik regelmatig even tussen de benen van Ernst kijken.

Haar tepels bleven stijf staan, zowel in als uit het water van ons zwembad, waarin wij ons regelmatig even in afkoelden. Iedereen voelde zich duidelijk vrij en relax in ons blootje, Ernst en Ria speelde op een gegeven moment een balspelletje met elkaar in het zwembad en kwamen regelmatig even met hun lichaam tegen elkaar aan.

Bewust of onbewust, maar zo gebeurde het wel. Zeg jij het tegen haar zei ik lachend, want eerlijk gezegd vond ik een kale kut ook wel geile om te zien, zoals bij mijn schoonzus. Naomi liep daarna de Villa in, even later kwam zij tot mij verrassing terug met scheerschuim,schaaltje water, een handdoek en een scheermesje. Ria, inmiddels weer uit het zwembad, vroeg aan haar wat daar de bedoeling van was?

O je gaat je gang maar lachte Ria ook. Het moet niet gekke worden dacht ik bij mezelf toen zij er uitgebreid met gespreide benen voor op haar ligbed voor ging liggen voor haar zus, die gelijk in actie kwam en een laagje scheerschuim op haar venusheuvel spoot. Dit was super erotisch om te zien zoals Ria er bijlag, haar natte lichaam vanuit het zwembad glansde in de zon en haar tepels, stonden opwindend stijf.

Nou die van mijn kon ik ook niet meer tegenhouden hoor! Ik zag mijn vrouw naar Ernst stijve lul kijken, ook in erectie was hij een stukje dunner en korter dan die van mij, maar dat maakt verder natuurlijk niets uit. Naomi zat lekker wijdbeens met haar dikke donkere kutlippen bijna vastgeplakt op het witte ligbed, toe zij even verschoof, kreeg ik haar roze kutwandje te zien.

Exotisch die roze binnenwand te zien glinsteren tussen haar benen, ja toen werd ik heel geil. Er werd feitelijk amper iets gezegd, Naomi bleef Ria stug scheren, maar keek ook naar onze stijve lullen. Ria had er het beste zicht op, ik zag het al aan haar ogen, mijn schat werd hier supergeil van, het kwam onverwachts, maar zij vond het wel wat!

Laat je even door Ria pijpen Ernst probeerde ik fluisterend in zijn oor te zeggen, naar het werd gehoord. Ik stond er bij en keek er naar, maar zag ook de reactie van mijn schoonzus, die hetzelfde met haar man zag gebeuren. Naomi was nog steeds bezig met het scheren van Ria,s kutje, ik zag haar vinger bij haar eigen zus naar binnen gaan. Ria keek Naomi even aan, maar liet het wel toe.

Ik kon het natuurlijk ook niet meer passief blijven aanzien en ging achter mijn schoonzusje staan, pakte haar tieten vast en begon deze te masseren, haar harde tepels gleden door mijn handpalmen. Naomi kon haar scheerklusje op dat moment even niet afmaken, zij concentreerde zich volledig op Ria door haar diep te neuken met haar vinger en met haar vingers haar klitje te laten opstijven.

Ik kneep daarbij stevig in haar tepels. Ik wilden ook gepijpt worden en ging naast Naomi staan, zij begreep onmiddellijk de bedoeling en deed hetzelfde wat mijn vrouw met haar man aan het doen was, zij zoog mijn lul haar warme pijpmond in.

Ria was de enigste die op dat moment in een lig positie lag, Naomi begon mij heel geil te pijpen, maar bleef ook lekker met Ria,s kutje spelen, die werd steeds onrustiger en begon te draaien op het ligbed. Zij kwam ook als eerste van ons vieren klaar op de vingers van haar zus, kreunde hard maar bleef Ernst toch goed pijpen. Hij begon haar hoofd steeds harder op zijn lul te drukken, even later was het zijn beurt, en zagen Naomi en ik zijn lul leegspuiten in Ria,s mond, die het netjes doorslikte, zonder te morsen.

Ik voelde dat ik zelf ook niet ver meer van een orgasme af was, die meid kon echt heel goed pijpen en genoot hier zelf ook duidelijk van. Toch liet ik haar stoppen. Naomi trok toen ook haar natte vinger terug uit Ria,s geile openstaande kutje, ik tilde haar op van het bed en legde haar vlakbij onze ligbedden op het gras neer.

Ik knoop over haar geile lichaam heen om in positie 69 te komen, ik kon het geile afscheidingsgeurtje van haar kutje al ruiken toen ik even boven haar lichaam hing. Naomi pakte stevig mijn stijve lul vast die op dat moment ergens boven haar gezicht bungelde, begon mij gelijk weer te pijpen toen ik mijn tong over haar dikke kutlippen likte. Ik lag met mijn kont gericht naar Ria en Ernst toe, die ik dan ook niet kon zien, maar wel kon horen dat zij ook nog met elkaar bezig waren.

Naomi,s kutje was een vochtige bron, zacht als een perzik, van waaruit haar kutvocht mijn mond vulden. Veel tijd om haar mooie roze vochtige kutje te inspecteren, kreeg ik niet. Ik voelde haar dikke, grote schaamlippen om mijn neus, mijn tong had ik zo diep in kon in haar kutje, toen zij ineens mijn lul en ballen tegelijk met een hand heel stevig omklemden.

Ik probeerde het nog even in te houden, maar dat lukte ook niet meer. Naomi zoog ook op dat moment heel hard op mijn eikel, likte snel met haar tong in het spleetje van mijn harde eikel, en kneep nog harder dan voorheen mijn pisbuis en balzak bij elkaar. Met haar rechterhand trok zij Edwards lul uit zijn broek. Met lange halen begon ze er aan te trekken. De eikel kwam steeds dichter bij haar mond. Ze keek om naar ons en vervolgens nam ze de eikel in haar mond.

Edward kneep zijn ogen dicht. Ze nam de hele lul in haar mond. Met haar tong streelde ze de rand van de eikel om vervolgens de hele top weer op te zuigen. Zo ging ze nog even door. Ik voelde in mijn broek een natte plek. Mijn lul stond op knappen, maar nog steeds deed ik niets. Ik keek alleen maar. Ik durfde Inge niet aan te kijken, maar opeens zag ik dat ze een hand in haar broekje had. Ze lang onderuitgezakt op de bank en met glazige blik streelde ze zichzelf.

Eva trok haar broekje uit en ging op Edwards lul zitten. Ze hopte op en neer, waardoor de lul in en uit haar natte kut schoof. Edwards handen kneedde haar borsten weer. Edward vleide zich neer op de bank en Eva zatnog steeds boven op hem. Ze bereed hem zoals een amazone haar paard. Ze bewoog met haar onderlichaam naar voren en naar achteren terwijl haar bovenlichaam ritmisch golvend mee bewoog.

Met haar handen streelde ze haar billen. Ze trok ze uit elkaar en af en toe ging ze met een vinger heel even haar aarsje binnen. Inge was inmiddels helemaal losgekomen. Haar onderbroek lag op haar enkels. Met haar rechterhand masseerde ze haar klit en met haar linkerhand kneep ze in haar borsten. Ik hield het ook niet meer en pakte mijn lul uit mijn broek. God wat had ik een zin om Inge te pakken. Eva blikte achterom en ik keek recht in haar ogen. Haar mond mompelde iets: Ik keek naar Inge.

Met trillende knieën liep ik naar Eva. Terwijl Edward zijn lul naar binnen stootte pakte ze mijn pik in haar hand en leidde die naar haar mond.

Net zoals ze even daarvoor Edward gepijpt had, deed ze dat nu bij mij. Inge houdt niet van orale seks, dus dit was nieuw voor mij. De hele situatie was nieuw voor mij en ik wist niet wat ik ervan moest vinden. Met grote halen bewerkte Eva mijn lul. Soms grof en soms ook geraffineerd. Dan streelde ze met haar puntje van haar tong langs de rand van mijn eikel. Of ze zoog zo hard dat het leek alsof mijn penis in een vacuüm terecht was gekomen. Lange klodders geil en kwijl hingen aan mijn lul en aan haar kin.

Ze slurpte en likte alsof de duivel haar op de hielen zat. Opeens hield ze op. Ze legde haar rechterhand op haar rechterbil en trok die opzij. Haar aarsje opende zich. Met haar linkerhand dirigeerde ze mijn lul in de richting van haar kont. Ze spuugde in haar hand en maakte het roosje nat. Edward stopte met bewegen. Ik drukte mijn groot gezwollen paarse eikel tegen haar kontgaatje aan. Voorzichtig drukte ik door.

Een centimeter, en vervolgens trok ik weer terug. Daarna weer een centimeter. Mijn halve eikel was verdwenen in haar aars. Het voelde alsof mijn eikel werd afgeknepen, zo strak was ze daar. Met ieder stootje drong ik dieper bij haar naar binnen. Na een paar keer stoten zat mijn eikel verborgen in haar kont. Nog een paar keer en mijn lul zat er tot zijn wortel in. Dat was voor Edward het teken om ook weer te bewegen. Door de darmwand voelde ik zijn lul. Wat een ongekende sensatie.

Zijn ballen schoven over die van mij. Als hij zijn lul in haar kut stootte haalde ik mijn pik uit haar kont, om vervolgens weer ritmisch bij haar naar binnen te gaan.

Alsof er niet ergens anders in het huis kinderen lagen te slapen schreeuwde Eva het uit. Zij lag op de bank met drie vingers in haar kut. Ik voel dat ik ga komen. Op dat moment hield ik het ook niet meer. Ik stootte mijn lul diep naar binnen en spoot ook mijn ballen leeg. Eva's lichaam trilde van genot en ik voelde hoe haar kutspieren de druppels sperma naar binnen zogen.

Achter mij hoorde ik ook gekreun. Met haar vingers in haar kut en een kaars in haar kont kwam ook Inge klaar. Na een paar minuten stonden we op.

Ik ging bij Inge zitten. Ik wist niet hoe ik me moest voelen. Inge streelde echter mijn arm en ze gaf me een zoen. Ze keek me lief aan. Met een knikje gaf ze aan dat het goed was. Eva was als eerste weer bij zinnen. Haar kortgeschoren donkerbehaarde kut droop van de sperma. De binnenkant van haar dijen waren nat van het zaad. Ze nam Inge bij de hand en beide dames togen richting badkamer.

Ik pakte een servet en veegde strontresten van mijn lul. Mijn eikel was helemaal rood en gezwollen. Ook ik kon wel een douche gebruiken. Ik weet niet waarom, maar eigenlijk vond ik dat ik moest wachten totdat Inge en Eva klaar waren met douchen.

Na tien minuten ging ik samen met Edward maar eens kijken hoe het ervoor stond met de dames. Bij de badkamer aangekomen wist ik niet wat ik zag. Eva lag op de grond en Inge zat bovenop haar gezicht. Ze leunde met haar handen naar achteren en steunde op Eva's benen. Eva likte met lange halen de kut van Inge. Ze hadden niet door dat Edward en ik stonden te kijken.

Ik voelde mijn lul weer hard worden. Ook Edward stond in een mum van tijd weer met een erectie. Langzaam trok hij de voorhuid naar achteren. Vervolgens weer naar voren en naar achteren. Ik deed hem na. Opeens keek Inge op. Ze zag ons staan in de spiegel. Ze schrok en wilde zich losmaken, maar Eva hield haar vast. Eva gebood ons binnen te komen.

Ik pakte wat shampoo en sopte mijn lul in. Mijn penis werd glad en hard en het verlangen nam toe. Edward gebruikte alleen water. Hij stapte richting Inge die nog steeds met haar kut vastzat op de mond van Eva. Wat toen gebeurde had ik nooit durven dromen. Inge pakte de lul van Edward en stopte hem in haar mond. Ze zoog alsof ze een waterijsje verorberde. Alsof ze geen druppel mocht morsen. Ik ging erbij staan.

En ook mijn pik nam ze in haar mond. Om de beurt zoog ze aan onze twee pikken. Dan nam ze ook eens mijn ballen tussen haar lippen en zoog zachtjes. Eva schoof onder Inge vandaan. Ze duwde mij tegen de muur en begon me te pijpen.

Inge bleef bezig met Edward. Ik voelde lust, geen jaloezie. Ik streelde de borstjes van Eva, die strak stonden. Niets leek erop alsof ze even daarvoor door twee man gepakt was. Ze nam mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer, dezelfde waar ze de avond daarvoor van achteren was gepakt door Edward. Ik hoorde uit de badkamer slurpende geluiden komen van een vrouw die een lul leegzuigt. Mijn vrouw en de lul van een vage kennis.

Ik ging op mijn rug op bed liggen en Eva ging op me liggen. Met haar kut op mijn gezicht. Weer zoog ze mijn lul op alsof het een lieve lust was. Ik drong bij haar naar binnen met mijn tong en proefde Edwards zaad. Normaal gesproken had ik dit smerig gevonden, nu genoot ik ervan. Het gekerm vanuit de badkamer werd luider. Ik wilde zien wat er met mijn vrouw gebeurde. Niet alleen uit nieuwsgierigheid of bezorgdheid.

Ik maakte me los van Eva en spoedde me richting badkamer. Daar zat Inge op haar knieën. Edward stond achter haar en ramde ruw zijn lul in haar kut. Dat dacht ik tenminste. Dichterbij gekomen zag ik dat hij haar kont te pakken had. Met snelle bewegingen drong hij diep bij haar naar binnen, terwijl de douche warm water over het stel sproeide.

Ik twijfelde geen moment. Ik ging onder Inge liggen. Ik trok de twee boven op me en stopte mijn lul in haar kut. Weer voelde ik de pik van Edward, maar nu in Inge's kont. Haar kutspieren stonden strakgespannen. Strakker dan bij een normale vrijpartij. Veel minder gecontroleerd dan bij de neukpartij met Eva beukten we erop los.

Het leek Inge niet te deren. Ze schreeuwde het uit. Kom maar, neuk me harder. Ze had inmiddels een kaars gepakt. Ik liet me niet afleiden door haar, maar plotseling voelde ik iets aan mijn kont. Ik voelde een steek. Ik kon niet zien wat er gebeurde, maar ik voelde dat iets mijn sluitspier passeerde.

Kontakt sex geefmij sex

Het sfeertje begon vanaf dat moment toch wel om te slaan, iedereen pleegde voyeurisme en bekeken de andere partner.

Althans niet vrijwillig bedoel ik dan. Ria is in tegenstelling tot haar zus volslank. Mijn vrouw is 1. Naomi is vrij tenger, iets langer 1. Ieder mens is fysiek nu eenmaal anders gebouwd, ik en Ernst verschillen ook fysiek van elkaar.

De toon was daarmee gezet, hilarisch werd er door iedereen om gelachen, en ook Ria zag ik regelmatig even tussen de benen van Ernst kijken. Haar tepels bleven stijf staan, zowel in als uit het water van ons zwembad, waarin wij ons regelmatig even in afkoelden.

Iedereen voelde zich duidelijk vrij en relax in ons blootje, Ernst en Ria speelde op een gegeven moment een balspelletje met elkaar in het zwembad en kwamen regelmatig even met hun lichaam tegen elkaar aan. Bewust of onbewust, maar zo gebeurde het wel.

Zeg jij het tegen haar zei ik lachend, want eerlijk gezegd vond ik een kale kut ook wel geile om te zien, zoals bij mijn schoonzus. Naomi liep daarna de Villa in, even later kwam zij tot mij verrassing terug met scheerschuim,schaaltje water, een handdoek en een scheermesje.

Ria, inmiddels weer uit het zwembad, vroeg aan haar wat daar de bedoeling van was? O je gaat je gang maar lachte Ria ook. Het moet niet gekke worden dacht ik bij mezelf toen zij er uitgebreid met gespreide benen voor op haar ligbed voor ging liggen voor haar zus, die gelijk in actie kwam en een laagje scheerschuim op haar venusheuvel spoot. Dit was super erotisch om te zien zoals Ria er bijlag, haar natte lichaam vanuit het zwembad glansde in de zon en haar tepels, stonden opwindend stijf.

Nou die van mijn kon ik ook niet meer tegenhouden hoor! Ik zag mijn vrouw naar Ernst stijve lul kijken, ook in erectie was hij een stukje dunner en korter dan die van mij, maar dat maakt verder natuurlijk niets uit.

Naomi zat lekker wijdbeens met haar dikke donkere kutlippen bijna vastgeplakt op het witte ligbed, toe zij even verschoof, kreeg ik haar roze kutwandje te zien. Exotisch die roze binnenwand te zien glinsteren tussen haar benen, ja toen werd ik heel geil.

Er werd feitelijk amper iets gezegd, Naomi bleef Ria stug scheren, maar keek ook naar onze stijve lullen. Ria had er het beste zicht op, ik zag het al aan haar ogen, mijn schat werd hier supergeil van, het kwam onverwachts, maar zij vond het wel wat! Laat je even door Ria pijpen Ernst probeerde ik fluisterend in zijn oor te zeggen, naar het werd gehoord. Ik stond er bij en keek er naar, maar zag ook de reactie van mijn schoonzus, die hetzelfde met haar man zag gebeuren.

Naomi was nog steeds bezig met het scheren van Ria,s kutje, ik zag haar vinger bij haar eigen zus naar binnen gaan. Ria keek Naomi even aan, maar liet het wel toe. Ik kon het natuurlijk ook niet meer passief blijven aanzien en ging achter mijn schoonzusje staan, pakte haar tieten vast en begon deze te masseren, haar harde tepels gleden door mijn handpalmen. Naomi kon haar scheerklusje op dat moment even niet afmaken, zij concentreerde zich volledig op Ria door haar diep te neuken met haar vinger en met haar vingers haar klitje te laten opstijven.

Ik kneep daarbij stevig in haar tepels. Ik wilden ook gepijpt worden en ging naast Naomi staan, zij begreep onmiddellijk de bedoeling en deed hetzelfde wat mijn vrouw met haar man aan het doen was, zij zoog mijn lul haar warme pijpmond in.

Ria was de enigste die op dat moment in een lig positie lag, Naomi begon mij heel geil te pijpen, maar bleef ook lekker met Ria,s kutje spelen, die werd steeds onrustiger en begon te draaien op het ligbed. Zij kwam ook als eerste van ons vieren klaar op de vingers van haar zus, kreunde hard maar bleef Ernst toch goed pijpen.

Hij begon haar hoofd steeds harder op zijn lul te drukken, even later was het zijn beurt, en zagen Naomi en ik zijn lul leegspuiten in Ria,s mond, die het netjes doorslikte, zonder te morsen. Ik voelde dat ik zelf ook niet ver meer van een orgasme af was, die meid kon echt heel goed pijpen en genoot hier zelf ook duidelijk van.

Toch liet ik haar stoppen. Naomi trok toen ook haar natte vinger terug uit Ria,s geile openstaande kutje, ik tilde haar op van het bed en legde haar vlakbij onze ligbedden op het gras neer. Ik knoop over haar geile lichaam heen om in positie 69 te komen, ik kon het geile afscheidingsgeurtje van haar kutje al ruiken toen ik even boven haar lichaam hing. Naomi pakte stevig mijn stijve lul vast die op dat moment ergens boven haar gezicht bungelde, begon mij gelijk weer te pijpen toen ik mijn tong over haar dikke kutlippen likte.

Ik lag met mijn kont gericht naar Ria en Ernst toe, die ik dan ook niet kon zien, maar wel kon horen dat zij ook nog met elkaar bezig waren. Naomi,s kutje was een vochtige bron, zacht als een perzik, van waaruit haar kutvocht mijn mond vulden. Veel tijd om haar mooie roze vochtige kutje te inspecteren, kreeg ik niet.

Ik voelde haar dikke, grote schaamlippen om mijn neus, mijn tong had ik zo diep in kon in haar kutje, toen zij ineens mijn lul en ballen tegelijk met een hand heel stevig omklemden. Ik probeerde het nog even in te houden, maar dat lukte ook niet meer. Naomi zoog ook op dat moment heel hard op mijn eikel, likte snel met haar tong in het spleetje van mijn harde eikel, en kneep nog harder dan voorheen mijn pisbuis en balzak bij elkaar.

Het bloed steeg mij naar de kop, toen ik in haar mond finaal leeg liep. Ondertussen kneedde ik haar heerlijke zachte borsten en haar harde tepels. Heerlijk, wat een lekkere zachte borsten had Kim. Nu was het mijn beurt. Ik ging voor het eerst van mijn leven vrouwenborsten kussen en proeven. Steeds geiler werden we alle twee. Net als Freek en Peter trouwens. Kim nam, net als de rest van de avond, weer het initiatief.

Ze kuste wild mijn borsten. Haar hoofd daalde af richting mijn natte kutje. Zou ze me echt gaan likken? Haar tong trok een nat spoor over mijn buik richting mijn kutje. Ik spreidde mijn benen en haar tong drukte tegen mijn string. Met 2 vingers trok ze mijn stringetje verder naar beneden en likte mijn venusheuvel.

Ik trok één been op en plaatste die naast haar. Mijn benen stonden nu ver uit elkaar. Kim haar hoofd daar tussen. Ze trok nu mijn string opzij. Haar tong likte mijn lipjes en mijn gezwollen clit. Zachtjes, wild en diep. Ik kreunde en trok haar hoofd nog dichter tegen me aan. Kim kreunde door Freek die achter haar bezig was.

Wat hij deed kon ik helaas niet zien. Peter was inmiddels naast me komen zitten en kneedde mijn borsten. Weer die geruststellende blik van hem. Hij trok nu mijn string helemaal uit. En weer flitste haar tong tussen natte lipjes. Jeetje, wat was ik geil. Haar gezicht glom van mijn sappen.

Ze liet zich nu achter over zakken in de armen van Freek. Met haar opgestroopte rok deed ze haar benen uitnodigend uit elkaar. Ik was nu zo geil dat ik geen moment twijfelde. Via haar borsten gleed ik met mijn tong naar beneden, over haar tepels, haar buik tot ik uiteindelijk bij haar glimmende kutje was aangekomen. Met mijn tong likte ik haar glimmende kut.

Ze kreunde en spoorde me aan. Jeetje, ik befte een vrouw. Wat was dit enorm geil!! Peter masseerde mijn kont en liet zijn vingers tussen mijn openstaande lipjes glijden. Met een hand pakte ik stevig haar borst vast en kneep hard in haar tepel. Ze kreunde nu nog harder. Na een tijdje nam Freek het van me over en ik kuste Peter met mijn natte mond.

Ik wreef over zijn harde pik en kreunde: Ik dook tussen zijn benen en nam zijn kloppende lul in mijn mond. Met het puntje van mijn tong likte ik het voorvocht van zijn pik. Hij trok zij broek verder naar beneden. Twee geile, seksende stellen, die van elkaar aan het genieten waren. We lieten het dessert voor wat het was en we gingen op weg naar de zolder.

Ik en Kim kleedde ons om. Ik trok een redelijk lief zwart corsetje aan, hold up kousen en een sexy zwarte string. Toen we naar de slaapkamer liepen zagen we hoe Freek Kim aan het insnoeren was in een strak latex pakje. Heel ondeugend, heel geil… Peter en ik gingen alvast op het matras liggen. Ik was zo geil dat ik direct naar zijn stijve pik dook. Wild trok en zoog ik aan zijn geile neukstaaf. Zijn zwarte, glimmende short was al bijna uit.

Peter pakte mijn hoofd stevig vast en drukte me diep op zijn pik: Ik liet zijn hele pik diep in mijn keel glijden. Hij kronkelde en kreunde van genot. Freek en Kim kwamen er nu ook bij liggen. Terwijl ik Peter diep aan het pijpen was, kroop Kim stiekem tussen mijn benen.

Langzaam drukte ze, ze verder uit elkaar. Ik rolde me op mijn rug zodat Kim beter bij mijn druipende kutje kon komen. Peter drukte meteen wild zijn harde pik in mijn keel. Wat was dit geil. Ik pijpte Peter, die achter mijn hoofd op zijn knieën diep zijn lul in mijn keel drukte, terwijl Kim haar tong diep in mijn natte gleuf begroef. Freek vingerde Kim hard en diep van achteren. Ik hield het niet meer, ik ging komen. Een onbeschrijfelijke druk ontwikkelde zich naar mijn onderbuik, mijn kutje stond in vuur en vlam.

Kim ging me klaar laten komen! Een heerlijk gevoel kwam over mijn hele lichaam, ik ging komen. Hard kreunde ik en schreeuwde dat ik klaar ging komen. Met twee vingers in mijn kut en een hete tong op mijn clit explodeerde ik in een eeuwigdurend orgasme.

Kim kwam overeind en kuste me op mijn mond. Ik proefde mijn eigen geil. Uitgeput ontspande mijn lichaam zich. Kim had zich inmiddels omgedraaid en was nu bezig met de mooie, harde pik van Freek. Terwijl zij hem pijpte, kneedde ze zijn ballen. Freek kreunde en sloeg haar hard op haar geile kont. Ik draaide me tussen de heupen van Kim en begon haar te beffen. Langzaam, met lange halen dronk ik zoveel mogelijk van het geil dat uit Kim haar kutje droop.

Diep stak ik mijn tong tussen haar natte lipjes terwijl ik haar aan haar heupen, dieper op mijn tong trok. Haar gladde lipjes, haar klit…ik genoot met volle teugen.

Peter vingerde mijn nog gevoelige kut, maar ik liet hem begaan. Al snel voelde ik mijn tweede orgasme opkomen.

Steeds wilder drukte Peter 2 vingers diep in en uit mijn natte kut. Ik wilde niet gaan spuiten, niet hier. Dat vond ik toch echt te ver gaan. Peter lachte en bewerkte nu mijn gezwollen klitje. Terwijl ik Kim befte, kwam ik tot mijn tweede hoogtepunt. Ik kronkelde en kreunde op de vingers van Peter. Ik voelde mijn kutsapjes langs mijn kont hun weg in het matras vinden. Kim was inmiddels op Fred gaan zitten.

Het was zo geil om dit lekkere stel te zien neuken. Ik zag de pik van Freek, diep in Kim haar kutje glijden. Ze bereed de pik van Freek alsof haar leven er vanaf hing. Het duurde dan ook niet lang dat ook Kim klaar ging komen.

Mijn beffen en nu de pik van Freek, lieten haar hard kreunen. Freek drukte zijn pik diep in haar kut. Met zijn handen op haar heupen trok hij Kim steeds harder op zijn lul.

Een lang, hard en vooral een luid orgasme, trok door Kim haar hele lijf. Schuddend en trillend kwam ze langzaam weer bij. Peter had mij de hele tijd geneukt. Afwisselend keek ik naar dat geile, neukende stel en naar Peter die zijn harde lul, diep in mijn kut beukte.

Hij bleef maar doorgaan. Nou weet ik dat als Peter wat meer alcohol opheeft, het langer duurt voordat hij klaarkomt. Heerlijk vind ik dat hahaha. Nadat Kim weer was bijgekomen kroop ze geil richting mijn kutje. Terwijl Peter me neukte, streelde Kim liefdevol mijn gevoelige klit. Wat was dit heerlijk. Freek had zich achter Kim gepositioneerd en neukte Kim weer. Een hand over mijn borsten, over mijn tepels, over een been en arm van Peter.

Geil, maar met respect en heel liefdevol. Kim zat inmiddels weer op Freek. Samen zagen Peter en ik hoe hij haar in haar kont neukte. Al mijn stoute dromen, maar dan ook alle dromen kwamen met dit heerlijke stel uit. Peter had zijn pik teruggetrokken en likte mijn nog steeds zeiknatte kutje.

Half op mijn zij keek ik hoe Freek zijn harde lul diep in de kont van Kim gleed. Op mijn knieën pijpte ik Peter zijn natte pik. Met mijn kont naar Kim gericht duurde het niet lang voordat ik weer een paar vingers diep in mijn kut voelde glijden. Peter draaide zich om zodat ik hem kon blijven pijpen, maar dat hij ook bij mijn kont kon komen. Zacht likte hij mijn kontje.

Kim vingerde me, terwijl ze zelf de pik van Freek in haar kont liet rammen. Peter likte het geil van Kim haar vingers en dan weer mijn kontje. Ik voelde hoe Kim een vinger op mijn kontje drukte. Ik was er klaar voor. Helaas zette Kim niet door. En weer ging ik op mijn rug liggen. Meteen gleed zijn harde pik diep in mijn hunkerende kutje. Hard en diep neukte hij mij.kale kutjes kijken parnerruil

Ik had er geen moeite mee en trok als eerste daarna ook mijn zwembroek uit, gelijk gevolgd door Ernst die natuurlijk niet achter wilde blijven. Het sfeertje begon vanaf dat moment toch wel om te slaan, iedereen pleegde voyeurisme en bekeken de andere partner. Althans niet vrijwillig bedoel ik dan. Ria is in tegenstelling tot haar zus volslank.

Mijn vrouw is 1. Naomi is vrij tenger, iets langer 1. Ieder mens is fysiek nu eenmaal anders gebouwd, ik en Ernst verschillen ook fysiek van elkaar. De toon was daarmee gezet, hilarisch werd er door iedereen om gelachen, en ook Ria zag ik regelmatig even tussen de benen van Ernst kijken.

Haar tepels bleven stijf staan, zowel in als uit het water van ons zwembad, waarin wij ons regelmatig even in afkoelden. Iedereen voelde zich duidelijk vrij en relax in ons blootje, Ernst en Ria speelde op een gegeven moment een balspelletje met elkaar in het zwembad en kwamen regelmatig even met hun lichaam tegen elkaar aan. Bewust of onbewust, maar zo gebeurde het wel. Zeg jij het tegen haar zei ik lachend, want eerlijk gezegd vond ik een kale kut ook wel geile om te zien, zoals bij mijn schoonzus.

Naomi liep daarna de Villa in, even later kwam zij tot mij verrassing terug met scheerschuim,schaaltje water, een handdoek en een scheermesje. Ria, inmiddels weer uit het zwembad, vroeg aan haar wat daar de bedoeling van was? O je gaat je gang maar lachte Ria ook. Het moet niet gekke worden dacht ik bij mezelf toen zij er uitgebreid met gespreide benen voor op haar ligbed voor ging liggen voor haar zus, die gelijk in actie kwam en een laagje scheerschuim op haar venusheuvel spoot.

Dit was super erotisch om te zien zoals Ria er bijlag, haar natte lichaam vanuit het zwembad glansde in de zon en haar tepels, stonden opwindend stijf. Nou die van mijn kon ik ook niet meer tegenhouden hoor! Ik zag mijn vrouw naar Ernst stijve lul kijken, ook in erectie was hij een stukje dunner en korter dan die van mij, maar dat maakt verder natuurlijk niets uit. Naomi zat lekker wijdbeens met haar dikke donkere kutlippen bijna vastgeplakt op het witte ligbed, toe zij even verschoof, kreeg ik haar roze kutwandje te zien.

Exotisch die roze binnenwand te zien glinsteren tussen haar benen, ja toen werd ik heel geil. Er werd feitelijk amper iets gezegd, Naomi bleef Ria stug scheren, maar keek ook naar onze stijve lullen.

Ria had er het beste zicht op, ik zag het al aan haar ogen, mijn schat werd hier supergeil van, het kwam onverwachts, maar zij vond het wel wat! Laat je even door Ria pijpen Ernst probeerde ik fluisterend in zijn oor te zeggen, naar het werd gehoord. Ik stond er bij en keek er naar, maar zag ook de reactie van mijn schoonzus, die hetzelfde met haar man zag gebeuren.

Naomi was nog steeds bezig met het scheren van Ria,s kutje, ik zag haar vinger bij haar eigen zus naar binnen gaan. Ria keek Naomi even aan, maar liet het wel toe. Ik kon het natuurlijk ook niet meer passief blijven aanzien en ging achter mijn schoonzusje staan, pakte haar tieten vast en begon deze te masseren, haar harde tepels gleden door mijn handpalmen. Naomi kon haar scheerklusje op dat moment even niet afmaken, zij concentreerde zich volledig op Ria door haar diep te neuken met haar vinger en met haar vingers haar klitje te laten opstijven.

Ik kneep daarbij stevig in haar tepels. Ik wilden ook gepijpt worden en ging naast Naomi staan, zij begreep onmiddellijk de bedoeling en deed hetzelfde wat mijn vrouw met haar man aan het doen was, zij zoog mijn lul haar warme pijpmond in.

Ria was de enigste die op dat moment in een lig positie lag, Naomi begon mij heel geil te pijpen, maar bleef ook lekker met Ria,s kutje spelen, die werd steeds onrustiger en begon te draaien op het ligbed. Zij kwam ook als eerste van ons vieren klaar op de vingers van haar zus, kreunde hard maar bleef Ernst toch goed pijpen. Hij begon haar hoofd steeds harder op zijn lul te drukken, even later was het zijn beurt, en zagen Naomi en ik zijn lul leegspuiten in Ria,s mond, die het netjes doorslikte, zonder te morsen.

Ik voelde dat ik zelf ook niet ver meer van een orgasme af was, die meid kon echt heel goed pijpen en genoot hier zelf ook duidelijk van. Toch liet ik haar stoppen. Naomi trok toen ook haar natte vinger terug uit Ria,s geile openstaande kutje, ik tilde haar op van het bed en legde haar vlakbij onze ligbedden op het gras neer.

Ik knoop over haar geile lichaam heen om in positie 69 te komen, ik kon het geile afscheidingsgeurtje van haar kutje al ruiken toen ik even boven haar lichaam hing. Naomi pakte stevig mijn stijve lul vast die op dat moment ergens boven haar gezicht bungelde, begon mij gelijk weer te pijpen toen ik mijn tong over haar dikke kutlippen likte. Ik lag met mijn kont gericht naar Ria en Ernst toe, die ik dan ook niet kon zien, maar wel kon horen dat zij ook nog met elkaar bezig waren.

Naomi,s kutje was een vochtige bron, zacht als een perzik, van waaruit haar kutvocht mijn mond vulden. Veel tijd om haar mooie roze vochtige kutje te inspecteren, kreeg ik niet.

Ik voelde haar dikke, grote schaamlippen om mijn neus, mijn tong had ik zo diep in kon in haar kutje, toen zij ineens mijn lul en ballen tegelijk met een hand heel stevig omklemden. Ik probeerde het nog even in te houden, maar dat lukte ook niet meer.

Naomi zoog ook op dat moment heel hard op mijn eikel, likte snel met haar tong in het spleetje van mijn harde eikel, en kneep nog harder dan voorheen mijn pisbuis en balzak bij elkaar.

Met haar rechterhand trok zij Edwards lul uit zijn broek. Met lange halen begon ze er aan te trekken. De eikel kwam steeds dichter bij haar mond.

Ze keek om naar ons en vervolgens nam ze de eikel in haar mond. Edward kneep zijn ogen dicht. Ze nam de hele lul in haar mond. Met haar tong streelde ze de rand van de eikel om vervolgens de hele top weer op te zuigen. Zo ging ze nog even door. Ik voelde in mijn broek een natte plek. Mijn lul stond op knappen, maar nog steeds deed ik niets. Ik keek alleen maar. Ik durfde Inge niet aan te kijken, maar opeens zag ik dat ze een hand in haar broekje had. Ze lang onderuitgezakt op de bank en met glazige blik streelde ze zichzelf.

Eva trok haar broekje uit en ging op Edwards lul zitten. Ze hopte op en neer, waardoor de lul in en uit haar natte kut schoof. Edwards handen kneedde haar borsten weer. Edward vleide zich neer op de bank en Eva zatnog steeds boven op hem. Ze bereed hem zoals een amazone haar paard. Ze bewoog met haar onderlichaam naar voren en naar achteren terwijl haar bovenlichaam ritmisch golvend mee bewoog.

Met haar handen streelde ze haar billen. Ze trok ze uit elkaar en af en toe ging ze met een vinger heel even haar aarsje binnen. Inge was inmiddels helemaal losgekomen. Haar onderbroek lag op haar enkels. Met haar rechterhand masseerde ze haar klit en met haar linkerhand kneep ze in haar borsten. Ik hield het ook niet meer en pakte mijn lul uit mijn broek.

God wat had ik een zin om Inge te pakken. Eva blikte achterom en ik keek recht in haar ogen. Haar mond mompelde iets: Ik keek naar Inge. Met trillende knieën liep ik naar Eva. Terwijl Edward zijn lul naar binnen stootte pakte ze mijn pik in haar hand en leidde die naar haar mond. Net zoals ze even daarvoor Edward gepijpt had, deed ze dat nu bij mij.

Inge houdt niet van orale seks, dus dit was nieuw voor mij. De hele situatie was nieuw voor mij en ik wist niet wat ik ervan moest vinden. Met grote halen bewerkte Eva mijn lul. Soms grof en soms ook geraffineerd. Dan streelde ze met haar puntje van haar tong langs de rand van mijn eikel. Of ze zoog zo hard dat het leek alsof mijn penis in een vacuüm terecht was gekomen. Lange klodders geil en kwijl hingen aan mijn lul en aan haar kin. Ze slurpte en likte alsof de duivel haar op de hielen zat.

Opeens hield ze op. Ze legde haar rechterhand op haar rechterbil en trok die opzij. Haar aarsje opende zich. Met haar linkerhand dirigeerde ze mijn lul in de richting van haar kont. Ze spuugde in haar hand en maakte het roosje nat. Edward stopte met bewegen. Ik drukte mijn groot gezwollen paarse eikel tegen haar kontgaatje aan.

Voorzichtig drukte ik door. Een centimeter, en vervolgens trok ik weer terug. Daarna weer een centimeter. Mijn halve eikel was verdwenen in haar aars. Het voelde alsof mijn eikel werd afgeknepen, zo strak was ze daar. Met ieder stootje drong ik dieper bij haar naar binnen. Na een paar keer stoten zat mijn eikel verborgen in haar kont.

Nog een paar keer en mijn lul zat er tot zijn wortel in. Dat was voor Edward het teken om ook weer te bewegen. Door de darmwand voelde ik zijn lul. Wat een ongekende sensatie. Zijn ballen schoven over die van mij. Als hij zijn lul in haar kut stootte haalde ik mijn pik uit haar kont, om vervolgens weer ritmisch bij haar naar binnen te gaan.

Alsof er niet ergens anders in het huis kinderen lagen te slapen schreeuwde Eva het uit. Zij lag op de bank met drie vingers in haar kut. Ik voel dat ik ga komen. Op dat moment hield ik het ook niet meer. Ik stootte mijn lul diep naar binnen en spoot ook mijn ballen leeg.

Eva's lichaam trilde van genot en ik voelde hoe haar kutspieren de druppels sperma naar binnen zogen. Achter mij hoorde ik ook gekreun. Met haar vingers in haar kut en een kaars in haar kont kwam ook Inge klaar. Na een paar minuten stonden we op. Ik ging bij Inge zitten. Ik wist niet hoe ik me moest voelen. Inge streelde echter mijn arm en ze gaf me een zoen. Ze keek me lief aan.

Met een knikje gaf ze aan dat het goed was. Eva was als eerste weer bij zinnen. Haar kortgeschoren donkerbehaarde kut droop van de sperma. De binnenkant van haar dijen waren nat van het zaad.

Ze nam Inge bij de hand en beide dames togen richting badkamer. Ik pakte een servet en veegde strontresten van mijn lul. Mijn eikel was helemaal rood en gezwollen. Ook ik kon wel een douche gebruiken. Ik weet niet waarom, maar eigenlijk vond ik dat ik moest wachten totdat Inge en Eva klaar waren met douchen. Na tien minuten ging ik samen met Edward maar eens kijken hoe het ervoor stond met de dames. Bij de badkamer aangekomen wist ik niet wat ik zag. Eva lag op de grond en Inge zat bovenop haar gezicht.

Ze leunde met haar handen naar achteren en steunde op Eva's benen. Eva likte met lange halen de kut van Inge. Ze hadden niet door dat Edward en ik stonden te kijken. Ik voelde mijn lul weer hard worden. Ook Edward stond in een mum van tijd weer met een erectie.

Langzaam trok hij de voorhuid naar achteren. Vervolgens weer naar voren en naar achteren. Ik deed hem na. Opeens keek Inge op. Ze zag ons staan in de spiegel. Ze schrok en wilde zich losmaken, maar Eva hield haar vast. Eva gebood ons binnen te komen.

Ik pakte wat shampoo en sopte mijn lul in. Mijn penis werd glad en hard en het verlangen nam toe. Edward gebruikte alleen water. Hij stapte richting Inge die nog steeds met haar kut vastzat op de mond van Eva.

Wat toen gebeurde had ik nooit durven dromen. Inge pakte de lul van Edward en stopte hem in haar mond. Ze zoog alsof ze een waterijsje verorberde.

Alsof ze geen druppel mocht morsen. Ik ging erbij staan. En ook mijn pik nam ze in haar mond. Om de beurt zoog ze aan onze twee pikken. Dan nam ze ook eens mijn ballen tussen haar lippen en zoog zachtjes. Eva schoof onder Inge vandaan. Ze duwde mij tegen de muur en begon me te pijpen. Inge bleef bezig met Edward. Ik voelde lust, geen jaloezie. Ik streelde de borstjes van Eva, die strak stonden. Niets leek erop alsof ze even daarvoor door twee man gepakt was.

Ze nam mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer, dezelfde waar ze de avond daarvoor van achteren was gepakt door Edward. Ik hoorde uit de badkamer slurpende geluiden komen van een vrouw die een lul leegzuigt. Mijn vrouw en de lul van een vage kennis. Ik ging op mijn rug op bed liggen en Eva ging op me liggen. Met haar kut op mijn gezicht. Weer zoog ze mijn lul op alsof het een lieve lust was. Ik drong bij haar naar binnen met mijn tong en proefde Edwards zaad. Normaal gesproken had ik dit smerig gevonden, nu genoot ik ervan.

Het gekerm vanuit de badkamer werd luider. Ik wilde zien wat er met mijn vrouw gebeurde. Niet alleen uit nieuwsgierigheid of bezorgdheid. Ik maakte me los van Eva en spoedde me richting badkamer. Daar zat Inge op haar knieën. Edward stond achter haar en ramde ruw zijn lul in haar kut. Dat dacht ik tenminste. Dichterbij gekomen zag ik dat hij haar kont te pakken had. Met snelle bewegingen drong hij diep bij haar naar binnen, terwijl de douche warm water over het stel sproeide.

Ik twijfelde geen moment. Ik ging onder Inge liggen. Ik trok de twee boven op me en stopte mijn lul in haar kut. Weer voelde ik de pik van Edward, maar nu in Inge's kont. Haar kutspieren stonden strakgespannen. Strakker dan bij een normale vrijpartij.

Veel minder gecontroleerd dan bij de neukpartij met Eva beukten we erop los. Het leek Inge niet te deren. Ze schreeuwde het uit. Kom maar, neuk me harder. Ze had inmiddels een kaars gepakt. Ik liet me niet afleiden door haar, maar plotseling voelde ik iets aan mijn kont. Ik voelde een steek. Ik kon niet zien wat er gebeurde, maar ik voelde dat iets mijn sluitspier passeerde.
Priveontvangst gouda gangbang datum

  • Kale kutjes kijken parnerruil
  • Edward stopte met bewegen. Twee geile lesbische meiden beffen en mastuberen elkaars
  • We zaten lekker te roddelen over collega's bij het warenhuis en raakte elkaar af en toe tijdens het lachen terloops aan. Eva bleek net zulke perfecte borsten te hebben als Inge. Ze lieten zich achterover vallen waardoor ze beiden met hun gezicht naar het plafond gericht kwamen te liggen.
  • 442
  • Dames prive body to body massage nijmegen
Tiener trekt opa af sexmethond


En hij hielp ons met afmeren. Toen we eenmaal goed afgemeerd lagen stelde we ons voor. Zijn naam was Kees, 35 jaar en zij was Anneloes, 28 jaar. Monique en ik hadden altijd lekkere dingen bij ons dus stelde we voor om een flesje wijn op te trekken en wat tappa's er bij te nemen. We hadden de grootste lol over alles en nog wat wat met varen te maken had. Het bleek dat wij vroeger als startende watersporters allemaal dezelfde fouten maakten. Door de warmte en het praten merkte we totaal niet dat de wijn wel erg rijkelijk vloeide.

Wij hadden 6 flessen rose in de koelkast staan en die waren binnen 1½ uur al helemaal op. Anneloes en Kees hadden ook nog wel flessen koud staan dus die werden gepakt. Ook zij hadden rose. Door de drank stond Anneloes niet zo goed meer op haar benen. Ze waggelde toen ze van de boot stapte met de fles rose in haar handen. Ze was vlak bij ons plaid toen ze struikeld over eem tak.

Er vloog wat rose uit de fles tegen haar borsten aan. Zonder iets te zeggen leunde Monique iets naar voren en begon de rose op Anneloes haar borsten weg te likken. Anneloes schrok wel, maar waarschijnlijk door de drank liet ze het toe. Monique ging langzaam met haar tong omhoog en het duurde maar even of beide dames waren verwikkeld in een heerlijk tongzoen.

Kees en ik zaten er gebiologeerd naar te kijken. Het liet hem niet onberoerd want ik zag zijn lul stijgen. Monique liet haar hand naar beneden glijden en zonder moeite duwde ze meteen twee vingers in de kut van Anneloes. Anneloes was zo geil als boter.

De dames veranderede van positie zodat ze in standje 69 kwamen te liggen. Het duurde niet lang of beiden kwamen heerlijk klaar. Het leek er even op dat Anneloes twee keer klaar kwam, maar dat weet ik niet zeker. De Monique en Anneloes lagen wat bij te komen en namen en slok van de rose. Monique zag als eerste dat Kees en ik met een stijve lul zaten.

Ik gaf Monique een knikje en zij kroop tergend langzaam Kees en mijn richting op. Maar in plaats van naar mij te gaan draaide zich richting Kees en nog voordat hij kon afweren had ze zijn lul al diep in haar mond genomen. Ik stond op en liep naar Anneloes toe. Ze zag hoe Monique haar eiegn vent aan het pijpen was en draaide toen haar hoofd naar mij en nam mijn lul in haar mond. Met haar tong draaide ze circeltjes om mijn eikel.

God wat pijpte ze lekker. Kees en ik waren door het geile spel van de dames zo ontzettend geil dat er niet veel pijpwerk voor nodig was om klaar te komen. Kees kwam als eerste en spoot zijn lading diep in de keel van Monique. Het was zo veel dat Monique niet alles in d'r mond kon houden en een deel liep langs haar mondhoeken.

Dit vond ik zo geil dat ik mijn lul vast pakte en Anneloes sommeerde haar mond open te houden. Op dat zelfde moment spoot ik mijn lading in haar wijd openstaande mond. Monique kwam nu naar Anneloes gekropen en plaatste haar mond of die van haar.

Anneloes en Monique vermengde met hun tongen onze sperma en slikte uiteindelijk alles door. Wat er nog op hu gezichten zat likte ze van elkaar. Toen we eenmaal bijgekomen waren vertelde Kees dat ze dit nog nooit hadden gedaan.

Wij vertelde dat we ervaren swingers waren en regelmatig naar parenclubs gingen en er eigenlijk gen dag voorbij ging dat we geen sex hadden. Zowel Kees als Anneloes vonden het super en was voor herhaling vatbaar. Verder vertelde we hun dat we eigenlijk weinig taboes kenden. Alleen SM was niets voor ons. We hadden dat nog niet gezegd of Anneloes verontschuldigde zich omdat ze moest plassen. Ze stond op om weg te lopen, maar Monique hield haar tegen. Anneloes stond vreemd te kijken en Monique zei tegen haar "We zeggen net dat we geen atboes kennen".

Anneloes begreep het niet en Monique ging op de grond liggen. Liet Anneloes wijdbeens boven haar gaan staan, dwong haar op haar hurken te gaan zitten en wenkte mij. Ik begreep het al ern trok Kees ook mee. Monique zakte wat naar beneden zodat ze vlak bij het kutje van Anneloes kwam.

Kees moest aan de rechterkant gaan staan en ik link. Monique zei dat Anneloes moest gaan plassen. Anneloes wilde niet maar haar druk was zo groot dat ze haar gele vocht liet lopen. Anneloes piste zo in het gezicht van Monique die probeerde alles op te vangen en door te slikken.

Op dat zelfde moment liet ik ook mijn pis lopen en zeek zo tegen het gezicht van Anneloes aan. Die wilde met haar hoofd wegdraaien, maar ook Kees begon te pissen en zo werd ook Anneloes helemaal onder gezeken. Door de warmte en de drank waren we toch wel moe geworden en we besloten om het vandaag voor gezien te houden. We wenste elkaar welterusten en gingen ieder onze eigen boot in. De volgende morgen bleken Kees en Anneloes al vertrokken te zijn. Jammer vonden we dat, maar het bleek dat ze niet zonder bericht waren weggegaan.

Ze hadden een briefje achter gelaten onder de ruitenwisser. We willen en zullen dit veel vaker gaan doen en willen jullie daarbij betrekken. We gaan ze zeker bellen. Daar Monique vandaag moet werken, vertrokken we naar de passantenhaven bij haar werk.

We kwamen daar om half één aan. Lonneke Ik liep met Monique mee naar haar werk want ik moest nog even wat nieuwe boodschappen halen. De wijn was gisteren wel erg snel opgegaan en ik wilde ook wat hapjes hebben. Op haar werk zag ik dat Lonneke ook moest werken.

Monique maakte even een praatje met haar en we vernamen dat Lonneke moets werken tot vier uur. Lonneke vroeg zich af hoe we op het werk gekomen waren omdat ze had begrepen dat we gingen varen. Monique vertelde dat we met de boot in de passantenhaven lagen en dat we vanavond als ze vrij was meteen weg zouden varen. Ik gaf Monique een zoen groette Lonneke en vertrok naar de supermarkt. Uiteraard kocht ik weer wat wijnen in en diverse hapjes.

Terug in de boot deed ik de kap open, nam wat te drinken en zette wat te snaaien neer. Ik zat lekker in het zonnetje te lezen toen ik een stem hoorde roepen. Ik keek op en zag Lonneke aankomen lopen.

Ze was gekleed in een stonewashed spijkerboek en een wit t-shirtje. Ik antwoorde bevestigend en nodigde haar uit om aan boord te komen. Ik gaf haar een hand en ze stapte aan boord. Ze keek om zich heen en zei dat ze het een leuk scheepje vond. In de kajuit zag ze dat de dinette nog als bed was omgebouwd en vond hem ondank zijn klein afmeting toch wel ruim. Ik vroeg of ze wat wilde drinken en ze wilde wel wat fris hebben en ik schonk een cola voor haar in.

Ik wees haar op een klapdeur waarachter de wc was verscholen. Toen ze op de wc zat vroeg ze waarom de gordijnen dich waren. Ik vertelde dat op deze mannier de zon werd getemperd en het niet zo warm werd in de kajuit. Daar Lonneke vrij lang is en onze kajuit niet zo hoog moest ze een beetje bukken om in de kajuit te staan. We gingen op het achterdek zitten en dronken ons drankje. Ik neem aan dat je een bh en slip aan hebt". Ze reageerde of ik gek was. Ik maakte Lonneke duidelijk dat we van de weg afzaten en er niet zomaar iemand hier naar toe zou komen.

Omdat het zeer warm was trok ze uiteindelijk toch maar haar t-shirt en spijkerbroek uit. Ze had een wit bh-tje aan en een witte "hema" katoenenbroekje. Ik zat al die tijd al in mijn zwembroek. We zaten lekker te roddelen over collega's bij het warenhuis en raakte elkaar af en toe tijdens het lachen terloops aan. Ik lette goed op Lonneke en zag een klein nat plekje in haar kruisje verschijnen.

Ik vermoedde dat het door de warmte kwam, want we waren beiden aan het zweten. Toen ons drankje op was vroeg ik of Lonneke nog wat wilde drinken of eten. Ze wilde wel wat drinken en zei dat ze het wel zou pakken. Ze stond op en liep de kajuit in. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Meest bekeken "kaal kutje" sex films. Broer en zus zijn alleen thuis. Ebony beauty geniet van anaal. Een goddelijk trio met twee lekkere wijven. Brunette Brandi gretig en geil. Tiener masturbeert en jij mag kijken. Onfortuinlijke tiener met spoed naar tandarts.

Hij kan het lekkere lichaam van zijn stiefzusje niet weerstaan. Roxanne betrapt stiefzoon op zelfbevrediging. Jong blondje streelt kale kutje naar hoogtepunt. Meisje uit India met grote tieten.

Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Nederlandse pornoslet laat zich in haar poeperd neuken. Vingerend meisje in close up. Sandy likt het kale kutje van Marlie. Sjors en Sjimmie op bezoek bij Julia. Kylie het squirtende stiefzusje. Ebony tiener krijgt een lesje anale sex. Koninklijke marine sletje doet voor het eerst porno. Geneukt en in het kontje gevingerd door haar stiefbroer. Schattig prinsesje spuit tijdens neuken. Duits sletje met kleine tietjes afgepaald. Partnerruil met amateur koppel.

Blonde brilsmurf krijgt een ragbeurt van Handyman.

Meisje komt spuitend klaar harde lesbo sex