kut dicht naaien groffe sex

Of kwam dat alleen maar door het feit dat hij zo geil was? Nee, dat geloofde hij niet, want al zeiden ze vaak dat een kut een kut was, dan was het poesje dat hij nu zo maar voor het plukken had, toch werkelijk iets bijzonders. Hij zag een rijke begroeiing van zijdezacht gitzwart haar, dat het decor vormde voor een paar dikke, altijd vochtige, donkerrode schaamlippen.

En daarbinnen, tussen die heerlijke lippen, zag hij aan de onderkant een uitnodigend, volmaakt rond gat, een gat waarin hij straks zijn smachtende lul zou begraven.

En boven dat gat zag hij een verdikking, een appetijtelijk uitziende verhevenheid met een kittelaar, zo duidelijk zichtbaar, dat het eenvoudig een genot was om naar te kijken. Ik naai jou niet, maar jij naait mij. Want die vent van jou gebruikt jou waarschijnlijk altijd alleen maar als zeikmatras.

Heb ik het bij het rechte eind of niet? Toen liet hij zich op zijn rug neerploffen en trok het meisje bovenop zich. Hij drukte zijn volle natte lippen op haar mooi gevormde mond en kuste haar smakkend.

Toen pakte hij haar bij haar middel en zette haar boven op zijn blote buik. Dat dacht ze tenminste, maar toen ze haar pruim bovenop de harde eikel van de politieman had geplaatst, merkte ze dat er van glijden geen sprake was.

De lul was te dik en haar kut te droog. Ze wrong en draaide zo hard, dat Jack een luide vloek slaakte. Of word je soms niet geil bij het zien van mijn ding?

Is die rottige aardappelstamper van jouw vent misschien beter? Wacht maar, ik krijg je wel! Vooruit, haal als de sodemieter het scheerapparaat van die klootzak!

Jack duwde haar achterover op het bed, greep het scheerapparaat en stak de stekker in het stopcontact. Hij drapeerde vervolgens zijn zakdoek om de kop ervan en hield het trillende apparaat tegen Esthers kittelaar. Meteen ging er een schok door het meisje heen. Vakkundig begon Jack met het ding te draaien en te masseren. Dit had, gecombineerd met de trillingen, al gauw tot gevolg dat Esther met haar onderlichaam over het bedlaken begon te wrijven.

Jack ging nog even door, tot hij merkte dat het meisje niet veel meer nodig had om tot orgasme te komen. Hij smeet het apparaat nu achteloos op de grond, wierp zich weer op zijn rug en liet het meisje opnieuw op haar hurken boven hem plaatsnemen.

Voor de tweede maal liet ze zich met ver gespreide schaamlippen zakken, terwijl Jack zijn penis, waar het vocht witachtig uitparelde, op haar open scheur richtte.

Met geile ogen zag hij hoe haar dikke kutlippen zijn eikel raakten, zich eromheen drapeerde en hem toen heel langzaam naar binnen schenen te zuigen. Het was net een hongerig bekje dat openging om gretig het lang uitgebleven voedsel naar binnen te werken. Hij werd er zo heet van, dat hij het meisje met beide handen bij haar heupen greep en haar met geweld omlaagdrukte.

Ze uitte een onderdrukte kreet toen zijn machtige knuppel zich wreed naar binnen boorde. Jezus, die kut van jou lijkt wel een Turks bad! Toen hij er zo ver in zat dat hij absoluut niet meer verder kon, trok hij haar als susde zo zachte billen ver uiteen en boorde zijn middelvinger in haar poepgaatje. Even trok ze een benauwd gezicht, maar toen, niet in staat zich nog langer tegen haar seksuele gevoelens te verzetten - want ze was inderdaad een hartstikke geile meid - begon ze met haar kont te draaien en haar hete kut op en neer te halen langs Jacks onvermoeibaar rechtop staande stengel.

Hij grinnikte vol leedvermaak. Toe, zet 'em op! Lekker met je kut langs Jacks jongeheer. Verdomme, nog wat vlugger, want ome Jack voelt de geile kriebels al in z'n kloteballen! Hij voelde de nu rijkelijk stromende vloeistof van haar kutwanden warm langs zijn driftige knuppel stromen. Zo veel zelfs, dat zijn schaamharen al gauw aan zijn zak vastplakten en het kleverige vocht verder stroomde door zijn bilnaad, tot het op het laken droop, waar het een grote natte plek vormde, waar Jack z'n hete kont middenin kwam te liggen.

Maar dat kon hem niks verdommen. Integendeel, het maakte zijn opwinding nog intenser. Allemachtig, wat een meid, ondanks het feit dat ze hem verafschuwde scheen haar kut zijn lul volkomen te willen opvreten. De lippen ervan klemden zich zo vast om zijn paal alsof ze die nooit meer wilde laten gaan. En wanneer hij helemaal in haar buik zat, scheen die hongerige poes zijn geile staaf met geweld nog verder te willen zuigen.

Jezus, dat was geen kut, maar een volmaakte neukmachine! Een verrukkelijk instrument dat een vent gewoon gek maakte van genot! Zijn vinger ging door haar reet in hetzelfde tempo waarmee zijn lul op en neer flitste in haar flamoes. En zo af en toe kromde hij zijn vinger,wat onmiddelijk een nog sterker samentrekken van haar kutwanden tot gevolg had. Toen trok hij zijn vinger naar buiten en duwde hem onverhoeds, bedekt met een dun laagje stront, in haar mond.

Ze trok een vies gezicht en hij lachte wild. Zo smaakt die hete kont van jou nou, lekker, hé? Haar heupen, die koortsachtig tot leven waren gebracht door zijn machtige lul. Hij klemde zich eraan vast als een drenkeling aan een stuk wrakhout. En toen kon hij het niet langer ophouden. Hij voelde hoe zijn zaad met geweld naar boven kwam. Met een laatste machtige stoot boorde hij de kop van zijn lul diep in haar baarmoeder en begon te spuiten. Normaal vond hij het heerlijk om tijdens zijn zaadlozing zijn ramtuig wild op en neer te halen, maar nu vond hij het veel lekkerder om zijn spuitende leuter heel stil en heel stevig in haar lichaam gedrukt te houden, terwijl zijn hete, kokende zaad diep in haar doordrong.

Hij perste daarbij zijn mond op haar rode lippen en zoog haar tong naar binnen. Zo bleef hij enkele ogenblikken liggen, tot zijn barstende zak volkomen leeg was. Toen rukte hij zijn geslonken zwengel wild uit haar glibberige kutopening, waar het ingespoten zaad al naar buiten begon te siepelen.

Hij liep naar de grote spiegel van haar klerenkast en trok er met zijn natte eikel een vettige streep over. En ga nou maar vlug op je knietjes voor het bed zitten, dan mag je net zo lang op mijn lekkere kaneelstok zuigen tot er weer wat slagroom uitkomt, want nou wil ik eens voelen hoe het is om in dat zwarte bekje van jou klaar te komen. Ze opende met tegenzin haar mond en nam het vieze ding tussen haar lippen. Met langzame bewegingen begon ze te pijpen. Jack greep haar veerkrachtige zwarte borsten en begon er ruw in te knijpen.

Het meisje zei echter niets maar zoog rustig verder. Jack ergerde zich aan haar houding. Tegelijkertijd begreep hij dat zijn lul uit haar lekkere warme mond zou glippen, als ze antwoord gaf, en dat was ook niet de bedoeling.

Hij liet haar dus verder ongemoeid doorzuigen, tot hij opnieuw voelde dat er een orgasme op komst was. Hij greep met beide handen haar hoofd en perste het stevig tussen zijn benen, terwijl hij zachtjes met zijn kont begon te draaien. Toen duwde hij zijn lul diep in haar keel en begon te spuiten. Het meisje kokhalsde en het sperma droop in twee witachtige straaltjes uit haar mondhoeken. Maar Jack omklemde haar hoofd zo strak, dat ze geen kant op kon.

Pas toen hij voelde dat er geen druppeltje zaad meer uit het spleetje in zijn dikke eikel kwam, trok hij zijn lul uit haar mond. Een glinsterende draad verbond zijn geslachtsdeel nog even met haar lippen, waarover het sperma dik en traag naar buiten droop. Toen brak de draad en viel slijmerig als een spoor van een slak op een van haar glanzendzwarte borsten. Toen stapte hij er eveneens in, ging rechtop staan, plantte zijn benen ver uiteen, nam zijn slappe lul in zijn handen en begon te zeiken.

Bovenop haar naakte lichaam; eerst op haar kut, waarvan de schaamlippen nog een eindje openhingen en waar nog steeds wat sperma uitdroop, toen op haar borsten en vervolgens op haar gezicht. Toen hij uitgezeken was, sprong hij van het bed en begon zich aan te kleden.

Maar nog voordat hij kans kreeg zijn uniform broek te pakken, vloog de deur open en stormde Benny naar binnen, gevolgd door enkelen van zijn maats. Een late voorbijganger had nog licht zien branden in de slaapkamer waarvan de gordijnen nog steeds niet gesloten waren. In zijn haast om het vrouwtje te neuken, was Jack dat totaal vergeten.

En dat zou hem noodlottig worden, want de voorbijganger had nieuwsgierig naar binnen gekeken en gezien wat daar allemaal gebeurde. Niet bij machte daar in zijn eentje iets tegen te doen, was hij naar de fabriek gereden waar Benny met enkelen van zijn maats op pad waren gegaan om wraak te nemen.

Tijdens het neuken knijpt hij haar keel dicht. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep tot ze nat bezweet zijn. Kutje likken pik zuigen naaien en sperma spuiten. Hij begint met haar kutje te likken, laat haar zijn grote pik zuigen naait haar in meerdere standjes en spuit sperma op haar geile gezicht. Haar poepgat roept om anaal geneukt te worden. Dit poepgat smeekt om anal geneukt te worden, maar als zijn grote lul langzaam in haar anus schuift gilt de slet het uit maar nu is er geen houden meer aan.

Zijn stijve pik ramt zich een baan in haar anus en neukt haar hard terwijl hij haar keel dicht knijpt, en als hij klaar komt spuit hij al zijn zaad in het mondje van de hoer. Het blondje houd haar ogen dicht als meerdere lullen haar gezicht vol sperma spuiten. Het blonde meisje, houd haar ogen dicht als de mannen hun stijve lul aftrekken en haar gezicht vol sperma spuiten.

Diep gaat zijn stijve lul haar mond in waarna hij haar neus dicht knijpt. Zijn stijve lul neukt haar mond en gaat diep haar keel in waarna hij haar neus dicht knijpt, vervolgens komt hij klaar en spuit de sperma in haar mond.

Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt. Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt, waarna ze hem een pijp beurt geeft en zijn ballen likt. Terwijl de dikke lul in haar mond zit knijpt hij haar neus dicht. Kijk hoe deze stijve lul haar mondje neukt haar gezicht swaffelt en hem diep in haar mond zit terwijl hij haar neus dicht knijpt.

Haar kont en kut word geneukt waarna ze zijn pik zuigt. Haar kont en kut word geneukt, waarna ze zijn pik zuigt en vervolgens weer anal geneukt word. Ja schat daar knijpen je oogjes van dicht.

De geile tiener meid gaat met de neuk beweging mee, ze geniet met volle teugen van zijn dikke lul die in haar natte sop kut op en neer gaat. En tussen door zuigt ze het nat van zijn grote eikel, om vervolgens zichzelf weer lekker van achter te laten neuken. Met harde stoten neukt hij de droge kut. Met harde stoten neukt zijn stijve lul haar droge kut en knijpt hij haar keel dicht.

Ze wil alles pijpen gebeft worden en in haar kut mond en anus geneukt worden. Ze wil alles, pijpen gebeft worden in haar mond kut anus en tussen haar tieten geneukt worden en haar ogen dicht gespoten met sperma. Vrouw vingert haar vlezige kut klaar. Ze zuigt de pik word in de kut genaaid en krijgt zaad op haar gezicht.

...

Prive escort tilburg neuken in de vrachtwagen
kut dicht naaien groffe sex

Of kwam dat alleen maar door het feit dat hij zo geil was? Nee, dat geloofde hij niet, want al zeiden ze vaak dat een kut een kut was, dan was het poesje dat hij nu zo maar voor het plukken had, toch werkelijk iets bijzonders.

Hij zag een rijke begroeiing van zijdezacht gitzwart haar, dat het decor vormde voor een paar dikke, altijd vochtige, donkerrode schaamlippen. En daarbinnen, tussen die heerlijke lippen, zag hij aan de onderkant een uitnodigend, volmaakt rond gat, een gat waarin hij straks zijn smachtende lul zou begraven. En boven dat gat zag hij een verdikking, een appetijtelijk uitziende verhevenheid met een kittelaar, zo duidelijk zichtbaar, dat het eenvoudig een genot was om naar te kijken.

Ik naai jou niet, maar jij naait mij. Want die vent van jou gebruikt jou waarschijnlijk altijd alleen maar als zeikmatras. Heb ik het bij het rechte eind of niet? Toen liet hij zich op zijn rug neerploffen en trok het meisje bovenop zich. Hij drukte zijn volle natte lippen op haar mooi gevormde mond en kuste haar smakkend.

Toen pakte hij haar bij haar middel en zette haar boven op zijn blote buik. Dat dacht ze tenminste, maar toen ze haar pruim bovenop de harde eikel van de politieman had geplaatst, merkte ze dat er van glijden geen sprake was. De lul was te dik en haar kut te droog. Ze wrong en draaide zo hard, dat Jack een luide vloek slaakte. Of word je soms niet geil bij het zien van mijn ding? Is die rottige aardappelstamper van jouw vent misschien beter?

Wacht maar, ik krijg je wel! Vooruit, haal als de sodemieter het scheerapparaat van die klootzak! Jack duwde haar achterover op het bed, greep het scheerapparaat en stak de stekker in het stopcontact.

Hij drapeerde vervolgens zijn zakdoek om de kop ervan en hield het trillende apparaat tegen Esthers kittelaar. Meteen ging er een schok door het meisje heen. Vakkundig begon Jack met het ding te draaien en te masseren. Dit had, gecombineerd met de trillingen, al gauw tot gevolg dat Esther met haar onderlichaam over het bedlaken begon te wrijven. Jack ging nog even door, tot hij merkte dat het meisje niet veel meer nodig had om tot orgasme te komen.

Hij smeet het apparaat nu achteloos op de grond, wierp zich weer op zijn rug en liet het meisje opnieuw op haar hurken boven hem plaatsnemen. Voor de tweede maal liet ze zich met ver gespreide schaamlippen zakken, terwijl Jack zijn penis, waar het vocht witachtig uitparelde, op haar open scheur richtte.

Met geile ogen zag hij hoe haar dikke kutlippen zijn eikel raakten, zich eromheen drapeerde en hem toen heel langzaam naar binnen schenen te zuigen.

Het was net een hongerig bekje dat openging om gretig het lang uitgebleven voedsel naar binnen te werken. Hij werd er zo heet van, dat hij het meisje met beide handen bij haar heupen greep en haar met geweld omlaagdrukte. Ze uitte een onderdrukte kreet toen zijn machtige knuppel zich wreed naar binnen boorde. Jezus, die kut van jou lijkt wel een Turks bad! Toen hij er zo ver in zat dat hij absoluut niet meer verder kon, trok hij haar als susde zo zachte billen ver uiteen en boorde zijn middelvinger in haar poepgaatje.

Even trok ze een benauwd gezicht, maar toen, niet in staat zich nog langer tegen haar seksuele gevoelens te verzetten - want ze was inderdaad een hartstikke geile meid - begon ze met haar kont te draaien en haar hete kut op en neer te halen langs Jacks onvermoeibaar rechtop staande stengel. Hij grinnikte vol leedvermaak. Toe, zet 'em op! Lekker met je kut langs Jacks jongeheer. Verdomme, nog wat vlugger, want ome Jack voelt de geile kriebels al in z'n kloteballen! Hij voelde de nu rijkelijk stromende vloeistof van haar kutwanden warm langs zijn driftige knuppel stromen.

Zo veel zelfs, dat zijn schaamharen al gauw aan zijn zak vastplakten en het kleverige vocht verder stroomde door zijn bilnaad, tot het op het laken droop, waar het een grote natte plek vormde, waar Jack z'n hete kont middenin kwam te liggen. Maar dat kon hem niks verdommen. Integendeel, het maakte zijn opwinding nog intenser. Allemachtig, wat een meid, ondanks het feit dat ze hem verafschuwde scheen haar kut zijn lul volkomen te willen opvreten. De lippen ervan klemden zich zo vast om zijn paal alsof ze die nooit meer wilde laten gaan.

En wanneer hij helemaal in haar buik zat, scheen die hongerige poes zijn geile staaf met geweld nog verder te willen zuigen.

Jezus, dat was geen kut, maar een volmaakte neukmachine! Een verrukkelijk instrument dat een vent gewoon gek maakte van genot! Zijn vinger ging door haar reet in hetzelfde tempo waarmee zijn lul op en neer flitste in haar flamoes. En zo af en toe kromde hij zijn vinger,wat onmiddelijk een nog sterker samentrekken van haar kutwanden tot gevolg had.

Toen trok hij zijn vinger naar buiten en duwde hem onverhoeds, bedekt met een dun laagje stront, in haar mond. Ze trok een vies gezicht en hij lachte wild. Zo smaakt die hete kont van jou nou, lekker, hé? Haar heupen, die koortsachtig tot leven waren gebracht door zijn machtige lul. Hij klemde zich eraan vast als een drenkeling aan een stuk wrakhout. En toen kon hij het niet langer ophouden.

Hij voelde hoe zijn zaad met geweld naar boven kwam. Met een laatste machtige stoot boorde hij de kop van zijn lul diep in haar baarmoeder en begon te spuiten. Normaal vond hij het heerlijk om tijdens zijn zaadlozing zijn ramtuig wild op en neer te halen, maar nu vond hij het veel lekkerder om zijn spuitende leuter heel stil en heel stevig in haar lichaam gedrukt te houden, terwijl zijn hete, kokende zaad diep in haar doordrong.

Hij perste daarbij zijn mond op haar rode lippen en zoog haar tong naar binnen. Zo bleef hij enkele ogenblikken liggen, tot zijn barstende zak volkomen leeg was. Toen rukte hij zijn geslonken zwengel wild uit haar glibberige kutopening, waar het ingespoten zaad al naar buiten begon te siepelen.

Hij liep naar de grote spiegel van haar klerenkast en trok er met zijn natte eikel een vettige streep over.

En ga nou maar vlug op je knietjes voor het bed zitten, dan mag je net zo lang op mijn lekkere kaneelstok zuigen tot er weer wat slagroom uitkomt, want nou wil ik eens voelen hoe het is om in dat zwarte bekje van jou klaar te komen.

Ze opende met tegenzin haar mond en nam het vieze ding tussen haar lippen. Met langzame bewegingen begon ze te pijpen. Jack greep haar veerkrachtige zwarte borsten en begon er ruw in te knijpen. Het meisje zei echter niets maar zoog rustig verder. Jack ergerde zich aan haar houding. Tegelijkertijd begreep hij dat zijn lul uit haar lekkere warme mond zou glippen, als ze antwoord gaf, en dat was ook niet de bedoeling.

Hij liet haar dus verder ongemoeid doorzuigen, tot hij opnieuw voelde dat er een orgasme op komst was. Hij greep met beide handen haar hoofd en perste het stevig tussen zijn benen, terwijl hij zachtjes met zijn kont begon te draaien. Toen duwde hij zijn lul diep in haar keel en begon te spuiten. Het meisje kokhalsde en het sperma droop in twee witachtige straaltjes uit haar mondhoeken.

Maar Jack omklemde haar hoofd zo strak, dat ze geen kant op kon. Pas toen hij voelde dat er geen druppeltje zaad meer uit het spleetje in zijn dikke eikel kwam, trok hij zijn lul uit haar mond. Een glinsterende draad verbond zijn geslachtsdeel nog even met haar lippen, waarover het sperma dik en traag naar buiten droop.

Toen brak de draad en viel slijmerig als een spoor van een slak op een van haar glanzendzwarte borsten. Toen stapte hij er eveneens in, ging rechtop staan, plantte zijn benen ver uiteen, nam zijn slappe lul in zijn handen en begon te zeiken. Bovenop haar naakte lichaam; eerst op haar kut, waarvan de schaamlippen nog een eindje openhingen en waar nog steeds wat sperma uitdroop, toen op haar borsten en vervolgens op haar gezicht. Toen hij uitgezeken was, sprong hij van het bed en begon zich aan te kleden.

Maar nog voordat hij kans kreeg zijn uniform broek te pakken, vloog de deur open en stormde Benny naar binnen, gevolgd door enkelen van zijn maats. Een late voorbijganger had nog licht zien branden in de slaapkamer waarvan de gordijnen nog steeds niet gesloten waren. In zijn haast om het vrouwtje te neuken, was Jack dat totaal vergeten. En dat zou hem noodlottig worden, want de voorbijganger had nieuwsgierig naar binnen gekeken en gezien wat daar allemaal gebeurde. Niet bij machte daar in zijn eentje iets tegen te doen, was hij naar de fabriek gereden waar Benny met enkelen van zijn maats op pad waren gegaan om wraak te nemen.

Tijdens het neuken knijpt hij haar keel dicht. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep tot ze nat bezweet zijn. Kutje likken pik zuigen naaien en sperma spuiten. Hij begint met haar kutje te likken, laat haar zijn grote pik zuigen naait haar in meerdere standjes en spuit sperma op haar geile gezicht.

Haar poepgat roept om anaal geneukt te worden. Dit poepgat smeekt om anal geneukt te worden, maar als zijn grote lul langzaam in haar anus schuift gilt de slet het uit maar nu is er geen houden meer aan.

Zijn stijve pik ramt zich een baan in haar anus en neukt haar hard terwijl hij haar keel dicht knijpt, en als hij klaar komt spuit hij al zijn zaad in het mondje van de hoer. Het blondje houd haar ogen dicht als meerdere lullen haar gezicht vol sperma spuiten. Het blonde meisje, houd haar ogen dicht als de mannen hun stijve lul aftrekken en haar gezicht vol sperma spuiten. Diep gaat zijn stijve lul haar mond in waarna hij haar neus dicht knijpt.

Zijn stijve lul neukt haar mond en gaat diep haar keel in waarna hij haar neus dicht knijpt, vervolgens komt hij klaar en spuit de sperma in haar mond. Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt.

Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt, waarna ze hem een pijp beurt geeft en zijn ballen likt. Terwijl de dikke lul in haar mond zit knijpt hij haar neus dicht.

Kijk hoe deze stijve lul haar mondje neukt haar gezicht swaffelt en hem diep in haar mond zit terwijl hij haar neus dicht knijpt. Haar kont en kut word geneukt waarna ze zijn pik zuigt. Haar kont en kut word geneukt, waarna ze zijn pik zuigt en vervolgens weer anal geneukt word. Ja schat daar knijpen je oogjes van dicht.

De geile tiener meid gaat met de neuk beweging mee, ze geniet met volle teugen van zijn dikke lul die in haar natte sop kut op en neer gaat. En tussen door zuigt ze het nat van zijn grote eikel, om vervolgens zichzelf weer lekker van achter te laten neuken. Met harde stoten neukt hij de droge kut. Met harde stoten neukt zijn stijve lul haar droge kut en knijpt hij haar keel dicht. Ze wil alles pijpen gebeft worden en in haar kut mond en anus geneukt worden.

Ze wil alles, pijpen gebeft worden in haar mond kut anus en tussen haar tieten geneukt worden en haar ogen dicht gespoten met sperma. Vrouw vingert haar vlezige kut klaar. Ze zuigt de pik word in de kut genaaid en krijgt zaad op haar gezicht.

...


Dan kan ik je meteen eens laten voelen hoe lekker een echte lul is. Hoe haal je dat in je duffe nikkerkop. Koffie kan ik overal krijgen. Nee, beste meid, ik wilde eens voelen hoe mijn lul in jouw donkere scheur past. Lekker naaien met een zwartje lijkt precies wat ik vanavond nodig heb.

Je mag namelijk gerust weten dat ik de hele week nog geen enkel wijf heb geneukt. En voor een hete jongen als ik wil dat wat zeggen! Toe, doe niet zo kinderachtig en ga met me mee naar je speelkamer. Benny, die goeie ouwe zak is er toch niet, dus wat let je? Door jou te naaien gedraag ik me alleen maar als een heer. Blank zaad in jouw zwarte kut, dat is een eer.

Verdomme, dat rijmt nog ook. Nou, kom mee naar de slaapkamer, meid, laten we onze tijd niet verdoen. Ik zag je daarnet zo lekker in het volle licht en meteen kreeg ik een pik om U tegen te zeggen. Ben je daarentegen erg lief voor me, dan bestaat de kans dat je nog wat aan ome Jack verdient.

En nou mee naar dat stinkende slaaphol van je, of ik prop die vuile kut van je hartstikke vol met ijsblokjes die je in je rottige koelkast hebt! Vooral omdat hij inderdaad in staat was Benny z'n baan te laten kwijtraken. Ze ging hem met lome schreden voor naar haar slaapkamer.

Het vrouwtje trok haar duster uit. Het meisje gehoorzaamde en haar kwelgeest begon zich bliksemsnel uit te kleden. Toen hij helemaal naakt was, sprong hij naast haar in bed, dat luid krakend protesteerde. Esther spreidde haar benen, zodat   Jack dat kon zien wat tot dusver voor zijn geile blikken verborgen was gebleven. Ze trok de lippen zo ver van elkaar dat het rode, glanzende vlees Jack uitnodigend scheen toe te lonken. Jammer alleen dat je zo'n klootzak van een vent hebt!

En terwijl hij naar haar keek, begon hij zijn keiharde geslachtsorgaan met één hand te masseren. Allemachtig, wat een brok wellust, die meid! Jammer alleen dat ze niks van hem moest hebben. Maar toch zou hij haar naaien, dat zwarte kreng, daar kon ze van op aan! Met ogen waar het geil bijna uitdroop, staarde hij naar haar zwart satijn glanzende huid, haar volle borsten met de grote cirkels, de verrukkelijke welving van haar buik en heupen, de perfekt gebeeldhouwde dijen, met daartussen het mooiste en opwindendste van alles Hij had al heel wat vrouwen geneukt, in ettelijke naaischeuren zijn onvermoeibare lul gestoken, maar dit, wat hij hier zo onbeschermd voor zich had, was wel de aantrekkelijkste kut die hij ooit had gezien.

Of kwam dat alleen maar door het feit dat hij zo geil was? Nee, dat geloofde hij niet, want al zeiden ze vaak dat een kut een kut was, dan was het poesje dat hij nu zo maar voor het plukken had, toch werkelijk iets bijzonders. Hij zag een rijke begroeiing van zijdezacht gitzwart haar, dat het decor vormde voor een paar dikke, altijd vochtige, donkerrode schaamlippen. En daarbinnen, tussen die heerlijke lippen, zag hij aan de onderkant een uitnodigend, volmaakt rond gat, een gat waarin hij straks zijn smachtende lul zou begraven.

En boven dat gat zag hij een verdikking, een appetijtelijk uitziende verhevenheid met een kittelaar, zo duidelijk zichtbaar, dat het eenvoudig een genot was om naar te kijken. Ik naai jou niet, maar jij naait mij. Want die vent van jou gebruikt jou waarschijnlijk altijd alleen maar als zeikmatras. Heb ik het bij het rechte eind of niet?

Toen liet hij zich op zijn rug neerploffen en trok het meisje bovenop zich. Hij drukte zijn volle natte lippen op haar mooi gevormde mond en kuste haar smakkend.

Toen pakte hij haar bij haar middel en zette haar boven op zijn blote buik. Dat dacht ze tenminste, maar toen ze haar pruim bovenop de harde eikel van de politieman had geplaatst, merkte ze dat er van glijden geen sprake was. De lul was te dik en haar kut te droog. Ze wrong en draaide zo hard, dat Jack een luide vloek slaakte. Of word je soms niet geil bij het zien van mijn ding?

Is die rottige aardappelstamper van jouw vent misschien beter? Wacht maar, ik krijg je wel! Vooruit, haal als de sodemieter het scheerapparaat van die klootzak! Jack duwde haar achterover op het bed, greep het scheerapparaat en stak de stekker in het stopcontact. Hij drapeerde vervolgens zijn zakdoek om de kop ervan en hield het trillende apparaat tegen Esthers kittelaar. Meteen ging er een schok door het meisje heen. Vakkundig begon Jack met het ding te draaien en te masseren.

Dit had, gecombineerd met de trillingen, al gauw tot gevolg dat Esther met haar onderlichaam over het bedlaken begon te wrijven. Jack ging nog even door, tot hij merkte dat het meisje niet veel meer nodig had om tot orgasme te komen. Hij smeet het apparaat nu achteloos op de grond, wierp zich weer op zijn rug en liet het meisje opnieuw op haar hurken boven hem plaatsnemen.

Voor de tweede maal liet ze zich met ver gespreide schaamlippen zakken, terwijl Jack zijn penis, waar het vocht witachtig uitparelde, op haar open scheur richtte. Met geile ogen zag hij hoe haar dikke kutlippen zijn eikel raakten, zich eromheen drapeerde en hem toen heel langzaam naar binnen schenen te zuigen. Het was net een hongerig bekje dat openging om gretig het lang uitgebleven voedsel naar binnen te werken. Hij werd er zo heet van, dat hij het meisje met beide handen bij haar heupen greep en haar met geweld omlaagdrukte.

Ze uitte een onderdrukte kreet toen zijn machtige knuppel zich wreed naar binnen boorde. Jezus, die kut van jou lijkt wel een Turks bad! Toen hij er zo ver in zat dat hij absoluut niet meer verder kon, trok hij haar als susde zo zachte billen ver uiteen en boorde zijn middelvinger in haar poepgaatje. Even trok ze een benauwd gezicht, maar toen, niet in staat zich nog langer tegen haar seksuele gevoelens te verzetten - want ze was inderdaad een hartstikke geile meid - begon ze met haar kont te draaien en haar hete kut op en neer te halen langs Jacks onvermoeibaar rechtop staande stengel.

Hij grinnikte vol leedvermaak. Toe, zet 'em op! Lekker met je kut langs Jacks jongeheer. Verdomme, nog wat vlugger, want ome Jack voelt de geile kriebels al in z'n kloteballen! Hij voelde de nu rijkelijk stromende vloeistof van haar kutwanden warm langs zijn driftige knuppel stromen.

Zo veel zelfs, dat zijn schaamharen al gauw aan zijn zak vastplakten en het kleverige vocht verder stroomde door zijn bilnaad, tot het op het laken droop, waar het een grote natte plek vormde, waar Jack z'n hete kont middenin kwam te liggen. Maar dat kon hem niks verdommen. Integendeel, het maakte zijn opwinding nog intenser. Allemachtig, wat een meid, ondanks het feit dat ze hem verafschuwde scheen haar kut zijn lul volkomen te willen opvreten. De lippen ervan klemden zich zo vast om zijn paal alsof ze die nooit meer wilde laten gaan.

En wanneer hij helemaal in haar buik zat, scheen die hongerige poes zijn geile staaf met geweld nog verder te willen zuigen. Jezus, dat was geen kut, maar een volmaakte neukmachine! Een verrukkelijk instrument dat een vent gewoon gek maakte van genot! Zijn vinger ging door haar reet in hetzelfde tempo waarmee zijn lul op en neer flitste in haar flamoes.

En zo af en toe kromde hij zijn vinger,wat onmiddelijk een nog sterker samentrekken van haar kutwanden tot gevolg had. Toen trok hij zijn vinger naar buiten en duwde hem onverhoeds, bedekt met een dun laagje stront, in haar mond. Ze trok een vies gezicht en hij lachte wild. Zo smaakt die hete kont van jou nou, lekker, hé? Haar heupen, die koortsachtig tot leven waren gebracht door zijn machtige lul. Hij klemde zich eraan vast als een drenkeling aan een stuk wrakhout.

En toen kon hij het niet langer ophouden. Ik ben een moeder van 49 jaar en heet Ellen. Mijn zoon Rob is nu 18 jaar en we hebben inmiddels samen een dochtertje Annabelle van 4 jaar. Onze dochter Debbie is al vele jaren actief op seksueel gebied. Al in groep 8 van de basisschool stond ze regelmatig te tongen met jongens van de naastgelegen VMBO school.

We hebben haar vrij opgevoed en nooit geheimzinnig over sex gedaan. BBQ Op een dag vroeg mijn tante of ik een weekendje op m’n nichtjes wou passen, het betreffende weekend was geen probleem voor mij dus ik stemde toe.

Normaal gesproken zie ik mijn nichtjes alleen met de kerst en de zomer, wanneer de hele familie bij el Het is zes jaar geleden dat het gebeurde. Het was op een groot feest dat ik daar aan de praat raakte met een leuk vrouwtje van zo,n 43 jaar. Na wat complimentjes gemaakt te hebben fleurde ze helemaal op. Nou dat vind ik nu eens leuk dat zo,n j Ik ben Corrie en nu 56 jaar.

Ik kreeg mijn zoon op twintig jarige leeftijd en anderhalf erna mijn dochter. Ik voede mijn kinderen vrij op , en we waren echt niet preuts of zo. We gingen samen met de kinderen in bad, en je weet hoe kinderen zijn. Mijn hoerige tante IV Ik ontwaakte als eerste uit onze sluimerende slaap. Met een tepel in mijn mond waaraan ik weer heerlijk aan zat te sabbelen. Ik begon naar haar kut te zoeken en begon daar met mijn vinger in te wroeten.

Ze ontwaakte uit haar lichte s Ik had nooit gedacht dat onze eerste bezoek aan Nel en Hans zo uit zou pakken.

Het was een enerverende en spannende geile avond geworden. Het was onze eerste ervaring met ongeplande partnerruil. We hadden het er nog nooit over gehad, maar het overkwam mij Ja dat is mij overkomen en ik heb er heerlijk van genoten zo jonge god van 18 over je heen.

Hij ging op kamer wonenen en als moeder ga je natuurlijk helpen. Met wat vrienden bracht hij zijn spullen naar de kamers en ik hielp met het schoonmaken van de kaste Hoi, ik ben Corrie. Ik ben een geil brugpiepertje, die vorige week in slaagde om m’n vader te verleiden.

Al geruime tijd fantaseerde ik over mijn ontmaagding, maar werd tegengehouden door de verschillende belevingen ervan. Nu het gebeurt is en pappie en i Midden in de nacht word ik wakker. Ik kijk slaperig op mijn wekker en zie dat het bijna 4 uur 's nachts is. Ik draai me om in mijn bed, zodat ik op mijn buik komt te liggen. Ik voel dat ik een stijve heb. Ik beweeg mijn heupen zachtjes heen en weer over h Zusje moet neuken Al heel lang, vanaf mijn 12e heb ik sterke sexuele gevoelens.

De oorzaak weet ik niet, maar mijn zus zou hier best mee te maken kunnen hebben. Omdat zij in de kamer naast mij sliep, zag en hoord eik natuurlijk alles. Zij was 4 jaar oude Dierlijk Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op m Het begon allemaal op een dagje internetten, na een tijdje kwam ik bij een stelletje contactadvertenties.

Hier was ook de mogelijkheid om advertenties te zetten, nou heb ik met vrouwen wel de nodige ervaring maar met mannen had ik het nog nooit gedaan. Ik ben Peter en was net 11 jaar toen het begon. Ik moet zeggen dat ik een behoorlijke christelijke opvoeding heb gehad, over seks wist ik echt helemaal niets, daar werd thuis en op school niet overgesproken. Mijn ouders hadden een klein schoenmakerswinke Het was een warme zomer, ik 14 was op vakantie met mijn ouders en mijn oom en tante en mijn neefje van 4 en mijn nichtje van Na een tijdje zwemmen gingen Sandra en ik een stukje lopen over het stra Veel mensen zullen zeggen dat ik een perverse vrouw ben, een slet.

Ze zullen mij met de vinger wijzen omdat ik met mijn neefje naar bed ga - een volmaakte minnaar die mij veel beter doet klaarkomen dan mijn eigen man. Hoewel hij achttien is en ik zesen Afgelopen zomer belde mijn broer, die twee straten verderop woont, mij op een zondagmiddag. Zijn auto was defect en hij moest die avond naar zijn werk omdat hij nachtdienst had.

Hij vroeg of hij mijn auto mocht lenen. Dat was voor mij geen probleem, omdat Toen ik nog een jong meisje was, ging ik al tijd met mijn moeder in de grote vakantie op vakantie naar het huisje van oom Frans. Oom Frans was een leuke oom. Altijd waren we welkom, ondanks de vroege scheiding van mijn moeder en vader en het feit dat mijn Langzaam werd ik wakker op de tafel. Ik voelde hoe mijn polsen aan de hoeken strak waren vastgebonden met touw.

Ik panikeerde toen ik vaststelde dat ook mijn enkels en benen wijd open waren gebonden. Ik kon geen millimeter meer bewegen. In mijn mond was e Eerst wil iedereen bedanken die mij mailtjes stuurt,naar aanleiding van mijn verhalen.

Deel 4 Ik lag bloot onder de dekens terwijl mijn zus Nadia en mijn nichtjes Zina en Hanan in mijn kamer zaten en aan het praten waren wanneer we naar het strand kunnen Ik ben Kai uit Leuven. In mijn vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik reeds op jonge leeftijd met mijn zus speelde. Wel daarnaast had ik nog een grote fantasie.

Seks met men moeder. Al van zeer jong droomde ik hiervan. Er ging dan o Haar man Frank 48 liep vanuit de keuken naar haar toe met 2 glazen cola. Op een avond kwam ik redelijk moe van het werk en besloot om me eens lekker te douchen en te scheren. Hierbij vergat ik natuurlijk niet om ook mijn pik en mijn zak te voorzien van een flinke scheerbeurt. Dit hou ik regelmatig goed bij, beter dan mijn kin. Hetgeen ik hier ga neerschrijven is echt gebeurt.

Een hele tijd terug wel, dus moet mij baseren op oude herinneringen. Doordat het echt gebeurt is, is het mss wel minder hard en ruw als de andere verhalen die je hier leest maar ik hoop toch dat jullie er Door al die nachtdiensten was er de afgelo Na het lezen van de vele verhalen zal ik mijn ervaringen op papier zetten.

Omdat mijn beleveningen echt zijn gebeurd gebruik ik schuilnamen voor de personen die er in voorkomen. Het begon allemaal zo'n 4 jaar geleden, ik was 24 en had net mijn eerste Mijn zus was net 17 jaar geworden toen ze op een avond naar mijn kamer toe kwam en vroeg of ze even met me mocht praten.

Onze ouders waren weg en ze wilde iets in vertrouwen kwijt. Wim begon ze,ik denk dat ik op meiden val! Het hoge woord was er uit. Ik ging op een zaterdagmiddag met mijn zus naar het zwembad. Mijn zus Ilse is bijna 19 en ik ben 16 jr. Ik vond mezelf echt al een hele bink maar de bezoekers vielen tegen.

Mijn zus bleef bij mij in de buurt en na ongeveer 1,5 uur besloten we terug naar huis Ik lag met mijn vrouw heerlijk op onze zonneterras,natuurlijk naakt en dat liep altijd uit op een geile neuk beurt.

Ik had al gevoelt dat haar kutje al lekker nat was en ik wist dat,wanneer ik er even mee zou gaan spelen het kutje goed zou soppen van haar Pappa zei dat wat mijn vriendje kan,…… Het was zaterdagavond en mijn vriendje Jason en ik gingen lekker stappen.

We hadden nog niet zo lang verkering maar hij was het meest geile vriendje dat ik gehad had. Hij wist echt hoe hij een meisje moest verwenn Op de bewuste zaterag ging ik al op tijd naar Erwin zijn huis, het was geen mooi weer,het was nattig, de temperatuur was wel oke hoor.

Ik had een sportbroekje aan en een t-shirt, ik liep achterom het huis en de achterdeur was al van slot, ik stapte de keu Afgelopen zomer ben ik met mijn met mijn zeilboot op trektocht door Friesland en Groningen geweest. Omdat ik wist dat mijn broer met zijn vrouw en kinderen in Terherne op een camping logeerde ben ik daar ook langs gegaan, maar dit was vooral om mijn nich Het leek een gewone treinrit.

Aan het einde van een gewone dag. Rond het tijdstip dat ik naar huis ga is het meestal redelijk rustig in de trein, zeker het laatste stuk van de rit, vanaf Tiel. De coupé was vrijwel uitgestorven, alleen half tegenover me za Hoi, hier ben ik en mijn naam is Jelle en mijn lul meet in erectie 20 cm lang 3 cm breed en ben gespierd het gaat ook over Naomi die is 3 jaar jonger dan mij 14 jaar dus is blond niet al te groot.

Ik kende haar van een chatsite , we hadden afgesproken Broer en zus, en wat er ook gebeuren kan. Bas kan het niet langer voor zich houden. Deel 1 Gauw naar huis, bah het was vies koud weer, en nog maar net september. Ook nog tegen de wind in, Bas baalde van dit klotenweer, gelukkig h Ik ben Frans en 17 jaar oud.

Ik ben met mijn moeder al zeven jaar alleen doordat mijn vader met een bedrijfs ongeval om het leven is gekomen. Mijn moeder is 38 jaar oude en een tengere vrouw. Ze is 1,73 lang en weegt 58 kg.. Zwemmen met mijn buurmeisje Al sinds ik ongeveer tien jaar geleden ernstige rugklachten had ga ik twee keer per week zwemmen Mijn vrouw zwemt niet graag dus ga ik meestal alleen, maar in de schoolvakanties gaat ons buurmeisje vaak mee.

Ik stond vol spanning te luisteren in de voortent van de caravan van mijn ouders. Het kraakte en ik zag somd het gordijntje wat opwaaien en zag mijn moeder liggen en zij werd geneukt door Ruud een vriend van mijn ouders. Ik had wel gedacht dat mijn moeder z Het was op een weekend dat mijn vriendin marja bleef slapen bij mijn vader en mij. We waren toen 14 dus wisten ik niet echt veel beter. Nu dat ik 37 ben wel trouwens. Marja logeerde al jaren bij ons en ik wist dat zij wel eens naakt naar beneden liep en z Op een avondje stappen kwam ik, jongen van 21 jaar, een leuke rijpe vrouw,42jaar, tegen met een heerlijk lijf en fantastische borsten.

Ze had een mooie witte open blouse waarin haar borsten perfect naar voren kwamen en een rokje welke haar billen heerlij Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon. We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks. Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf.

Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen. Ze vertelde dat ik als dank voor het feestje van laatst voor één keer iets seksueels met haar mocht doen.

Ik kon eenmalig een k Ik myzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Muhamad Rasyid zij noemen my Mo. Dit verhaal gebeurde in I werkte voor een Amerikaanse olimaatschappij in Tarakan, een ijlandje in het Noorden van Kalimantan.

Een van mijn kolegaas heeft een erg geile vrouw. Jacco had een knappe moeder. Eén van zijn vrienden was stapelgek op haar. Op een dag was hij bij Jacco en zijn moeder op visite. Hij bewonderde haar borsen die hij een klein beetje kon zien door het laag uitgesneden decolleté. Jack, zelf nog maar Hoi alle Al aantal jaar ga ik samen met me ouders en 2 oudere zussen op vakanties naar nudisten campings. Ook gaat er altijd ander gezin mee wat bestaat ouders en hun 3 dochters.

Ik zelf ben een jongen van 13 heb een zus van 15 en De andere 3 uit het Voor ik begin zou ik graag een paar dingen zeggen: Ik vond mijn eerste verhaal redelijk slecht, wat ik met dit verhaal goed hoop te maken, daar ik dit véél beter vind en ten tweede wil ik even zeggen dat dit uiteraard niet echt gebeurt is, Eeen tijdje geleden kwam mijn zoon Eric en mijn schoondochter Anita bij mij en vertelde dat ze een ander huis op het oog hadden niet zo ver van mij af en dat ze ook al kopers hadden voor het huis waar ze nu in wonen, maar zei Eric er is een probleem, in Naakt in de duinen, Een vriendin van me belde me op of ik morgen zin had om mee te gaan naar het strand.

Ik had niets te doen en vond het wel gezellig. Bij het strand aan gekomen liepen we langs het naakt strand, “Goh” zij ze, zullen we naar het naak Dit gebeurde nog maar 4 maanden terug en mijn ouders weten het nog steeds niet. Ik ben 19 en mijn broer is 22 en 4 maanden terug zijn we verhuisd en moest ik met mijn broer op 1 kamer slapen. Het probleem was ook dat alleen de 2 persoons bedden van mijn o Het was warm vorige week en ik zat bij mijn vriendin thuis zij is er net 17 en ik ben er We zaten in de tuin ons te vervellen en dan zijn we maar beginnen kaarten.

Zij had een rokjes aan en een string met een topje zonder BH. We zaten te kaarten tot Op school, voor de lessen begonnen zat ik zoals gewoonlijk in de kantine. Nog een aantal jongens bij mij uit de klas zaten erbij. En ook zoals gewoonlijk zaten er verschillende groepen meiden verspreidt door de kantine. Twee tafels verder zaten twee meide Ik lag die middag juist te zonnen in mijn beschutte tuin toen er werd aangebeld.

Ik liep in mijn kleine zwembroek naar de deur en deed open. Voor mij stond Annelies, mijn jarige buurmeisje. Ze was gekleed in een heel kort spijkerrokje en een doorzichti Ik ben een geile dame van 37 jaar. Ik woon met mijn zoontje van 16 jaar alleen op een apartement. Ik ben nu vier jaar gescheiden gelukkig.

Alleen in het begin viel het niet mee om metzo,n knul alleen te blijven en op te voeden. Maar na een jaar met Hier een waargebeurt verhaal dat al weer enige tijd geleden gebeurt is.

Inmiddels is mijn vriendin uit het verhaal mijn vrouw en hebben wij nog zéér veel geile momenten. Het is zeker zo'n 6 jaar geleden dat dit gebeurde. Karl is mijn naam was toen Ik ben nu 48 jaar en al 7 jaar gescheiden gelukkig. Maar twee jaar voor dat we gingen scheiden moest mijnheer zonodig een hond nemen. Ik had er helemaal geen trek in ,maar vooruit om geen ruzie te maken. Ik stelde gelijk wel voorwaarden dat hij de h Dokter Landers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patienten had.

Frans van 52 jaar en Simone van 33 jaar. Je kunt al naar huis gaan Peggy , zei hij tegen zijn assistente. Prima dokter Landers dan hoef ik me vandaag niet te te haasten me Er is een prachtig zonnig weekend voorspeld, de hele Randstad bevolking trekt in de richting van het strand. Wij hadden zelf ook het plan om vandaag naar het naaktstrand te gaan maar als we 's morgens op de radio horen over die lange files wijzigen we het Lekker was dat die kwispelende jonge lul van haar zoon diep in haar kut.

Hij beukte haar gespannen dijen steeds verder open. Steeds dieper beukte zijn grote eikel naar binnen, op weg naar haar baarmoedermond. Op weg naar haar eileiders die vol verwachting Ik ben een oma van 62 jaar en al 12 jaar weduwe. Nu is er iets tussen ons gebeurd en dat wilo ik wel even kwijd. Ik zit er al zolang mee. Mijn kleinzoontje heb ik al van de kleuterschool bij mij.

Ik breng en haal hem van school en blijft dan bij mij t Paardje hop Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin Sandra en haar twee dochters Maria van 14 en Hilde van Sandra is verpleegster en ik had haar leren op een feestje van Rob, mijn beste vriend. Sandra is nog steeds een mooie meid en alt Ik was een jongen van 17, Merel toen We kenden elkaar van de sportclub, en ik had wel belangstelling voor haar.

Het was een brunette, met mooie bruine ogen, nog wat kleine borstjes, maar niettemin al een beetje een vrouw.

De rondgang stokte toen hij was aangekomen bij de aantrekkelijkste dame van zijn team. Opeens hoor ik wat gerommel en gekreun achter de garages in de bosjes. Ik besloot te gaan kijken en zag hoe een marokaanse jongen van rond de 25 jaar gepijpt werd door een meisje ter Mijn vader was gek op mij,dat was al van het begin,ik mocht veel van hem en dat werd alleen maar meer nadt ik ouder werd en mijn figuur begon te groeien en ik heb een goed figuur.

Hij was altijd nieuwschierig en vrog dan ook vaak of ik al haartjes op mijn Hoi ik ben een knul van Ik heb nog een zus van Ik ben de jongste van de 2 kinderen die mijn moeder heeft.

Mijn moeder is in tegenstelling tot alle andere verhalen die je hier leest nog gelukkig getrouwd. Mijn zus woont nu alweer een paar jaar same Ik ga jullie een verhaal vertellen, het verhaal dat uitlegt hoe ik aan een baby kom op jarige leeftijd. Maar eerst zal ik me even voorstellen: Ik heb donker blond lang haar, held Jasmijn was 14 jaar toen ze een zomerbaantje kreeg bij haar tante op de tennisclub.

Haar moeder had haar aangemoedigd om niet thuis te gaan zitten niets doen en had gezegd dat haar tante, Marleen, wel een extra hulpje kon gebruiken in het clubhuis van de Hoi, Ik ben Robin, en ik ben nu 20 jaar. Destijds was ik 11 jaar toen mijn ouders omkwamen bij een auto-ongeluk en de voogdij over mij werd toegewezen aan mijn tante Lies, de jarige zus van mijn moeder, het enige nog in leven zijnde familielid dat mij Esther en Hans hadden al ruim een jaar verkering.

Het was voor hun beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest.

Esther was toen 16 jaar en zat in de vierde klas van het VWO. De assistentes waren al aan het opruimen toen Samira zich meldde, een uur te laat. Samira was een Het was een warme zomerdag ergens in juni. We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen.

Ik ben Fabio, 18 jaar, een niet onknappe jongen, 1m78 en daar kwam waarschijnlijk nog iets bij , stoer gebouwd, ik had al de baardgroei van een volwassene en ik vond het wel tof om een sikje en snor te laten staan net als Orlando Bloom in Pirates of the Ik kwam naar huis en omhelsde mijn moeder.

Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan. Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof. Ze zei wat is dat. Ik ben een jongen van 19 jaar en woon samen met mijn ouders.

Mijn vader van 54 jaar en mijn moeder van 52 jaar. Ze zien er allebei nog goed uit. Mijn moeder met name is eigen Al heel lang heb ik panty's van mijn zus gedragen. Meestal bruine 20 den panty's, als ook haar earobic maillots en andere dans tenus. Wij hadden thuis een grote zolder. Deze was speciaal ingericht als dansruimte voor mijn getalanteerde zus Maike.

Mama helpt een handje Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden. Momenteel ben ik enkele dagjes ziek thuis, dus heb ik even de tijd om neer te pennen wat me deze zomer allemaal overkwam Ik denk er nog dagelijks aan terug, en hoop het z Het is alweer een jaar of vier geleden dat ik bij mijn tanteSylvia en oom Gerard op vacantie was.

Ging altijd tot mijn twaalfde jaar mee ,want zij woonde vlak bij strand,tien minuten met de auto. Het zijn naturisten en lopen graag in hun blote kont ,dat Hoi ik ben Janine en nu 20 jaar oud. Ik denk er nog alle dagen aan en word dan super geil. Mijn broertje was toen 17 jaar en ik 16 jaar.

Ik was erg sexueel actief en vingerde mij ook al en pr Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan. Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is.

Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te Dit verhaal is allemaal begonnen op een warme zomerdag in april. Mijn oom is een echte motor fan en mijn tante een beetje kunstzinnig typ met een lekkere dik kont en cup B.

Ik vond al een tijdje heel geil! Terwijl ze toch al rond de 50 was. IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden. Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen. Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien.

Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan Ik had er al vaak met Ellen , mijn vrouw, er over gehad dat een trio mij best leuk leek. Waarom, vroeg zij dan vaak,nou het lijkt mij heerlijk om te zien hoe jij verwend wordt door een ander en wij kunnen je samen verwennen. Ik heb aan één lul genoeg,zei ze De kinderen fietsen altijd met elkaar naar school, en ga zo maar door.

Mijn zusje heeft ook zo'n fiets groepje, alleen zij gaat al naar de middelbare school. Bij ons in de straat woont e Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Vandaar dat ik dus ook anoniem wil blijven Het gebeurde in de meivakantie. Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen. Hij was ook vrij van school Ik was bezig mijnhuiswerk te maken,maar dat lukte niet zo best.

Ik had er mijn gedachten niet bij want ik had mijnvader die middag gezien terwijl hij zich aan het aftrekken was. Ik was wat eerder thuis gekomen en toen ik de kamer binnen kwam zat hij een por Ik ken me schoonzus Paula al bijna 25 jaar maar sinds afgelopen zomer ben ik anders naar haar gaan kijken. Het was in juli van afgelopen zomer wij gingen met ze vijven op vakantie haar man en haar zoon en ik met me vrouw. Ik had toen al wel wat gevoel Ik ben Arnold en ben 16 jaar net geworden.

In mijn vacantie ga ik altijd naar mijn oom en tante toe ,die wonen vlak bij de zee. Het was warm weer en tante had met oom Fred afgesproken dat we naar het naakt strand zouden gaan ,waar ze altijd liggen.

Het is zeer uitzonderlijk dat in een voetbalploeg van jarigen nog een meisje meespeelt, maar bij ons is dat het geval. Nathalie speelt al jaren in onze ploeg en anders komen we simpelweg spelers te kort. Hoewel ze daarmee soms getreiterd wordt, is het Ik trainde al jaren bij een sportschool in de buurt maar ondertussen had ik zelf ook al een behoorlijk colectie aan trainings apparatuur bij elkaar gespaard en ik begon thuis uit mijn jas te groeien.

Mijn vader had gelukkig ruimte zat en omdat hij gestopt Maar terug naar Laura, Laura is een slank meisje bruin Op het zwembad Ik was net 18 geworden ik was op weg naar het zwembad.

Op de fiets dacht ik nog even terug naar die morgen waarop ik me drie keer had afgetrokken. Ik had geen vriendin, was nog maagd en dacht ieder moment van de dag aan seks. Ik kwam bij he Hoihoi, ben Annelies, ben 17, bijna 18 en trotse moeder van een meisje van 10 maanden. Zij is van me broer en mij. Zij zorgde er voor dat me broer en ik gingen neuken.

We doen vaak een triootje. En mama en ik genieten ook erg van el Ik kan mij voorstellen dat een aantal van jullie het volgende verhaal liever niet willen lezen. Althans, doen alsof je het niet wilt lezen in verband met grove anale sex Het gaat over mijn vriendin en haar moeder. Nou zal ik jullie niet alles vertel Ik ben Patrick en ben 16 jaar. Ik ben het enige kind van moeder Ankie 44 en van vader Peter Ik mag dan wel enig kind zijn thuis maar ben echt geen v Ik was geslaagd voor mijn Mulo diploma en probeerde met wat sollicitatie brieven aan de bak te komen, maar kreeg de ene na de andere afwijzing, om moedeloos te worden.

Ik zat maar thuis te niksen en geen geld op zak. Op een gegeven og Als 16 jarige heb je natuurlijk allang de meisjes van je leeftijd ontdekt. Nee ik val lievere op oudere vrouwen, voor al de vrouwen die z Ongeveer twaalf was ik en ik zat in de zesde klas van de lagere school, toen ik begon met me af te trekken. Hoe ik het ontdekte weet ik niet meer. Wel dat ik het ontzettend lekker vond en het zo vaak als maar kon deed.

Als ik m'n lul niet gewoon te voorsc Al heel vroeg liet ik me met jongens in. Nog maar net elf jaar was ik toen ik me al hartstochtelijk liet zoenen door jongens, die daar zin in hadden. En als je zo vroeg bezig bent blijft 't natuurlijk niet bij zoenen. Al gauw voelde ik handen over mijn sn Het was een warme zomerdag. Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde. Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur. Het was Marieke, het meisje van de overkant.

Ze was een jaar of 18 en had blo Ik ben nog erg sexueel actief en wil het liefst alle dagen geneukt worden Het is zo,n jaar of twintig dat ik mij eens door een hond had laten likken ,maar verder niets.

Nu dat ik al zo lang weduwe bent denk ik daar steeds Hallo, ik ben Nikki, een slanke blonde 33 jarige getrouwde vrouw, getrouwd met Tim 37 slank, blond en 1. We hebben het goed voor en met elkaar Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan. Deze is nu 56 jaar en is een leuke vlotte vrouw.

Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die ti Hoi, ik ben Nicky en ik ben 16 jaar en mijn verhaal speelt zich af in het 2e jaar op het voortgezet onderwijs.

De zomervakantie was helaas net afgelopen, dus je zou denken uit met de pret. Maar nee hoor, want in de 2e schoolweek gingen we met de klas op k Dit is mijn verhaal over hoe ik als burgerlijk mannetje die niet wist wat beffen was leerde om geil te worden van een spuitende kut en veel meer. Dit echt gebeurd verhaal, het heet de moestuin omdat het daar begonnen is, tsja wat is Hallo ik ben Tom 16j en dit is het verhaal van mij en men geile stiefmoeder.

Men ouders zijn al een tijdje gescheiden en ik ben om de 2 weken bij mijn pa en stiefmoeder. Ik heb ook nog 2 stiefbroers maar dat doet er niet toe. Judith kreunde luid terwijl ze haar onderlichaam omhoog wierp. Genotsgolven schoten door haar jonge lichaam en stuwden haar onverbiddelijk naar een hevig orgasme.

Ze trok haar benen op en klemde het hoofd van haar één jaar oudere zus tussen haar dijen. Ik ben een jongen van Mijn kennissen, vrijwel familie, doen aan een vrije opvoeding.

Wat dit precies betekent leerde ik kennen toen ik meer bij hun over de vloer kwam. Zij zijn nudist en zij hebben een dochter Carmen van 16, bijna Dit avontuur begon allemaal op een zondagmorgen, midden in de zomervakantie. Mijn ouders waren ’s ochtends vroeg, met mijn oom en tante een weekje op vakantie gegaan. Mijn twee nichtjes en ik bleven de hele week alleen thuis.

Ik hoor de deur dichtslaan Ik ben Gijsbert, vader van Loesje en Mandy een tweeling van nu 17 jaar oud. Loes en Mandy worden al echte vrouwtjes. Hun tieten zijn enorm groot net zoals die van hun moeder en ze hebben geile kontjes. Ik begluur ze al jaren als ze in bad gaan en soms ook Alleen met de dochter van mijn vriendin Na een lange lange tijd vrijgezel te zijn geweest kwam ik eindelijk de ware tegen. Maria kwam zelf net uit een mislukt huwelijk van waaruit ze twee kinderen had gekregen.

Ofschoon ik bijna 50 ben en Maria bijna Mijn ouders gingen een weekend weg en ik bleef met mijn zus alleen thuis. Zij is achtien jaar en ik negentien. Wij hebben altijd veel met elkaar opgetrokken en ik geilede best op haar. Toen haar lichaam vrouwelijke vormen kreeg lag ik mij vaak 's avonds af t Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben Jeroen en ben 18 jaar oud. Ik ben best wel knap, maar durf nooit echt naar een meisje te stappen. Verder ben ik al meer dan een jaar zonder meisje en was een week geleden nog maagd.

Een week geleden was ik een paar Het was een hete zomerdag en ik had net één week zomervakantie en het was de eerste dag van een lange leuke week alleen thuis. Mijn ouders waren met wat vrienden een weekje weg en ze vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven.

Omdat het zo heet was Ik zat heerlijk in de tuin van het zonnetje te genieten. Er waren twee lessen uitgevallen,had een pilsje gepakt en zat wat te lezen.

Mijn moeder was nog niet thuis maar zou zo wel van de tennisbaan komen. Zij was verbaasd dat ik er al was,ze kwam naar mij Dit gebeurde toen ik net 16 was en is echt gebeurd. Ik deed een beetje aan sexting met een vriendin van mij die bi was en omdat ze ook een meisje was zat ik daar niet echt mee.

Mijn oom die net gescheiden was, mijn neef en mijn familie waren die zater M'n zusje maakte zelf een einde aan de onzekerheid.

Ze richtte ineens haar hoofdje op. Terwijl haar lange blonde haren als een waterval over haar schouders omlaag vielen keek Els me aan van over haar schouder. Vorige week, was mijn moeder sinds lange tijd met een vriendin weer eens naar een bar geweest en ze kwam s'avonds om een uur of alleen 12 thuis zoals gewoonlijk.

Mijn moeder is namelijk al sinds dat ik jong ben gescheiden van mijn vader. Danielle ging naar boven en liep mijn kamer in. De vorige avond had ik me liggen aftrekken in bed en was daarna meteen in slaap gevallen. Dit met het gevolg dat ik nog naakt en met overal sli Omdat hij weinig rookte en dronk en veel aan sport deed had hij een atletisch lichaam, en hij kleedde zich voortreffelijk.

Er waren dan ook genoeg vrouwen die een Dit is nu 5 jaar terug en ik vond het tijd dat ik het eens ging vertellen omdat het tog een last was.

Ik houd van meisjes met kleine tietjes en dat is 1 van de redenen dat ik met al mijn nichtjes heb liggen neuken totdat ze grote tieten kregen met uitzon Ik ben karel en al twee jaar met lia getrouwd. Haar moeder is een pracht wijf in het doen en laten. Ik houd veel van ze. Maat laatst gebeurde er iets dat mij erg geil maakte.

Ik heb nooit het idee gehad om haar te neuken ,maar ze plaagde mij zo d Mijn moeder ging drie maand op reis. Naar lang aandringen van mijn vader ging zij op familiebezoek in Australië en omdat wij daar aardig wat familie hebben zitten besloot ze er gelijk maar drie maand naar toe te gaan.

Wij beloofden goed voor elkaar te zorge Dochter moet seks examen doen. Esmee en Hans, zijn een tweeling en over een paar weken worden ze achttien jaar. Hans heeft al een vriendinnetje en heeft met Ellen al seks ervaring, hij heeft zijn vriendinnetje al meerdere keren geneukt in al haar ga Wij Zijn Reeds 40 jaar getrouwd en hebben een herders hond waar we veel van houden,het beest is nu 8 jaar oud en heel erg vertrouwd met mij,van begin af aan als puppie was hij al heel aanhankelijk aan mij,hij groeide al snel op naar volwassenheid en als h Het valt voor een vrouw met grote seksuele behoeften zoals ik niet mee om zich te plooien in de dagelijkse tred van het huishouden.

Huisje, boompje, beestje is mooi, maar na drie jaar huwelijk en een bevalling achter de rug werden er minder bomen opgezet Hoi, ik ben 16 jaar en vertel jullie nu wat ik op een avond heb beleefd met mijn zus Ik zat in mijn kamer huiswerk te maken toen zij opeens binnen kwam. Ik vroeg wat ze wou en zij zocht naar een woordenboek. Ze gelijk duikte in mijn boekenkast, toen Na een gymles stonden een aantal jongens altijd met hun pik te spelen ik zelf deed daar niet aan mee.

Maar op een dag vroegen ze of ze mijn pik stijf mochten zien omdat ik als enige jongen al schaamhaar Ik wil mijn verhaal ook eens een keer kwijt,ik heb het alleen verteld aan een paar vriendinnen en zij geileden er ook lekker op. Ik kom uit een gezin waar gezamelijke sex net zo normaal was als eten en drinken,dus wij deden het met elkaar.

Je moest wel acht Hallo; Ik zat de diverse verhalen te lezen en besloot daarom om mijn eigen ervaring hier bij te zetten. Even over mezelf, ik ben 24 jaar woon sinds kort op mezelf en kom uit een gezin met 4 kinderen waarvan ikzelf er een ben. Dit wil dus zeggen dat ik 3 z Sex met preutse schoonmoeder Een waargebeurt verhaal wat mij overkwam in de zomer van Ik was ongeveer 20 jaar en had verkering in Brabant met een meisje noem haar nu Sanne ook van 20 jaar.

Hallo mijn naam is Wendy, en sinds kort beleef ik de meest geile dingen met mijn papa. Afgelopen zomer moest ik bij mijn vader gaan wonen. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woonde altijd bij mijn moeder, maar dat ging totaal niet meer dus we We wilden nog wat huiswerk maken als voorbereiding op de proefwerkweek.

We zitten beide in dezelfde klas. We waren nog niet echt vriendinnen, maar hielpen elka Ik kan mij heel goed vinden in de brief van kik,waarin hij schrijft dat zijn vrouw een geile slet is,want mijn vrouw is dat ook.

Dat ontdekte ik al snel nadat wij getrouwd waren. Zij werd extra geil wanneer ,in haar fantasie een derde paal er bij kwam om h Mijn moeder en ik.. Eén keer per kwartaal ga ik met mijn moeder uit eten om gezellig bij te kletsen en afgelopen vrijdagavond was het weer zover. Dit keer was mijn vader niet thuis, hij loopt één keer per jaar in Spanje een week of zeven. Ik ben een vrouw van 36 jaar ,slank met niet te groten borsten. Net een handje vol,maar nog wel stevig. Zelf ben ik wel een geil type , maar niet zo dat ik met andere mannen omgaat.

Nee ik vermaak mij thuis met mijn zoontje. Dat komt dat hij het temper Een student heeft eindelijk de stoute schoenen aangedaan. Nooit eerder durfde hij een panty te kopen. Droeg altijd die van zijn zus. Plots ziet hij een wat oudere man ook rondkijken.

Mijn schoonzus heeft een beste baan en daar door moet zij regelmatig naar het buitenland. Laatst moest zij eerst een week naar China en daarop aansluitend een week naar Italië. Mijn broer zorgd dan niet zo best voor zich zelf en mijn schoonzus vroeg aan mi Een tijdje na mijn eerste kennismaking met neuken waren mams en ik alleen thuis. Paps was een paar dagen in het buitenland voor zijn werk. En ik sliep naakt bij mams. Mijn hoerige tante III.

Ik ontwaakte zaterdag middag tegen 12 uur uit een diepe slaap. Tevreden en gelukkig gingen mijn gedachten terug naar mijn tante. Ik voelde me gelukkig met zo'n mooie volrijpe volwassen vrouw. Ik kon nog steeds niet begrijpen wat m Hallo, Ik ben Hans en ik ben nu 16 jaar oud. Ik woon alleen met mijn moeder want mijn vader en moeder zijn gescheiden. Mijn vader ging vreemd en ik weigerde nog bij hem te wonen. Mijn broertje en zusje pendelen om de week op en neer.

Mijn moeder is nie Mijn lekkere schoonzus Ik heb vele mooie ervaringen op het gebied van sex, maar dit is toch wel een van de mooiste “all time”. Kelly liep net naar de kamer, het was net half acht en ze had haar huiswerk af. Beneden aangekomen zag ze even in een flits, dat alleen haar vader in de kamer zat, ze liep naar de koelkast om een blikje cola te pakken.

Wat hoorde ze toch? Ik ben tim en ben nu 17 jaar. En samen met men nicht nu 17 mooi blond en mooie ronde borsten ook hebben we veel uitgespookt. Ik zag haar niet veel omdat ze nog al ver woonde. Men grootouders gingen wel eens op bezoek en dan ging ik wel is mee. Toen ik lang geleden een jaar of twintig was, had ik al een auto.

In die tijd leidde ik een vriendinloos leven, hoewel de dames zeker hun aantrekkingskracht op mij hadden. Soms ging ik op bezoek bij een tante van me, meestal ter gelegenheid van haar ver Vroeger kickte ik erop om mannen geil te maken met een onbeschoft kort rokje aan, maar sinds ik Ernst heb leren kennen is dat kinderspel geworden.

Laat ik eerst uitleggen dat ik eerzaam getrouwd ben, anders wordt het te ingewikkeld. Met ons huwelijk is Op mijn zeventiende ging ik nog een keertje logeren bij mijn oma en opa, zij wilde dat graag. Vanaf mijn eerste jaar was ik heel vaak bij hun geweest, mijn ouders werkte beide en dan werd ik toevertrouwd aan mijn grootouders die alles in het werk stelde o Dit vorval speelde vorig jaar af toen het zo warm was.

Onze buren hebben een zomerhuisje vij dichtbij in de bossen bij ons. Het had wat achterstallig onderhoud en omdat de buurman niet zo handig is om met gereedschap om te gaan werd aan mij gevraagd om het Op een avond kwam mijn dochter van 23 plots thuis. Haar vriendje had het uitgemaakt.

Ze huilde enorm en begreep niet waarom. Hij wil met mij naar bed zei ze en ik heb schrik papa zei ze. Natasja was een grote vrouw met bruin half lang haar. Ik nam haar in Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen, mijn naam is Didier, maar iedereen uit mijn omgeving noemt me Didi, ik ben 23 jaar oud en heb een mooie relatie van 2 jaar met een pracht van een meisje van Ons Sexleven is perfect zoals het hoort, maar hier Ik zit op de bank.

Ze doet de knoop van haar broek los en er gaat een lichte aa Wanneer ik heerlijk met mijn vrouw aan het spelen was drukte ik regelmatig twee of drie vingers in haar kontje, daar genoot zij geweldig van. Zij vond dat zo heerlijk geil die spanning,zei ze en wanneer ik dan flink doorging en dan ook met haar klit speeld Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes. Ik ben normaal jurist.

Het zou de meest geile dag van mijn leven Toen ik 16 jaar was zat ik in mijn bed mijn huiswerk te doen, mijn ouders waren naar een tante van mij om te helpen met het inrichten van haar nieuwe winkel. Ik hoorde mijn broer thuis komen hij was toen 18 jaar en hoorde hem de trap op komen, hij ging Mijn naam is Jan, ik ben 17 jaar en ik woon in een flat met mijn moeder want mijn vader is overleden.

Op een dag kwam ik thuis en ik ging mijn huiswerk maken. Ik was wel een beetje geil dus ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken Hoi, Ik heet Sander en ik ben 37 jaar oud. Afgelopen zomer was ik op vakantie in het buitenhuisje van mijn oom.

Hij was er niet en ik kom het de hele vakantie gebruiken. Het buitenhuisje ligt in een landelijk gebied met wat kleine dorpjes en ver van Vreemde ervaring Ik ben een man 48 jaar en leef in Nederland ik ben niet getrouwd.
Rare sex meisje vingert zichzelf klaar


Maar Remko legde mijn vraag anders uit. Het bleek een tekening te zijn, waarin ik z'n zus herkende. Haar naakte lichaam was voor mij volkomen nieuw. Maar als het zo was als op de tekening, dan mocht het er zijn. Maar zoiets had ik nog nooit van hem gezien. Hij had Bea afgebeeld met een uitdagende blik in de ogen. Haar dijen waren schaamteloos geopend en ze liet haar tietenop de handen rusten. Alsof ze ze aanbood aan de willekeurige toeschouwer.

De tekening van Bea en de wetenschap dat Remko zijn pik regelmatig in haar kut stopte maakte me onrustig. De vraag hoe dat zou voelen hield me bezig en ik trok me er vele malen op af. Een week later sprak ik Remko weer. Over dat neuken, weet je wel. Ik heb het je in vertrouwen verteld. Maar, wat me bezig houdt Zou ik al kunnen neuken?

Remko keek me nog eens nadenkend aan. Oké, als ik je een goeie tip geef, doe je dan ook wat voor mij? Remko knoopte zijn broek open en liet hem samen met z'n onderbroek op de schoenen zakken. Doe je bek open! Met trage heupbewegingen begon hij me in m'n bek te naaien. Zijn lul werd harder en harder en nam ook in omvang toe. Ik kokhalsde toen z'n eikel m'n huig raakte.

Ik wilde me losrukken, maar Remko hield me stevig vast. Beweeg je hoofd wat meer op en neer. Ik liet de pik van Remko zover mogelijk naar binnen glijden en hij maakte kalme heupbewegingen. Rustig en bedaard naaide hij me in de bek. Toen ik stopte, keek ik naar hem op. Ik zag dat z'n ogen weggedraaid waren en zijn lippen krulden. Een diepe kreun ontsnapte hem en z'n pik begon te schokken.

Voordat ik er erg in had, voelde ik het geil in m'n strot stromen. Opnieuw wilde ik terugtrekken, maar Remko hield me stevig vast.

De rest droop uit m'n mondhoeken op m'n overhemd, waar grote natte plekken ontstonden. Ik veegde m'n mond schoon en Remko zei: Dat doe je tot het eind. Als je een geile pik in je bek krijgt, zuig je hem af en je slikt alle geil door. Ik moet je ook alles leren. Ze zat achter me in de klas.

Het was een wat minder begaafd tiepje. Twee keer was ze blijven zitten, zodat ze twee jaar ouder was dan ik. Opgevallen was ze me nooit, alleen dat ze veel met oudere jongens omging. Ze heeft lekkere grote tietenen een dikke kut.

Als je haar een pik laat zien, dan is ze verloren. Je hebt al een flinke en je spuit behoorlijk. Daar geilt ze op. Ik zeg je, als je een beetje werk van haar maakt, kun je haar binnen een week aan de kut voelen. Ik heb zelfs m'n geil bij haar in de kut gespoten.

Dat was verdomde lekker. Bij Bea mag ik dat niet. Die kijkt wel uit! Die werkt in de smederij van Berendsen. Je zegt gewoon dat je haar wilt neuken. Het kost je een pakje sigaretten. Je kunt haar dan naaien waar hij bij is. Voordat je klaarkomt moet je wel je pik uit haar kut halen. Meestal wil hij, dat je geil op haar buik spuit zodat hij kan zien, dat je hem niet bedondert.

Laat je het lopen, terwijl je met je pik in haar zit, dan slaat hij je helemaal verrot. Maar wil je liever wel in haar kut klaarkomen, dan betaal je hem gewoon twee pakjes sigaretten. Dan mag je net zoveel geil in haar buik pompen als je wilt. Ik begon Els van der Wal met heel andere ogen te zien. Ze was flink van stuk met een wat mollig, eigenlijk zeer volwassen lichaam.

Inderdaad had ze vrij grote titten. Dat me dat nooit was opgevallen! Als ze de klas uitliep draaide ze altijd wat met haar kont. Veel jongens keken haar na. Ik voelde me met haar in de buurt met de dag geiler worden en trok me om de haverklap af. Ik durfde haar nog niet te benaderen. Op een dag was ik zo geil, dat ik m'n verlegenheid opzij zette. Onder de rekenles begon ik me te masturberen. Dwars door de stof van m'n broek heen.

M'n lul werd stijf als nooit tevoren. Als ik de pijp van m'n korte broek even wat optrok, piepte de eikel nat glanzend tevoorschijn. Ik ging zo zitten dat Els de bewegende hand in m'n kruis kon zien en wachtte af wat er zou gebeurde.

Haar reactie kwam sneller dan ik ooit had durven hopen. Ik draaide me om en onder het mom dat ik haar hielp met het rekenwerk fluisterde ik met een stalen smoelwerk: Ik doe het elke dag wel een keer of tien. Els keek lang naar m'n natte, gezwollen eikel en vroeg: Els likte haar lippen af en zei op zachte, maar uitdagende toon: Daarop had ik niet gerekend.

Even overwoog ik of ik zou stoppen. Het was link, zo maar in de klas. Maar ook wel erg geil. En ik voelde instinctmatig aan dat als ik nu afhaakte, mijn kansen met Els verkeken zouden zijn. En ik had zoveel zin Toch hield ik een slag om de arm.

Ik had mijn vader dat zinnetje regelmatig horen gebruiken en begreep ongeveer wat het betekende. Ik heb een lekkere geile kut. Met een kletterend geluid viel hij op de grond.

De meester keek verstoord mijn kant op. Ik maakte een verontschuldigend gebaar en kroop onder de schoolbank om het stuk gereedschap op te pakken. Els had haar benen wijd gespreid en haar rokje opgetrokken. Met één hand hield ze het kruisje van haar broekje opzij. Met de andere opende ze haar licht behaarde schaamlippen. Ik keek recht in haar voor zo'n jong meisje grote kut. De goed ontwikkelde klit stond parmantig rechtop.

De geilscheuten krampten door m'n ballen. Uren had ik hier onder de schoolbank willen doorbrengen. Maar ik moest niet de aandacht op me vestigen. Met een rooie kop kwam ik weer boven. Els deed alsof ze met haar rekenwerk bezig was. Voorwendend dat ik werkte, maakte ik de knopen van m'n broek open. Het was even wurmen, maar ik kreeg m'n lul eruit.

Stijf en hard stond m'n jongenspik overeind. Opnieuw ging ik zo zitten dat Els me kon zien. Uit m'n ooghoeken zag ik haar kijken. Daarvoor moest ik m'n broek helemaal losmaken en m'n onderbroek naar beneden schuiven. Ondanks het grote gevaar voor ontdekking deed ik het. Je durft wel, zeg!

Ik kneep 'm intussen als een ouwe dief, maar aan de andere kant geilde ik geweldig op de spanning. Ik had er nog niet aan gedacht, maar ze had gelijk. Ik kon zo m'n pik in de volle hand nemen en heerlijk ver het velletje over m'n gloeiende eikel trekken. Zou ik het durven? In m'n nek hijgde Els: Trek je lekker af.

Laat me zien hoeveel geil je spuit. Pakte m'n lul beet, maar deed niets. Mag je ook aan me voelen! Maak ik me voor je klaar! Zou ze haar woord houden? Nog nooit had ik een meisje zien masturberen. Nu had ik de kans. Ik trok m'n voorhuid strak naar achteren en hield hem zo even vast. Het deed een beetje pijn, maar dat was niet erg. M'n eikel zwol er zo heerlijk door op en ik voelde me zo geil, zo onbeschrijflijk geil! Ik krijg er een dikke, natte kut van'. Op dat moment wist ik niet wat ik met die informatie aan moest.

Maar haar stem had een klank gekregen die me haast roekeloos maakte. Ik liet m'n voorhuid terugschuiven en nam hem tussen duim en wijsvinger. Langzaam begon ik me af te trekken. Het voorgeil kwijlde over m'n vingers. Vanuit m'n ooghoeken hield ik de meester in de gaten. Als hij naar me toe zou komen, kon ik nooit op tijd m'n handeltje opbergen. M'n broek was volledig open en m'n pik en kloten lagen open en bloot. Ik draaide me om naar Els en keek haar aan en fluisterde: Ik ga zo spuiten'.

Laat je geil maar lekker komen', fluisterde Els terug en opeens zag ik dat ze ook een hand onder het tafelblad had, die ongeveer op eenzelfde manier bewoog als de mijne.

Ik doe het ook mezelf. Oh, ik kom klaaaar Ze kletsten tegen de onderkant van de schoolbank en dropen over m'n blote knieën op de grond. Doodmoe volede ik me ineens. Ik had nauwelijks voldoende fut om m'n geslacht op te bergen.

Toch leek het me verstandig om dat maar wel te doen. Toen ik nog eens voorzichtig omkeek om de reactie van Els te peilen, gaf ze me een knipoog van verstandhouding en stak me heel tersluiks twee vingers van haar hand toe. Ik snoof een geur op die ik niet kende, maar die me op slag terugbracht tot de werkelijkheid. Het duurde nog een uur voordat de school uitging. En tegen vieren voelde ik me weer alsof ik de hele wereld aankon. Rustig borg ik alle schoolattributen op in mijn boekenvak.

Ik zag dat de geilkwakken op de plankenvloer waren opgedroogd en liep als één van de laatsten de gang in. Bij de trap naar de bovenschool stond Els. Ik dacht dat ze, zoals vaker, stond te wachten op één van de oudere jongens en dat ze haar afspraak van vanmiddag niet zou nakomen.

Het verbaasde me dan ook enigszins, dat ze in de gang een paar passen met me meeliep en met een geile, uitdagende glimlach op haar smoel zei: Daarna liep ze met overdreven deinende billen weg. Ik keek haar na met een wee gevoel in m'n onderbuik. Ik kon het niet laten om even aan m'n pik te voelen, die alweer halfstijf was.

De boomgaard lag op ongeveer tweehonderd meter afstand van het oude schoolgebouw. Er had voorheen een kleine stadsboerderij gestaan. Die was afgebroken, maar de kleine boomgaard met appel- en perenbomen was nog geheel in tact. Midden tussen de bomen stond een schuur. Er zaten kleine ramen in en als je erdoor keek zag je door een waas van vuil gereedschap, kisten, zakken en manden. De deur was altijd afgesloten. Ik overwoog of ik er wel heen zou gaan.

Ik had geen zin om af te gaan en ik vermoedde dat Els een spelletje met me speelde. Waarom zou ze met mij - een jongen van twaalf - willen 'viesdoen', terwijl ze bijna altijd met jongens van vijftien, zestien meeging. Maar op m'n netvlies brandde de geil deinende kont van Els. Haar keel dicht knijpend neukt hij de geile nymfomane. Haar keel dicht knijpend, neukt hij de geile nymfomane en laat haar zijn grote lul pijpen.

Tijdens het neuken knijpt hij haar keel dicht. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep. Haar keel dicht knijpend neukt zijn stijve lul haar hard en diep tot ze nat bezweet zijn. Kutje likken pik zuigen naaien en sperma spuiten. Hij begint met haar kutje te likken, laat haar zijn grote pik zuigen naait haar in meerdere standjes en spuit sperma op haar geile gezicht. Haar poepgat roept om anaal geneukt te worden.

Dit poepgat smeekt om anal geneukt te worden, maar als zijn grote lul langzaam in haar anus schuift gilt de slet het uit maar nu is er geen houden meer aan. Zijn stijve pik ramt zich een baan in haar anus en neukt haar hard terwijl hij haar keel dicht knijpt, en als hij klaar komt spuit hij al zijn zaad in het mondje van de hoer.

Het blondje houd haar ogen dicht als meerdere lullen haar gezicht vol sperma spuiten. Het blonde meisje, houd haar ogen dicht als de mannen hun stijve lul aftrekken en haar gezicht vol sperma spuiten. Diep gaat zijn stijve lul haar mond in waarna hij haar neus dicht knijpt. Zijn stijve lul neukt haar mond en gaat diep haar keel in waarna hij haar neus dicht knijpt, vervolgens komt hij klaar en spuit de sperma in haar mond.

Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt. Ze heeft haar ogen dicht als hij de dikke lul in haar mond stopt, waarna ze hem een pijp beurt geeft en zijn ballen likt. Terwijl de dikke lul in haar mond zit knijpt hij haar neus dicht. Kijk hoe deze stijve lul haar mondje neukt haar gezicht swaffelt en hem diep in haar mond zit terwijl hij haar neus dicht knijpt. Wel daarnaast had ik nog een grote fantasie. Seks met men moeder. Al van zeer jong droomde ik hiervan.

Er ging dan o Haar man Frank 48 liep vanuit de keuken naar haar toe met 2 glazen cola. Op een avond kwam ik redelijk moe van het werk en besloot om me eens lekker te douchen en te scheren. Hierbij vergat ik natuurlijk niet om ook mijn pik en mijn zak te voorzien van een flinke scheerbeurt. Dit hou ik regelmatig goed bij, beter dan mijn kin. Hetgeen ik hier ga neerschrijven is echt gebeurt. Een hele tijd terug wel, dus moet mij baseren op oude herinneringen.

Doordat het echt gebeurt is, is het mss wel minder hard en ruw als de andere verhalen die je hier leest maar ik hoop toch dat jullie er Door al die nachtdiensten was er de afgelo Na het lezen van de vele verhalen zal ik mijn ervaringen op papier zetten. Omdat mijn beleveningen echt zijn gebeurd gebruik ik schuilnamen voor de personen die er in voorkomen. Het begon allemaal zo'n 4 jaar geleden, ik was 24 en had net mijn eerste Mijn zus was net 17 jaar geworden toen ze op een avond naar mijn kamer toe kwam en vroeg of ze even met me mocht praten.

Onze ouders waren weg en ze wilde iets in vertrouwen kwijt. Wim begon ze,ik denk dat ik op meiden val! Het hoge woord was er uit. Ik ging op een zaterdagmiddag met mijn zus naar het zwembad. Mijn zus Ilse is bijna 19 en ik ben 16 jr. Ik vond mezelf echt al een hele bink maar de bezoekers vielen tegen. Mijn zus bleef bij mij in de buurt en na ongeveer 1,5 uur besloten we terug naar huis Ik lag met mijn vrouw heerlijk op onze zonneterras,natuurlijk naakt en dat liep altijd uit op een geile neuk beurt.

Ik had al gevoelt dat haar kutje al lekker nat was en ik wist dat,wanneer ik er even mee zou gaan spelen het kutje goed zou soppen van haar Pappa zei dat wat mijn vriendje kan,…… Het was zaterdagavond en mijn vriendje Jason en ik gingen lekker stappen.

We hadden nog niet zo lang verkering maar hij was het meest geile vriendje dat ik gehad had. Hij wist echt hoe hij een meisje moest verwenn Op de bewuste zaterag ging ik al op tijd naar Erwin zijn huis, het was geen mooi weer,het was nattig, de temperatuur was wel oke hoor.

Ik had een sportbroekje aan en een t-shirt, ik liep achterom het huis en de achterdeur was al van slot, ik stapte de keu Afgelopen zomer ben ik met mijn met mijn zeilboot op trektocht door Friesland en Groningen geweest. Omdat ik wist dat mijn broer met zijn vrouw en kinderen in Terherne op een camping logeerde ben ik daar ook langs gegaan, maar dit was vooral om mijn nich Het leek een gewone treinrit. Aan het einde van een gewone dag.

Rond het tijdstip dat ik naar huis ga is het meestal redelijk rustig in de trein, zeker het laatste stuk van de rit, vanaf Tiel. De coupé was vrijwel uitgestorven, alleen half tegenover me za Hoi, hier ben ik en mijn naam is Jelle en mijn lul meet in erectie 20 cm lang 3 cm breed en ben gespierd het gaat ook over Naomi die is 3 jaar jonger dan mij 14 jaar dus is blond niet al te groot.

Ik kende haar van een chatsite , we hadden afgesproken Broer en zus, en wat er ook gebeuren kan. Bas kan het niet langer voor zich houden. Deel 1 Gauw naar huis, bah het was vies koud weer, en nog maar net september. Ook nog tegen de wind in, Bas baalde van dit klotenweer, gelukkig h Ik ben Frans en 17 jaar oud. Ik ben met mijn moeder al zeven jaar alleen doordat mijn vader met een bedrijfs ongeval om het leven is gekomen.

Mijn moeder is 38 jaar oude en een tengere vrouw. Ze is 1,73 lang en weegt 58 kg.. Zwemmen met mijn buurmeisje Al sinds ik ongeveer tien jaar geleden ernstige rugklachten had ga ik twee keer per week zwemmen Mijn vrouw zwemt niet graag dus ga ik meestal alleen, maar in de schoolvakanties gaat ons buurmeisje vaak mee. Ik stond vol spanning te luisteren in de voortent van de caravan van mijn ouders. Het kraakte en ik zag somd het gordijntje wat opwaaien en zag mijn moeder liggen en zij werd geneukt door Ruud een vriend van mijn ouders.

Ik had wel gedacht dat mijn moeder z Het was op een weekend dat mijn vriendin marja bleef slapen bij mijn vader en mij. We waren toen 14 dus wisten ik niet echt veel beter. Nu dat ik 37 ben wel trouwens. Marja logeerde al jaren bij ons en ik wist dat zij wel eens naakt naar beneden liep en z Op een avondje stappen kwam ik, jongen van 21 jaar, een leuke rijpe vrouw,42jaar, tegen met een heerlijk lijf en fantastische borsten.

Ze had een mooie witte open blouse waarin haar borsten perfect naar voren kwamen en een rokje welke haar billen heerlij Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon. We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks. Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf.

Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen. Ze vertelde dat ik als dank voor het feestje van laatst voor één keer iets seksueels met haar mocht doen.

Ik kon eenmalig een k Ik myzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Muhamad Rasyid zij noemen my Mo. Dit verhaal gebeurde in I werkte voor een Amerikaanse olimaatschappij in Tarakan, een ijlandje in het Noorden van Kalimantan.

Een van mijn kolegaas heeft een erg geile vrouw. Jacco had een knappe moeder. Eén van zijn vrienden was stapelgek op haar. Op een dag was hij bij Jacco en zijn moeder op visite.

Hij bewonderde haar borsen die hij een klein beetje kon zien door het laag uitgesneden decolleté. Jack, zelf nog maar Hoi alle Al aantal jaar ga ik samen met me ouders en 2 oudere zussen op vakanties naar nudisten campings. Ook gaat er altijd ander gezin mee wat bestaat ouders en hun 3 dochters. Ik zelf ben een jongen van 13 heb een zus van 15 en De andere 3 uit het Voor ik begin zou ik graag een paar dingen zeggen: Ik vond mijn eerste verhaal redelijk slecht, wat ik met dit verhaal goed hoop te maken, daar ik dit véél beter vind en ten tweede wil ik even zeggen dat dit uiteraard niet echt gebeurt is, Eeen tijdje geleden kwam mijn zoon Eric en mijn schoondochter Anita bij mij en vertelde dat ze een ander huis op het oog hadden niet zo ver van mij af en dat ze ook al kopers hadden voor het huis waar ze nu in wonen, maar zei Eric er is een probleem, in Naakt in de duinen, Een vriendin van me belde me op of ik morgen zin had om mee te gaan naar het strand.

Ik had niets te doen en vond het wel gezellig. Bij het strand aan gekomen liepen we langs het naakt strand, “Goh” zij ze, zullen we naar het naak Dit gebeurde nog maar 4 maanden terug en mijn ouders weten het nog steeds niet.

Ik ben 19 en mijn broer is 22 en 4 maanden terug zijn we verhuisd en moest ik met mijn broer op 1 kamer slapen. Het probleem was ook dat alleen de 2 persoons bedden van mijn o Het was warm vorige week en ik zat bij mijn vriendin thuis zij is er net 17 en ik ben er We zaten in de tuin ons te vervellen en dan zijn we maar beginnen kaarten.

Zij had een rokjes aan en een string met een topje zonder BH. We zaten te kaarten tot Op school, voor de lessen begonnen zat ik zoals gewoonlijk in de kantine. Nog een aantal jongens bij mij uit de klas zaten erbij. En ook zoals gewoonlijk zaten er verschillende groepen meiden verspreidt door de kantine. Twee tafels verder zaten twee meide Ik lag die middag juist te zonnen in mijn beschutte tuin toen er werd aangebeld.

Ik liep in mijn kleine zwembroek naar de deur en deed open. Voor mij stond Annelies, mijn jarige buurmeisje. Ze was gekleed in een heel kort spijkerrokje en een doorzichti Ik ben een geile dame van 37 jaar.

Ik woon met mijn zoontje van 16 jaar alleen op een apartement. Ik ben nu vier jaar gescheiden gelukkig. Alleen in het begin viel het niet mee om metzo,n knul alleen te blijven en op te voeden. Maar na een jaar met Hier een waargebeurt verhaal dat al weer enige tijd geleden gebeurt is.

Inmiddels is mijn vriendin uit het verhaal mijn vrouw en hebben wij nog zéér veel geile momenten. Het is zeker zo'n 6 jaar geleden dat dit gebeurde. Karl is mijn naam was toen Ik ben nu 48 jaar en al 7 jaar gescheiden gelukkig. Maar twee jaar voor dat we gingen scheiden moest mijnheer zonodig een hond nemen. Ik had er helemaal geen trek in ,maar vooruit om geen ruzie te maken. Ik stelde gelijk wel voorwaarden dat hij de h Dokter Landers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patienten had.

Frans van 52 jaar en Simone van 33 jaar. Je kunt al naar huis gaan Peggy , zei hij tegen zijn assistente. Prima dokter Landers dan hoef ik me vandaag niet te te haasten me Er is een prachtig zonnig weekend voorspeld, de hele Randstad bevolking trekt in de richting van het strand.

Wij hadden zelf ook het plan om vandaag naar het naaktstrand te gaan maar als we 's morgens op de radio horen over die lange files wijzigen we het Lekker was dat die kwispelende jonge lul van haar zoon diep in haar kut. Hij beukte haar gespannen dijen steeds verder open. Steeds dieper beukte zijn grote eikel naar binnen, op weg naar haar baarmoedermond.

Op weg naar haar eileiders die vol verwachting Ik ben een oma van 62 jaar en al 12 jaar weduwe. Nu is er iets tussen ons gebeurd en dat wilo ik wel even kwijd. Ik zit er al zolang mee. Mijn kleinzoontje heb ik al van de kleuterschool bij mij. Ik breng en haal hem van school en blijft dan bij mij t Paardje hop Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin Sandra en haar twee dochters Maria van 14 en Hilde van Sandra is verpleegster en ik had haar leren op een feestje van Rob, mijn beste vriend.

Sandra is nog steeds een mooie meid en alt Ik was een jongen van 17, Merel toen We kenden elkaar van de sportclub, en ik had wel belangstelling voor haar. Het was een brunette, met mooie bruine ogen, nog wat kleine borstjes, maar niettemin al een beetje een vrouw.

De rondgang stokte toen hij was aangekomen bij de aantrekkelijkste dame van zijn team. Opeens hoor ik wat gerommel en gekreun achter de garages in de bosjes. Ik besloot te gaan kijken en zag hoe een marokaanse jongen van rond de 25 jaar gepijpt werd door een meisje ter Mijn vader was gek op mij,dat was al van het begin,ik mocht veel van hem en dat werd alleen maar meer nadt ik ouder werd en mijn figuur begon te groeien en ik heb een goed figuur.

Hij was altijd nieuwschierig en vrog dan ook vaak of ik al haartjes op mijn Hoi ik ben een knul van Ik heb nog een zus van Ik ben de jongste van de 2 kinderen die mijn moeder heeft.

Mijn moeder is in tegenstelling tot alle andere verhalen die je hier leest nog gelukkig getrouwd. Mijn zus woont nu alweer een paar jaar same Ik ga jullie een verhaal vertellen, het verhaal dat uitlegt hoe ik aan een baby kom op jarige leeftijd. Maar eerst zal ik me even voorstellen: Ik heb donker blond lang haar, held Jasmijn was 14 jaar toen ze een zomerbaantje kreeg bij haar tante op de tennisclub.

Haar moeder had haar aangemoedigd om niet thuis te gaan zitten niets doen en had gezegd dat haar tante, Marleen, wel een extra hulpje kon gebruiken in het clubhuis van de Hoi, Ik ben Robin, en ik ben nu 20 jaar. Destijds was ik 11 jaar toen mijn ouders omkwamen bij een auto-ongeluk en de voogdij over mij werd toegewezen aan mijn tante Lies, de jarige zus van mijn moeder, het enige nog in leven zijnde familielid dat mij Esther en Hans hadden al ruim een jaar verkering.

Het was voor hun beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest. Esther was toen 16 jaar en zat in de vierde klas van het VWO. De assistentes waren al aan het opruimen toen Samira zich meldde, een uur te laat. Samira was een Het was een warme zomerdag ergens in juni.

We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Ik ben Fabio, 18 jaar, een niet onknappe jongen, 1m78 en daar kwam waarschijnlijk nog iets bij , stoer gebouwd, ik had al de baardgroei van een volwassene en ik vond het wel tof om een sikje en snor te laten staan net als Orlando Bloom in Pirates of the Ik kwam naar huis en omhelsde mijn moeder.

Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan. Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof. Ze zei wat is dat. Ik ben een jongen van 19 jaar en woon samen met mijn ouders.

Mijn vader van 54 jaar en mijn moeder van 52 jaar. Ze zien er allebei nog goed uit. Mijn moeder met name is eigen Al heel lang heb ik panty's van mijn zus gedragen. Meestal bruine 20 den panty's, als ook haar earobic maillots en andere dans tenus. Wij hadden thuis een grote zolder. Deze was speciaal ingericht als dansruimte voor mijn getalanteerde zus Maike. Mama helpt een handje Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden. Momenteel ben ik enkele dagjes ziek thuis, dus heb ik even de tijd om neer te pennen wat me deze zomer allemaal overkwam Ik denk er nog dagelijks aan terug, en hoop het z Het is alweer een jaar of vier geleden dat ik bij mijn tanteSylvia en oom Gerard op vacantie was.

Ging altijd tot mijn twaalfde jaar mee ,want zij woonde vlak bij strand,tien minuten met de auto. Het zijn naturisten en lopen graag in hun blote kont ,dat Hoi ik ben Janine en nu 20 jaar oud. Ik denk er nog alle dagen aan en word dan super geil. Mijn broertje was toen 17 jaar en ik 16 jaar. Ik was erg sexueel actief en vingerde mij ook al en pr Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan.

Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is. Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te Dit verhaal is allemaal begonnen op een warme zomerdag in april.

Mijn oom is een echte motor fan en mijn tante een beetje kunstzinnig typ met een lekkere dik kont en cup B. Ik vond al een tijdje heel geil! Terwijl ze toch al rond de 50 was. IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden. Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen. Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien.

Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan Ik had er al vaak met Ellen , mijn vrouw, er over gehad dat een trio mij best leuk leek. Waarom, vroeg zij dan vaak,nou het lijkt mij heerlijk om te zien hoe jij verwend wordt door een ander en wij kunnen je samen verwennen. Ik heb aan één lul genoeg,zei ze De kinderen fietsen altijd met elkaar naar school, en ga zo maar door.

Mijn zusje heeft ook zo'n fiets groepje, alleen zij gaat al naar de middelbare school. Bij ons in de straat woont e Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Vandaar dat ik dus ook anoniem wil blijven Het gebeurde in de meivakantie. Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen. Hij was ook vrij van school Ik was bezig mijnhuiswerk te maken,maar dat lukte niet zo best. Ik had er mijn gedachten niet bij want ik had mijnvader die middag gezien terwijl hij zich aan het aftrekken was.

Ik was wat eerder thuis gekomen en toen ik de kamer binnen kwam zat hij een por Ik ken me schoonzus Paula al bijna 25 jaar maar sinds afgelopen zomer ben ik anders naar haar gaan kijken. Het was in juli van afgelopen zomer wij gingen met ze vijven op vakantie haar man en haar zoon en ik met me vrouw.

Ik had toen al wel wat gevoel Ik ben Arnold en ben 16 jaar net geworden. In mijn vacantie ga ik altijd naar mijn oom en tante toe ,die wonen vlak bij de zee. Het was warm weer en tante had met oom Fred afgesproken dat we naar het naakt strand zouden gaan ,waar ze altijd liggen. Het is zeer uitzonderlijk dat in een voetbalploeg van jarigen nog een meisje meespeelt, maar bij ons is dat het geval.

Nathalie speelt al jaren in onze ploeg en anders komen we simpelweg spelers te kort. Hoewel ze daarmee soms getreiterd wordt, is het Ik trainde al jaren bij een sportschool in de buurt maar ondertussen had ik zelf ook al een behoorlijk colectie aan trainings apparatuur bij elkaar gespaard en ik begon thuis uit mijn jas te groeien. Mijn vader had gelukkig ruimte zat en omdat hij gestopt Maar terug naar Laura, Laura is een slank meisje bruin Op het zwembad Ik was net 18 geworden ik was op weg naar het zwembad.

Op de fiets dacht ik nog even terug naar die morgen waarop ik me drie keer had afgetrokken. Ik had geen vriendin, was nog maagd en dacht ieder moment van de dag aan seks. Ik kwam bij he Hoihoi, ben Annelies, ben 17, bijna 18 en trotse moeder van een meisje van 10 maanden. Zij is van me broer en mij. Zij zorgde er voor dat me broer en ik gingen neuken. We doen vaak een triootje. En mama en ik genieten ook erg van el Ik kan mij voorstellen dat een aantal van jullie het volgende verhaal liever niet willen lezen.

Althans, doen alsof je het niet wilt lezen in verband met grove anale sex Het gaat over mijn vriendin en haar moeder. Nou zal ik jullie niet alles vertel Ik ben Patrick en ben 16 jaar. Ik ben het enige kind van moeder Ankie 44 en van vader Peter Ik mag dan wel enig kind zijn thuis maar ben echt geen v Ik was geslaagd voor mijn Mulo diploma en probeerde met wat sollicitatie brieven aan de bak te komen, maar kreeg de ene na de andere afwijzing, om moedeloos te worden. Ik zat maar thuis te niksen en geen geld op zak.

Op een gegeven og Als 16 jarige heb je natuurlijk allang de meisjes van je leeftijd ontdekt. Nee ik val lievere op oudere vrouwen, voor al de vrouwen die z Ongeveer twaalf was ik en ik zat in de zesde klas van de lagere school, toen ik begon met me af te trekken.

Hoe ik het ontdekte weet ik niet meer. Wel dat ik het ontzettend lekker vond en het zo vaak als maar kon deed. Als ik m'n lul niet gewoon te voorsc Al heel vroeg liet ik me met jongens in. Nog maar net elf jaar was ik toen ik me al hartstochtelijk liet zoenen door jongens, die daar zin in hadden.

En als je zo vroeg bezig bent blijft 't natuurlijk niet bij zoenen. Al gauw voelde ik handen over mijn sn Het was een warme zomerdag. Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde. Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur. Het was Marieke, het meisje van de overkant. Ze was een jaar of 18 en had blo Ik ben nog erg sexueel actief en wil het liefst alle dagen geneukt worden Het is zo,n jaar of twintig dat ik mij eens door een hond had laten likken ,maar verder niets.

Nu dat ik al zo lang weduwe bent denk ik daar steeds Hallo, ik ben Nikki, een slanke blonde 33 jarige getrouwde vrouw, getrouwd met Tim 37 slank, blond en 1. We hebben het goed voor en met elkaar Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan. Deze is nu 56 jaar en is een leuke vlotte vrouw. Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die ti Hoi, ik ben Nicky en ik ben 16 jaar en mijn verhaal speelt zich af in het 2e jaar op het voortgezet onderwijs.

De zomervakantie was helaas net afgelopen, dus je zou denken uit met de pret. Maar nee hoor, want in de 2e schoolweek gingen we met de klas op k Dit is mijn verhaal over hoe ik als burgerlijk mannetje die niet wist wat beffen was leerde om geil te worden van een spuitende kut en veel meer.

Dit echt gebeurd verhaal, het heet de moestuin omdat het daar begonnen is, tsja wat is Hallo ik ben Tom 16j en dit is het verhaal van mij en men geile stiefmoeder. Men ouders zijn al een tijdje gescheiden en ik ben om de 2 weken bij mijn pa en stiefmoeder. Ik heb ook nog 2 stiefbroers maar dat doet er niet toe.

Judith kreunde luid terwijl ze haar onderlichaam omhoog wierp. Genotsgolven schoten door haar jonge lichaam en stuwden haar onverbiddelijk naar een hevig orgasme. Ze trok haar benen op en klemde het hoofd van haar één jaar oudere zus tussen haar dijen. Ik ben een jongen van Mijn kennissen, vrijwel familie, doen aan een vrije opvoeding. Wat dit precies betekent leerde ik kennen toen ik meer bij hun over de vloer kwam.

Zij zijn nudist en zij hebben een dochter Carmen van 16, bijna Dit avontuur begon allemaal op een zondagmorgen, midden in de zomervakantie. Mijn ouders waren ’s ochtends vroeg, met mijn oom en tante een weekje op vakantie gegaan. Mijn twee nichtjes en ik bleven de hele week alleen thuis. Ik hoor de deur dichtslaan Ik ben Gijsbert, vader van Loesje en Mandy een tweeling van nu 17 jaar oud.

Loes en Mandy worden al echte vrouwtjes. Hun tieten zijn enorm groot net zoals die van hun moeder en ze hebben geile kontjes. Ik begluur ze al jaren als ze in bad gaan en soms ook Alleen met de dochter van mijn vriendin Na een lange lange tijd vrijgezel te zijn geweest kwam ik eindelijk de ware tegen.

Maria kwam zelf net uit een mislukt huwelijk van waaruit ze twee kinderen had gekregen. Ofschoon ik bijna 50 ben en Maria bijna Mijn ouders gingen een weekend weg en ik bleef met mijn zus alleen thuis.

Zij is achtien jaar en ik negentien. Wij hebben altijd veel met elkaar opgetrokken en ik geilede best op haar. Toen haar lichaam vrouwelijke vormen kreeg lag ik mij vaak 's avonds af t Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben Jeroen en ben 18 jaar oud.

Ik ben best wel knap, maar durf nooit echt naar een meisje te stappen. Verder ben ik al meer dan een jaar zonder meisje en was een week geleden nog maagd. Een week geleden was ik een paar Het was een hete zomerdag en ik had net één week zomervakantie en het was de eerste dag van een lange leuke week alleen thuis. Mijn ouders waren met wat vrienden een weekje weg en ze vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven. Omdat het zo heet was Ik zat heerlijk in de tuin van het zonnetje te genieten.

Er waren twee lessen uitgevallen,had een pilsje gepakt en zat wat te lezen. Mijn moeder was nog niet thuis maar zou zo wel van de tennisbaan komen. Zij was verbaasd dat ik er al was,ze kwam naar mij Dit gebeurde toen ik net 16 was en is echt gebeurd. Ik deed een beetje aan sexting met een vriendin van mij die bi was en omdat ze ook een meisje was zat ik daar niet echt mee.

Mijn oom die net gescheiden was, mijn neef en mijn familie waren die zater M'n zusje maakte zelf een einde aan de onzekerheid. Ze richtte ineens haar hoofdje op. Terwijl haar lange blonde haren als een waterval over haar schouders omlaag vielen keek Els me aan van over haar schouder.

Vorige week, was mijn moeder sinds lange tijd met een vriendin weer eens naar een bar geweest en ze kwam s'avonds om een uur of alleen 12 thuis zoals gewoonlijk. Mijn moeder is namelijk al sinds dat ik jong ben gescheiden van mijn vader. Danielle ging naar boven en liep mijn kamer in. De vorige avond had ik me liggen aftrekken in bed en was daarna meteen in slaap gevallen. Dit met het gevolg dat ik nog naakt en met overal sli Omdat hij weinig rookte en dronk en veel aan sport deed had hij een atletisch lichaam, en hij kleedde zich voortreffelijk.

Er waren dan ook genoeg vrouwen die een Dit is nu 5 jaar terug en ik vond het tijd dat ik het eens ging vertellen omdat het tog een last was. Ik houd van meisjes met kleine tietjes en dat is 1 van de redenen dat ik met al mijn nichtjes heb liggen neuken totdat ze grote tieten kregen met uitzon Ik ben karel en al twee jaar met lia getrouwd. Haar moeder is een pracht wijf in het doen en laten. Ik houd veel van ze. Maat laatst gebeurde er iets dat mij erg geil maakte. Ik heb nooit het idee gehad om haar te neuken ,maar ze plaagde mij zo d Mijn moeder ging drie maand op reis.

Naar lang aandringen van mijn vader ging zij op familiebezoek in Australië en omdat wij daar aardig wat familie hebben zitten besloot ze er gelijk maar drie maand naar toe te gaan. Wij beloofden goed voor elkaar te zorge Dochter moet seks examen doen.

kut dicht naaien groffe sex