man zoekt slaaf druipende kutjes

.

Marktplaats natura penetratie film
man zoekt slaaf druipende kutjes

.

Ik heb als jonge man heel wat gevochten, maar niemand heeft me ooit zo hard geslagen als Meesteres Vera. Toen begon ze me met haar vlakke hand links en rechts in mijn gezicht te slaan.

In het begin zag ik sterretjes, maar later alleen nog maar duisternis. Toen ik weer bijkwam, lag ik als een bloederig hoopje op de vloer. Mijn linkeroog was bont en blauw en ik kreeg het bijna niet open.

Mijn rechteroog was er nog slechter aan toe en dat kreeg ik helemaal niet open. Toen ik naar de andere kamer gestrompeld was, zag ik Meesteres Vera daar geriefelijk op de sofa liggen.

Ze keek me aan en sprak me op normale toon toe. Ik heb ook het gevoel dat het een heel leven geleden is. Meesteres Vera vindt het leuk om zich te vermaken door me te pesten en te plagen. Op een keer mocht ik van haar een maand lang mijn pik niet aanraken helemaal niet.

Ik mocht hem niet eens vasthouden om te pissen, dus toen maakte ik er een gewoonte van om naar de douche in de kelder te gaan. Daar kon ik de hele vloer, de muren en mezelf onderpissen en daarna mezelf en de douche schoonmaken.

Een andere keer heeft ze me een hele dag lang ieder uur laten klaarkomen - vierentwintig keer in totaal. Tegen het einde van de dag zag mijn pik er pimpelpaars uit, maar Meesteres Vera was genadig voor me. Ze ging voor me zitten kijken hoe ik mijn pik voor haar aftrok en spoorde me aan om voor haar klaar te komen. Zo werd mijn vierentwintigste orgasme van die dag een ongelofelijke, enerverende ervaring.

Meesteres Vera vindt het ook leuk om me af en toe met haar mee uit te nemen. Op een avond nam ze me mee naar een nachtclub, zo een exclusieve tent met neonlicht, een Europese DJ en een rij mensen die bij de ingang staan te wachten in de hoop dat ze langs de fluwelen koorden mogen. Meesteres Vera had zwarte pumps aan, een zwarte leren minirok en een wit mouwloos topje dat haar buik bloot liet.

Ze had me een spijkerbroek aangetrokken, een wit T-shirt en een hondenband rond mijn nek. Ze maakte een riem aan de hondenband vast en nam me mee naar het begin van de rij, langs honderden mensen die stonden te wachten. De portier wilde iets tegen Meesteres Vera zeggen, maar toen keek ze hem zo streng aan, dat hij het fluwelen koord opzij schoof en ons binnenliet. Toen we eenmaal binnen waren, liet Meesteres Vera me de hele tijd die hondenband aan houden.

Op een gegeven moment nam ze me mee naar een achterkamertje waar twee mannen op haar zaten te wachten. Het waren dat soort mannen die de nachtclubs afstruinen, hun kans afwachten en ten slotte met de mooiste vrouw van allemaal naar huis gaan voor een nummertje.

Typische Alfamannetjes, maar die avond waren ze kansloos. Ze liet hen voor haar dansen terwijl ze op een van de pluchen stoelen zat, met mij op mijn handen en knieen naast zich. De mannen dansten uitdagend voor haar en daarna liet ze hen zich voor haar uitkleden en zei ze tegen hen dat ze met hun lichamen tegen elkaar aan moesten wrijven.

De mannen aarzelden even, maar toen wierp Meesteres Vera hen zo een blik toe dat ze wisten dat ze de machtige Godin moesten gehoorzamen. Toen deed Meesteres Vera haar benen uit elkaar en schoof ze haar rok een beetje op. Ze gebaarde een van de mannen om haar kutje te likken terwijl de andere man aan haar perfecte borsten zoog. Nadat Meesteres Vera voor de vijfde of zesde keer was klaargekomen, keken de mannen haar vol verwachting aan.

Meesteres Vera vertelde de mannen dat ze hen niet meer nodig had, maar dat ze haar toestemming hadden om naar huis te gaan en zich ter ere van haar te masturberen. Een van de mannen wilde iets zeggen, maar daar kreeg hij de kans niet voor, want Meesteres Vera stond op, greep hem hardhandig in zijn nekvel en smeet hem met geweld tegen de grond. Toen zei ze tegen de andere man: Ga onder de douche staan, masturbeer je voor me en kom harder klaar dan je ooit klaargekomen bent.

Toen knielde ze neer en zei tegen de man op de vloer: Toen ze de uitsmijter zag, greep ze hem in zijn kruis en trok eraan. Daarna greep ze hem beet en kuste hem lang en hard. Toen hij weer op adem was, leek hij iets te willen zeggen, maar Meesteres Vera legde haar vinger op haar lippen en verdween met mij de duisternis in. Een andere keer nam Meesteres Vera me mee uit winkelen. Deze keer droeg ze me op om te allen tijde precies drie meter achter haar te blijven, geen woord te zeggen en de hele tijd nergens anders naar te kijken dan naar haar kont.

Meesteres Vera heeft een glorieuze kont. Het winkelcentrum was overvol en op een gegeven moment botste ik tegen een man aan die in de tegenovergestelde richting liep. Ik begon me te verontschuldigen, maar toen herinnerde ik me dat Meesteres Vera me gezegd had dat ik niets mocht zeggen. Voordat ik het wist duwde de man me tegen mijn borst en zei: Ze greep de man bij zijn pols en draaide eraan, zodat de grote man op zijn knieen ging. Meesteres Vera boog zich voorover en zei: Hij is mijn eigendom.

Ik werd overvallen door ontzag en liefde en begon te huilen omdat ze me zo goed beschermd had. Meesteres Vera keek me aan en glimlachte. Toen kuste ze mijn tranen droog, nam me bij mijn hand en hield me de rest van het winkeluitje bij zich aan haar zijde.

Ik weet zeker dat mijn voeten de rest van de dag de grond niet meer geraakt hebben, omdat ik het gevoel had dat ik zweefde. Deze herinneringen dwaalden door mijn hoofd toen ik op de vloer zat te wachten totdat de ultieme Godin thuiskwam. Terwijl ik dacht aan Meesteres Vera die mij volledig bezit, aan de absolute macht die ze heeft over mij en over iedere man die ze tegenkomt, begon mijn pik te sidderen, op en neer te wippen en te druipen. Op de hardhouten vloer voor me begon zich een plasje te vormen, een plasje dat ik vast en zeker op zou moeten ruimen als Meesteres Vera weer thuis was.

De enige vraag was of ik dat plasje met een mop zou mogen schoonvegen of dat ik het met mijn tong zou moeten oplikken. Precies op dat moment ging de deur open en stapte Meesteres Vera het huis binnen. Mijn hart begon te bonzen en mijn pik sidderde niet meer, maar begon wild op en neer te wippen, zoals een hond met zijn staart kwispelt als zijn baasje thuiskomt.

En inderdaad, Meesteres Vera is mijn baasje en ik ben haar huisdier. Ze keek me aan, glimlachte en deed een stap naar voren om me over mijn bol te aaien. Alleen al dit lichamelijke contact met Meesteres Vera liet me de rillingen over mijn rug lopen en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam.

Toen ze het plasje voorvocht op de vloer zag, begon ze zachtjes te lachen. Ze zei tegen me: En trouwens, ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Zorg er maar voor dat de vloer er straks piekfijn uitziet. Meesteres Vera keek me weer aan en gaf me een miniem knikje.

Dat knikje zou door anderen niet opgemerkt zijn, maar in de afgelopen achttien maanden had ik geleerd om de wensen en behoeften van Meesteres Vera te herkennen en eraan te voldoen.

Ik ging op mijn handen en knieen zitten en wachtte totdat ze op mijn rug was gaan zitten. Toen kroop ik met Meesteres Vera op mijn rug naar de trap. Toen we bij de trap aangekomen waren, klom ze van mijn rug af en gaf ze me een knikje, om aan te geven dat ik op moest staan, haar op moest tillen en haar de trap op moest dragen. Toen we boven waren aangekomen, zette ik haar voorzichtig neer en ging toen weer op mijn handen en knieen zitten, zodat ik haar op mijn rug naar haar slaapkamer kon rijden.

Ik stopte pas weer toen ik bij het voeteneind van haar bed was aangekomen. Meesteres Vera bleef op me zitten terwijl ze haar pumps uittrok. Toen die uit waren, stond ze op. Dat was voor mij het teken om plat op mijn buik te gaan liggen. Meesteres Vera ging op mijn rug staan, draaide zich om en ging op haar bed zitten.

Pas daarna nam ik mijn normale positie in: Ze gaf me mijn volgende opdracht: Je hebt dertig seconden. Ik was binnen twintig seconden aangekleed en terug in haar kamer. Meesteres Vera zat volledig gekleed op de rand van haar bed. Alleen haar voeten waren bloot en ze zat met haar benen gekruist. Ik ging in de houding staan en voelde haar blik over mijn lijf gaan.

Daardoor voelde ik me niets meer dan een onderdeel van haar bezit, wat ik ook precies was. Ten slotte sprak Meesteres Vera me toe, op haar commanderende stemtoon: Maar toen ze me op die toon toesprak, voelde ik pas echt de volledige omvang van haar macht. Ik had haar met die stem zelfbewuste mannen binnen een paar seconden in tranen zien laten uitbarsten, en nu concentreerde ze haar energie op mij. Zonder na te denken begon ik mijn kleren voor haar uit te trekken.

Mijn erectie was nooit weg geweest, maar nu begon hij in afwachting van mijn volgende opdracht helemaal te razen. Laat me maar eens zien hoe erg je me aanbidt. Meesteres Vera had me lang geleden geleerd hoe ik me precies moest masturberen e hoe ik het zo lang mogelijk kon uitstellen, mezelf keer op keer naar de rand van een orgasme kon brengen zonder er ooit een keer overheen te gaan.

Ik word misselijk bij de gedachten wat ze willen gaan doen. Tegelijkertijd voelt m'n klitje koud aan, zonder hand erop. Daar ben je nog niet klaar voor. Al zul je er later om smeken! Om die ranzige ouwe lul? Hij glijdt weer met z'n vingers tussen m'n benen en steekt er twee vingers in.

Hij duwt stevig met z'n hand tegen m'n kut, terwijl z'n vingers erin en eruit glijden. Z'n duim wrijft over m'n klitje die helemaal opgezwollen raakt. Je denkt zeker nog steeds dat je dit niet wil. Je denkt zeker dat dit een lichamelijke reactie is. Iets wat je niet wil maar toch gebeurd. Je lichaam verraadt je'. Dat denk ik inderdaad en ik ga dood van schaamt, maar ondertussen duw ik toch onbewust m'n klitje tegen z'n dikke vingers aan.

Liggen te kermen dat ze niet willen maar je hoeft die klit maar even tussen je vingers te houden of die benen gaan al wijd'. Hou op, vieze vent, ik wil niet, kerm ik. Haal die dikke vinger uit m'n kut en laat me met rust!

Dirk kneed m'n borsten en trekt aan m'n tepels. Hij laat ze stevig tussen duim en wijsvinger rollen. Het doet een beetje zeer. Toch richt ik me op zodat hij ze beter in z'n handen kan houden. Hij gaat onder me liggen en begint eraan te zuigen. Hij houdt ze in beide handen en laat de tepel precies in z'n mond vallen en er kleine beetjes op geeft. De flitsen schieten door m'n buik en ik duw m'n billen automatisch naar achteren.

Sjaak merkt het en steekt er nog een derde vinger bij. Het doet een beetje pijn maar toch blijf ik tegen z'n hand aanrijden. Ik kan niet stoppen. Ik snap het niet.

Rij jezelf maar lekker op m'n hand, duw dat klitje maar tegen m'n duim aan. Je bent er bijna klaar voor, je leert snel! Sjaak trekt z'n vingers uit m'n kutje en zegt 'Dirk, laat d'r effe op je gezicht zitten, ze ik zo heet dat ik m'n vingers brand'.

Dirk lacht en verplaatst zich onder me. Sjaak tilt me een stukje omhoog en ik hang als een vaatdoekje in z'n armen. Brede bovenarmen die me optillen alsof ik een iel sprietje ben" Dirk spreidt m'n benen en Sjaak laat me weer voorover op m'n knieen zakken. Ik zak met m'n kutje over Dirks gezicht heen. Onmiddellijk voel ik hoe z'n handen m'n lipjes spreiden en hoe z'n tong in m'n geile spleet glijdt. Z'n vingers masseren m'n klitje en ik geloof dat ik gek word. Ik duw m'n geile kutje tegen z'n gezicht aan en hijg zwaar.

Ik rijd op z'n gezicht, ik kan het niet geloven. Het vocht sijpelt over z'n gezicht en ik laat alle schuldgevoelens van me afglijden. Ik BEN een kleine slet. Ik word genomen door twee mannen en kan niet stoppen. En ik wil meer. Die tong op m'n sterretje, ik wil hem weer voelen. Ik duw m'n kont iets omhoog, zou hij dat begrijpen? Wil je nog meer gevuld worden? Ik hoor je niet' gromt Sjaak. Ik ben een kleine slet! Oh, zegt Sjaak, en van waarom dan wel? Omdat ik geneukt wil worden, gil ik.

Oh, zegt Sjaak, door wie dan wel? Door twee vieze ouwe mannen, gil ik weer. Ik kijk hem kwaad aan en zeg hem 'ik ben een kleine slet, jullie kleine slet. Ik wil dat jullie me pakken, grijpen, likken en neuken in al m'n gaatjes! Ik kan niet geloven dat ik dat zojuist gezegd heb! Wil ik geneukt worden door deze twee mannen, hun kleine sletje zijn! Sjaak stopt een vinger in z'n mond en dan in m'n kontgaatje.

Dit doet pijn, maar voelt ook goed. Sjaak trekt z'n vinger er weer uit en loopt om me heen. Hij trekt z'n broek uit en knielt voor me. Ik zie hoe hij er een dikke lul uithaalt. Geaderd en een beetje paars. Hij is afzichtelijk, zo dik en gezwollen alsof hij elk moment uit elkaar kan barsten. Hij pakt m'n hoofd en duwt z'n dikke staaf in m'n mond, tot achter in m'n keel. Ik kokhals maar Sjaak laat niet lol. Ik stribbel tegen maar hij houdt hem diep in m'n mond.

Ik adem nu door m'n neus en sluit m'n mond om dat dikke ding. Hij begint nu in m'n mond te rijden. Hij schuift z'n pik in en uit m'n mond waarbij hij op me neerkijkt. Ik kijk hem aan en zie hoe hij helemaal rood en bezweet is. Hij kijkt me grijnzend aan en zegt dat ik een goed sletje ben.

Ik kan nog een hoop leren waarbij zij nog een hoop plezier van mij gaan hebben. Hij buigt over me heen en trekt m'n billen weer uit elkaar. Weer verdwijnt de vinger in m'n aarsje. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. Ik rij met m'n kutje tegen Dirk z'n mond aan waarbij ik opgevangen word door Sjaak z'n vinger in m'n aars en z'n pik in m'n mond. Dirk stopt met beffen en haalt z'n vingers uit m'n druipende kutje. Ik raak in paniek maar Sjaak houdt me stevig vast met m'n mond om die stijve lul van hem heen.

Dirk schuift onder me vandaan en kijkt eens goed hoe Sjaak me dwingt hem af te zuigen. Hij loopt naar achteren en knielt bij m'n kontje.

Sjaak haalt z'n vinger eruit en Dirk pakt m'n billen. Met z'n vingers schuift hij m'n lippen uit elkaar en zet zijn eikel teken m'n kutje aan. Deze staat wagenwijd open en er hangen dikke druppels aan. Ik hap naar adem en verslik me haast in Sjaak z'n lul. Sjaak duwt hem tot in m'n keel terwijl Dirk ook tot het einde gaat. Ik voel z'n eikel tegen m'n baarmoederrand stoten. Dirk begint weer met m'n klitje te spelen en ik zucht. Zo is het goed. M'n klit is dik en gezwollen en bungelt wat tussen m'n lipjes terwijl Dirk ermee speelt.

Z'n andere hand glijdt over m'n billen en een vinger verdwijnt in m'n sterretje. Hij duwt hem er helemaal in en ik begin te gillen. Ik weet niet meer waar ik tegenaan moet rijden en laat me helemaal los.

Ik hang tussen twee stijve lullen met een vinger op m'n klitje en een vinger diep in m'n sterretje. Ik voel dat ik klaar ga komen. Ik schreeuw het uit terwijl beide mannen hun dikke lullen in me blijven stoten totdat ik op m'n rug op de grond val.

Direct voel ik het zware lichaam van Sjaak op me vallen die z'n vette penis weer tussen m'n lippen moffelt. Hij haalt met lange halen in en uit. Terwijl Dirk m'n benen stevig gespreid in de lucht houdt.

Dirk gromt en bijt in m'n tepels. Ik gil en probeer weg te draaien maar Dirk heeft m'n benen stevig vast. Sjaak z'n dikke buik wrijft over m'n venusheuvel en ik probeer de schokken zo goed mogelijk op te vangen. Spreid m'n benen zo ver mogelijk en laat hem diep in me. Neuk me, hard, alsjeblieft, gil ik. Sjaak begint te grommen en met een laatste paar stoten voel ik hem in m'n onderbuik spuiten.

Dikke stralen spuiten door m'n kutje heen. Sjaak rolt van me af en de twee mannen wisselen van plek. Sjaak komt achter me zitten en trekt me op schoot. Hij spreidt m'n benen wijd door z'n handen in m'n knieholten te leggen waardoor Dirk m'n druipende kutje ziet. Hij knielt en schuift z'n knieen onder m'n dijen. Hij schuift z'n lange neukstaaf bij me naar binnen en begint hard te rammen, als een geile hond.

Korte halen, erin en eruit. Terwijl hij z'n vingers op m'n klitje houdt. Ik kom weer klaar en door mijn gekreun houdt ook Dirk het niet meer. Voor de tweede keer voor ik hete stralen door m'n kutje gaan, m'n onderbuik inspuiten. Hij trekt zich terug en ze leggen me op m'n zij. Sjaak dwingt we z'n halfslappe pik in m'n mond te nemen. Ik wil niet meer maar heb geen keus. Als ik die stijve pik voel groeien in m'n mond terwijl z'n dikke vingers m'n tepels kneden, voel ik m'n klitje weer stijf worden.

Ik haal m'n benen iets van elkaar en Dirk reageert daar direct op. Hij legt z'n half slappe lul tussen m'n billen en dijen te rijden. Met alle sappen glijdt hij daar lekker tussendoor en voel ik, terwijl zijn pik groeit, hoe het topje van z'n eikel tegen m'n klitje aanstoot. Z'n lul is helemaal glibberig van mijn kutvocht.

Hij duwt z'n pik tegen m'n sterretje en zegt 'Het moet nu, hij is nog niet helemaal hard waardoor het minder zeer zal doen.