rimboe film d

Hier vinden namelijk verschillende soorten dieren een plekje om te wonen. Wetenschapper Charles Darwin ging jaar geleden op onderzoek uit in het Braziliaanse oerwoud. Hij hoorde varend met zijn boot de Beagle al luid de regenwoudgeluiden. Nu horen wetenschappers op dezelfde plek als Darwin iets heel anders. De rustgevende regenwoudgeluiden zijn verdwenen: Er is één vijand die ervoor zorgt, dat het regenwoud verdwijnt: Ze kappen bomen, vangen dieren en er worden bewust stukken bos afgebrand.

Ze leggen hier wegen aan, bouwen huizen en fabrieken, de boeren maken van de verwoeste stukken grond regenwoud weilanden voor hun miljoenen grazende koeien. Elke seconde wordt er een stuk regenwoud zo groot als een voetbalveld verwoest. Als we zo doorgaan, zullen er allerlei tropische dieren en planten uitsterven.

Het is mogelijk om het regenwoud heel langzaam te herstellen. Maar er zijn een aantal natuurbeschermers die nieuwe bomen planten om het regenwoud terug te laten groeien. Beagle - In het kielzog van Darwin. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv.

Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv.

Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. In de rivier of met de tuinslang. VMBO examenvideo's bij aardrijkskunde over het weer en het klimaat. Het tropisch regenwoud De jungle, het oerwoud en de rimboe. Datum 25 mei   online tot 31 december Leeftijd jaar Kijkwijzer Alle leeftijden Duur Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan.

Bewaar je favoriete video's en kijk later. Okay buiten MWdL dan, maar zelfs de Vara weet schijnbaar nog niet wat ze vanaf eind april gaan uitzenden als Paul de Leeuw ophoudt en begint aan zijn zomerstop.

RTL komt dan in ieder geval niet weer met een talentenjacht, maar probeert toch iets anders en zo krijgt RTL toch steeds meer credits terug. Ik snap dat je door Rtl bent ingehuurd om hier commentaar te geven, maar je vergeet het gat dat ze om Natuurlijk had vorig jaar rtl minder aandeel dan nu, toen hadden ze nog geen voetbal, voetbalvrouwen, deal or no deal, en nog meer voetbal.

Peter Waarom zou ik ingehuurd zijn door RTL, zodra je ook maar iets positiefs over een bepaalde zender zegt, dan ben je of FAN of je bent ingehuurd, wat een onzin. Als je goed gelezen hebt, heb ik het over de zaterdagavond en over het algemeen bij RTL, je kunt niet ontkennen dat RTL niets probeerd. Zelfs Misteresses wat ik persoonlijk wel een goede serie is is wel een nieuwe serie, okay hij slaat niet aan bij het grote publiek, maar er was meer commentaar gekomen als RTL door was blijven gaan met bijvoorbeeld herhalingen van Shark.

Ze proberen tenm inste iets nieuws en gelukkig voor hun heeft deze serie maar zes afleveringen. En het gaat zich erom dat je als zender eindelijk iets neuws probeerd en dat heeft RTL veel te lang niet gedaan om maar iets negatiefs te zeggen , maar ze zijn duidelijk op de goede weg. Wat is RTL4 nou weer aan het doen! Ze verplaatsen de hele zooi en denken zo meer kijkers te trekken? En daar draaid het om!!!!!!!. En Jack Spijkerman komt volgens mij ook nog één keer tussendoor op de zaterdag.

Of is dat op een andere dag? Best teleurstellende cijfers voor SBS, had meer verwacht, zij ook volgens mij. Prima werk van RTL, mooie kijkcijfers. Ik denk dat Holland got Talent en Groeten uit Rimboe volgende week nog lager uitkomen.

Word tijd dat ze de programmering van het weekend eens doortrekken naar doordeweekse dagen, dat is nog steeds niks. SBS zal t moeilijk krijgen. Van Amstelveen naar Afrika had een betere plaats verdient, maar doe het dan op woensdag na Gillend naar huis. Dit zijn weer van die domme paniekreacties net als die film van vrijdag. Ik denk nog steeds dat ze met DirtyDancing afgelopen vrijdag makkelijk meer kijkers hadden getrokken dan met Hitch, DirtyDancing leeft nu zeer onder de bevolking door alle publiciteit met de musical, dat was dus ook al een domme reactie.

Rtl4 groter dan Ned1!!! Gisteren Groeten uit de Rimboe gezien wat een pulpfamilies zijn dat… Familie Kazan was daarentegen wel heel leuk. Die gezinnen waren typische SBS-gezinnetjes. En volgende week weer naar de camping terug!

Wat een domme lui. Ik had zelf wel betere cijfers verwacht. Ik denk dat fam. En die andere gezinnetjes waren echt SBS publiek ja! Had ook iets meer kijkers verwacht,maar t is wel mooi. Denk ook dat ze t volgende week moeilijker krijgen,gezien de reacties hier. Hoop op meer afleveringen. Ik denk niet dat Dancing Queen nog een vervolg zal krijgen. Zelfs de finaleshow scoort onder maat. De uitslag trok daarentegen 1,2 miljoen kijkers; ik had zelf minder verwacht.

Linda scoort per week beter met Ik hou van Holland. Het is denk ik een leuke afwisseling voor de mensen, die het kunstje van Paul de Leeuw zat zijn. IHVH — is naar mijn mening — een erg gezellig programma, af en toe iets tè plat en joelerig, maar ik snap wel dat veel gezinnen met kinderen hier naar kijken op de zaterdagavond. Ik zou zeggen RTL: Denk dat SBS 6 meer maar dan ook meer dan tevreden zal zijn met de kijkcijfers dit weekend. Ze worden steeds groter en groter.

Gezien de cijfers in de doelgroep denk ik dat ze bij SBS 6 gaan feestvieren. Dancing Queen is gewoon heel erg jong, in doelgroep had het marktaandeel 14 procent en de uitslag Groeten ook 20 procent.

Hollands got talent 21 procent. Dus waar hebben we het over? Het is feest in Amsterdam. En zo kan aan alles toch weer een positief tintje gedraait worden.

Ik denk dat z zeker niet ontevreden zullen zijn, maar gezien de kijkcijfers van het voorgaande jaar duizend kijkers minder zullen ze toch echt niet blij zijn en een feestje vieren. Verder ben ik benieuwd wat Ned. Helaas vergeten ze te vermelden voor het grote publiek dat dit alleen het half uurtje na GUDR was. Ik hou van Holland komt nog 4x want, we hebben nu 3 uitzendingen gehad. En er zijn er in totaal 7. Dus nog 4x Ik hou van holland. Ik zat gisteren zo is te denken eigelijk: Nee, we hebben al vier uitzendingen gehad: Dus er komen nog 3 afleveringen: Wat een onzinnig geklep hier weer, RTL groter dan Ned.

En dus zal RTL echt geen show krijgen die wekelijks 2 miljoen scoort zoals zij in het verleden wél had en nu zó graag zou willen want tja RTL ROEPT dan wel dat zij dik tevreden is maar dat is onzin, Linda de Mol zei het vorige week immers nog dat het mooi zou zijn om één keer het kijkcijfer van Paul de Leeuw te hebben dus de wens is er wel degelijk, dan moet je als RTL niet roepen dat je tevreden bent want dat ben je met zulke uitspraken duidelijk niet….

Het is ook onzin om te stellen dat teveel mensen op Ned. Ben benieuwd wat die nieuw show van Carlo Boszhard eind April gaat doen… Mocht dat ook een succes wezen dan zal RTL deze shows na de zomer wel weer terug laten komen! Jullie sijn de bestee! S En als se het waren wattan: Is Linda nou zo goed maar is het dat de kijkers kliever RTL kijken???

Ik denk dat als dit programma van Linda op Yalpa Tien wa uitgezonden dat er niet zoveel kijkers waren geweest. Post 20 Waar praat jij nou weer over? Close to home inderdaad onder de maat, net als Hotel.

Maar ik vind de cijfers van Murder Investegation helemaal niet tegenvallen. Meestal rond de Niemand had verwacht dat MI 1. En dat is ook niet gebeurd. En als een programma rond En dan heb je het nog over de serie MONK. Dat is een middag-programma. Daar word ik niet van verwacht dat het veel cijfers haalt. Zo te zien heb jij er geen verstand van. En wat maak het nou weer uit als een klein jongetje een oorbelletje heb dat is toch schattig.

Mijn broertje heeft ook oorbelletje hoor. En dat betekent niet gelijk dat je een kamper bent. Maarja jullie zijn beetje vaag. Hoe kan je zoiets oordelen als je ze niet eens ken. Egt slim niet dus.. Dus jij vind MONK een flop, omdat het geen 1,5 miljoen haalt? Wat had je dan verwacht van een middagprogramma? Wat oordeel jij ontzettend raar. Net als post 47 zegt, waarom is MI een flop als het rond de Dat vind ik géén flop.

Inderdaad heeft post 20 hier geen verstand van. Groete uit de rimboe was weer leuk!! Familie de Leeuw was de beste!

En voor wie denke dat ze kampers zijn die zijn facking dom en wat dan nog als ze het ware zijn tog ok mense ofnie xxies angela. Het is alleen jammer dat sommige mensen alleen dingen zien die ze willen zien en gelijk negatief oordelen. Groete uit de Rimboe was weer Top!! Hee Deveney love yOu K! Het lijkt wel of de kampers ineens massaal achter de pc gekropen zijn gezien de reacties van wel heel typische kampers-namen naast het feit dat er nog geen fatsoenlijke Nederlandse zin tussen zit met correct gebruik van d en t of het verschil niet weten tussen een s of een z….

Kenmerk van kampers is ook de meestal laag genoten opleiding en dat zie je dus direct terug in het gebezigde taalgebruik en zinsbouw van de reacties… Verder zeer ordi types die te zonnebank bruin zijn met zware make-up, matjes in de nek, teveel goud omhangen, kleine kinderen met grote oorbellen, etc… Waarschijnlijk niet werken en een uitkering genieten op kosten van de belastingbetaler en ondertussen zwart bijklussen.

Wat zijn het toch een stel toffe en sociale mensen… Not…. Fantastisch avond gister met Ik hou van Holland, groeten uit de rimboe en rtl voetbal, weer met een fantastisch spelend heerenveen jammer dat ze verloren hebben. Kijkcijfers van groeten uit de rimboe vallen me tegen, is toch het beste programma ooit van sbs, hoop dat het nog stijgt. Weet iemand of de volgenmde series nog wordne uitgezonden?

Weet iemand of de volgenmde series nog worden uitgezonden? Jeetje, het hele kamp is uitgelopen om te laten weten dat de familie leeuw in dit programma zit, wat een losers zeg. Wat een kampers zaten er in die serie zeg, en inderdaad heel verbaasd zijn als SBS6 de campingzender genoemd wordt. Serie 1 en 2 waren leuk, nu is de grap er ondertussen ook wel weer vanaf,vond het ook niet echt verrassend meer.

Ik wilde niet kijken, vanwege het hoge gehalte dieren-doding enzo, maar viel er toch in, en moet zeggen: Aapjes kijken, ja, dat wel, maar wel leuk. SBS, en trash, maar toch: Ik denk niet dat Talpa alle eps heeft uitgezonden. SBS heeft denk ik in principe de rechten via hun overall deal met NBC Universal, al zullen hun destijds ervoor gekozen hebben om de show niet uit te zenden, dus heeft Talpa het opgepikt.

Ik dacht dat Talpa alleen het 1ste seizoen heeft uitgezonden. Dus er is een kans dat een andere zender het alsnog opppikt. RTL heeft alle eps van de show die er tot nu toe gemaakt zijn en ook tot nu toe in Amerika zijn uitgezonden ook uitgezonden op 4. CBS heeft nog 4 eps besteld na het einde van de schrijversstaking.

Vanaf dinsdag 29 april worden die elke dinsdag uitgezonden op CBS. CBS gaat waarschijnlijk kijken of Shark hier met een lead-in van gem. Maar wordt de show gecancelled, dan worden de 4 eps waarschijnlijk ergens in het schema geloost. RTL 5 is tot seizoen 5 — ep 11 gekomen. Er zijn nog 8 eps over.

Helaas was de show ook getroffen door de staking en eindigt ep 19 met een cliffhanger. En NBC heeft begin deze maand besloten om de 3 eps die er eigenlijk nog besteld waren voor het 5de seizoen, niet meer worden gemaakt. Ik weet niet waar RTL is gebleven met het uitzenden van eps. Maar er zijn tot nu toe 2 seizoenen en 34 eps. En ik denk niet dat RTL ze allemaal gehad uitgezonden heeft, want de show werd na de 1ste helft van het 1ste seizoen van de donderdag na Prison break gehaald.

Later keerde het terug op zaterdagavond laat, maar of dat om nieuwe eps of herhalingen ging, geen idee. De show is nog niet door CBS opgepikt voor een 3de seizoen. RTL heeft alle eps uitgezonden, en FOX heeft de show in het seizoen gecancelled vanwege slechte kijkcijfers. RTL heeft het volledige 1ste seizoen uitgezonden. De kijkcijfers waren niet al te best tot redelijk. Het 2de seizoen heeft maar 11 eps door de staking. Maar er gaan geruchten dat er meer dan de gebruikelijke 23 eps komen van Heroes voor het 3de seizoen, wat NBC al heeft besteld voor volgend seizoen.

En aangezien Heroes volgende maand al begint met filmen van het 3de seizoen, zou dat kunnen kloppen. RTL heeft tot ep 8 van seizoen 3 uitgezonden. Er zijn nog 5 eps over van het 3de seizoen. FOX heeft na geruchten deze week eindelijk bekend gemaakt dat er een 4de seizoen komt van 22 eps. Dus of RTL ervoor kiest om te wachten tot dat ze de eps van seizoen 4 erachteraan kunnen plakken, of deze 5 eps eerder zal gaan uitzenden, is afwachten. Persoonlijk zou ik de 5 eps in mei gaan uitzenden nadat 71 Graden Noord is afgelopen, want anders zit er bijna een jaar tussen het utizenden van ep S3-E8 en S3-E9.

Wat bij een vervolgserie wel erg lang is. Groeten uit de Rimbo had afgelopen edities het geluk tussen de finale en de uitslag van 2 zeer goed bekeken seizoenen van SDOHI te staan. Dat dit seizoen opende met 1. Verder zit IHVH weer in de lift tov vorige week! De enigste zender met die score is Ned1 momenteel! Ze hebben nooit de ilusie gehad paul de leeuw te verslaan, maar gewoon een goed format neer te zetten, en dat is met succes gelukt! Mee eens, maar mensen rukken hier graag uitspraken uit het verband.

Zoals dat Linda de Mol boven Paul de Leeuw zou willen scoren. In DWDD heeft ze gezegd dat ze niet verwacht dat dat gebeurt, en die uitspraak dat ze het leuk zou vinden om één keertje één kijker meer te hebben, is gedaan toen bleek dat het programma aansloeg 1,4 miljoen kijkers t. Lachen met die kampers. Geen scholing gehad,dat zie je meteen…. Ze komen gewoon uit een ordinaire volksbuurt, die Deveney naam zegt al genoeg is een sneu kind. Ze hadden de show beter Groeten van de Bimbo kunnen noemen.

Hoe lukt t SBS steeds maar weer om zulke asocialen bijelkaar te krijgen, kijken ze dan soms in hun ledenbestand of iets dergelijks,voor zover ze zoiets hebben. Het is duidelijk Hart van Nederland publiek. Ik verwacht Piet Paulusma ook nog wel een keer vanuit de rimboe om het barbecuewer aan te kondigen.

Wat een pulpzender is SBS toch. Deveney, Kimberley, Wesley, Quinty, Shani…. Je bent wel aan het generaliseren he:? Heeft een gouden naam colliertje om:?

Mannen gemilimeterd haar en een zwart hempje in een spijkerbroek Vrouwen geblondeerd permanentje:? Ik vind het erg knap dat je dat zo kunt zeggen, heb je het CHAR effect:? Ik denk eerder charlatant dan: NEE dus kom ook niet praten. De mensen die zeggen dat familie de Leeuw een stel kampers zijn: N als je ni weet wat je zegt hOu je Snater dan Gwn ,,,. De familie de Leeuw is te minsten leuk om naar te kijken in plaats naar die hans kazan ik heb me kapot gelachen omdat ik weet hoe Deveney is haha ik heb al zin om zaterdag weer te kijken Egt Leuk man dat je op tv komt is weer wat anders hahaha Dikkee Kuss Shannon.

Het is echt een leuke en gezellige familie net zo als de meeste families in dordrecht De mensen moeten niet gelijk een oordeel hebben als ze iemand niet kennen want da sla gewoon nerges op echt grote onzin Ik vind ze super. Zonder hun ken k me tv net zo goed kapot gooie!

Ik ga elke week kijken: D Ik vin het wel leuk om te kijken: D en nu dat jullie mee doen helemaal ; Loveyouu xx germaine: En nu wel blijven lachen he….: Willen de kinders bijvoorbeeld een fansite oprichten voor dat bagger programma en stoppen met hun liefdesverklaringen hier te plaatsen?

Kindertjes, het is heel gezellig hier, maar het is al een tijdje bedtijd dus nokken met deze onzinnige flauwekul…. Haha hilarisch, je moeder heeft je zeker nooit geleerd geen persoonlijke zomaar op het internet te zetten?

Om te zeggen dat familie de Leeuw kampers zijn terwijl ze dat duidelijk niet zijn. Daardoor is heel die ongein hier begonnen hoor. Dus alsjeblieft lees eerst eventjes alles goed na voordat je dingen gaat zeggen. Is er iets mis met kampers dan?? FF wat tussen door he het is geen kampers maar woonwagen bewoners, en nog wa he ……, wil je alle mensen vergelijken met woonwagenbewoners, al zijn ze dat wel, is niet erg ik ben de wel 1 heb je de problemen mee, nee toch??

Als alle mensen eerst naar zichzelf kijken voor ze de familie de leeuw dinge voor de voeten gooien, praten we dan wel is een keer verder……. Jullie zij best okey! En wat zou er mis mee zijn een piercing???

Jullie zijn geen kampers ik persoonlijk ken ze wel en die mensen kun je best hebben! Tuurlijk overal zitten weleens rotte appels tussen! De meeste mensen die negatief doen zij gewoon jaloers! Je kan zo wel zien dat jullie geen kamers zijn, want kampers janken niet zoals jij! Sorrie hoor, heel leuk dat jullie op tv zijn, echt toppie, alleen jij had niet zo moeten janken als een kind van 3 jaar! Ik heb geloof ik meer dan zenders op mijn scherm. Zapp ik vanavond langs SBS hoor ik het berichtje over dit forum.

Das nog eens interactief dacht ik. FF koekeloeren en ja hoor: Ik doe opeens mee. Reality TV op niveau even niet de inhoud van de berichtgeving meegenomen dan.

.

Hete stoeipoezen neukende homosrimboe film d

Hier vinden namelijk verschillende soorten dieren een plekje om te wonen. Wetenschapper Charles Darwin ging jaar geleden op onderzoek uit in het Braziliaanse oerwoud. Hij hoorde varend met zijn boot de Beagle al luid de regenwoudgeluiden. Nu horen wetenschappers op dezelfde plek als Darwin iets heel anders. De rustgevende regenwoudgeluiden zijn verdwenen: Er is één vijand die ervoor zorgt, dat het regenwoud verdwijnt: Ze kappen bomen, vangen dieren en er worden bewust stukken bos afgebrand.

Ze leggen hier wegen aan, bouwen huizen en fabrieken, de boeren maken van de verwoeste stukken grond regenwoud weilanden voor hun miljoenen grazende koeien. Elke seconde wordt er een stuk regenwoud zo groot als een voetbalveld verwoest. Als we zo doorgaan, zullen er allerlei tropische dieren en planten uitsterven.

Het is mogelijk om het regenwoud heel langzaam te herstellen. Maar er zijn een aantal natuurbeschermers die nieuwe bomen planten om het regenwoud terug te laten groeien. Beagle - In het kielzog van Darwin. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken.

Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. In de rivier of met de tuinslang. VMBO examenvideo's bij aardrijkskunde over het weer en het klimaat. Het tropisch regenwoud De jungle, het oerwoud en de rimboe. Datum 25 mei   online tot 31 december Leeftijd jaar Kijkwijzer Alle leeftijden Duur Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving.

Log in om je favorieten op te slaan. Bewaar je favoriete video's en kijk later. Okay buiten MWdL dan, maar zelfs de Vara weet schijnbaar nog niet wat ze vanaf eind april gaan uitzenden als Paul de Leeuw ophoudt en begint aan zijn zomerstop.

RTL komt dan in ieder geval niet weer met een talentenjacht, maar probeert toch iets anders en zo krijgt RTL toch steeds meer credits terug. Ik snap dat je door Rtl bent ingehuurd om hier commentaar te geven, maar je vergeet het gat dat ze om Natuurlijk had vorig jaar rtl minder aandeel dan nu, toen hadden ze nog geen voetbal, voetbalvrouwen, deal or no deal, en nog meer voetbal.

Peter Waarom zou ik ingehuurd zijn door RTL, zodra je ook maar iets positiefs over een bepaalde zender zegt, dan ben je of FAN of je bent ingehuurd, wat een onzin. Als je goed gelezen hebt, heb ik het over de zaterdagavond en over het algemeen bij RTL, je kunt niet ontkennen dat RTL niets probeerd. Zelfs Misteresses wat ik persoonlijk wel een goede serie is is wel een nieuwe serie, okay hij slaat niet aan bij het grote publiek, maar er was meer commentaar gekomen als RTL door was blijven gaan met bijvoorbeeld herhalingen van Shark.

Ze proberen tenm inste iets nieuws en gelukkig voor hun heeft deze serie maar zes afleveringen. En het gaat zich erom dat je als zender eindelijk iets neuws probeerd en dat heeft RTL veel te lang niet gedaan om maar iets negatiefs te zeggen , maar ze zijn duidelijk op de goede weg. Wat is RTL4 nou weer aan het doen! Ze verplaatsen de hele zooi en denken zo meer kijkers te trekken?

En daar draaid het om!!!!!!!. En Jack Spijkerman komt volgens mij ook nog één keer tussendoor op de zaterdag. Of is dat op een andere dag? Best teleurstellende cijfers voor SBS, had meer verwacht, zij ook volgens mij. Prima werk van RTL, mooie kijkcijfers. Ik denk dat Holland got Talent en Groeten uit Rimboe volgende week nog lager uitkomen.

Word tijd dat ze de programmering van het weekend eens doortrekken naar doordeweekse dagen, dat is nog steeds niks. SBS zal t moeilijk krijgen. Van Amstelveen naar Afrika had een betere plaats verdient, maar doe het dan op woensdag na Gillend naar huis.

Dit zijn weer van die domme paniekreacties net als die film van vrijdag. Ik denk nog steeds dat ze met DirtyDancing afgelopen vrijdag makkelijk meer kijkers hadden getrokken dan met Hitch, DirtyDancing leeft nu zeer onder de bevolking door alle publiciteit met de musical, dat was dus ook al een domme reactie.

Rtl4 groter dan Ned1!!! Gisteren Groeten uit de Rimboe gezien wat een pulpfamilies zijn dat… Familie Kazan was daarentegen wel heel leuk. Die gezinnen waren typische SBS-gezinnetjes. En volgende week weer naar de camping terug! Wat een domme lui. Ik had zelf wel betere cijfers verwacht.

Ik denk dat fam. En die andere gezinnetjes waren echt SBS publiek ja! Had ook iets meer kijkers verwacht,maar t is wel mooi. Denk ook dat ze t volgende week moeilijker krijgen,gezien de reacties hier. Hoop op meer afleveringen. Ik denk niet dat Dancing Queen nog een vervolg zal krijgen. Zelfs de finaleshow scoort onder maat. De uitslag trok daarentegen 1,2 miljoen kijkers; ik had zelf minder verwacht.

Linda scoort per week beter met Ik hou van Holland. Het is denk ik een leuke afwisseling voor de mensen, die het kunstje van Paul de Leeuw zat zijn. IHVH — is naar mijn mening — een erg gezellig programma, af en toe iets tè plat en joelerig, maar ik snap wel dat veel gezinnen met kinderen hier naar kijken op de zaterdagavond.

Ik zou zeggen RTL: Denk dat SBS 6 meer maar dan ook meer dan tevreden zal zijn met de kijkcijfers dit weekend.

Ze worden steeds groter en groter. Gezien de cijfers in de doelgroep denk ik dat ze bij SBS 6 gaan feestvieren. Dancing Queen is gewoon heel erg jong, in doelgroep had het marktaandeel 14 procent en de uitslag Groeten ook 20 procent. Hollands got talent 21 procent. Dus waar hebben we het over? Het is feest in Amsterdam. En zo kan aan alles toch weer een positief tintje gedraait worden.

Ik denk dat z zeker niet ontevreden zullen zijn, maar gezien de kijkcijfers van het voorgaande jaar duizend kijkers minder zullen ze toch echt niet blij zijn en een feestje vieren. Verder ben ik benieuwd wat Ned. Helaas vergeten ze te vermelden voor het grote publiek dat dit alleen het half uurtje na GUDR was. Ik hou van Holland komt nog 4x want, we hebben nu 3 uitzendingen gehad. En er zijn er in totaal 7. Dus nog 4x Ik hou van holland. Ik zat gisteren zo is te denken eigelijk: Nee, we hebben al vier uitzendingen gehad: Dus er komen nog 3 afleveringen: Wat een onzinnig geklep hier weer, RTL groter dan Ned.

En dus zal RTL echt geen show krijgen die wekelijks 2 miljoen scoort zoals zij in het verleden wél had en nu zó graag zou willen want tja RTL ROEPT dan wel dat zij dik tevreden is maar dat is onzin, Linda de Mol zei het vorige week immers nog dat het mooi zou zijn om één keer het kijkcijfer van Paul de Leeuw te hebben dus de wens is er wel degelijk, dan moet je als RTL niet roepen dat je tevreden bent want dat ben je met zulke uitspraken duidelijk niet….

Het is ook onzin om te stellen dat teveel mensen op Ned. Ben benieuwd wat die nieuw show van Carlo Boszhard eind April gaat doen… Mocht dat ook een succes wezen dan zal RTL deze shows na de zomer wel weer terug laten komen!

Jullie sijn de bestee! S En als se het waren wattan: Is Linda nou zo goed maar is het dat de kijkers kliever RTL kijken??? Ik denk dat als dit programma van Linda op Yalpa Tien wa uitgezonden dat er niet zoveel kijkers waren geweest. Post 20 Waar praat jij nou weer over?

Close to home inderdaad onder de maat, net als Hotel. Maar ik vind de cijfers van Murder Investegation helemaal niet tegenvallen. Meestal rond de Niemand had verwacht dat MI 1. En dat is ook niet gebeurd. En als een programma rond En dan heb je het nog over de serie MONK. Dat is een middag-programma. Daar word ik niet van verwacht dat het veel cijfers haalt. Zo te zien heb jij er geen verstand van.

En wat maak het nou weer uit als een klein jongetje een oorbelletje heb dat is toch schattig. Mijn broertje heeft ook oorbelletje hoor. En dat betekent niet gelijk dat je een kamper bent. Maarja jullie zijn beetje vaag. Hoe kan je zoiets oordelen als je ze niet eens ken.

Egt slim niet dus.. Dus jij vind MONK een flop, omdat het geen 1,5 miljoen haalt? Wat had je dan verwacht van een middagprogramma? Wat oordeel jij ontzettend raar. Net als post 47 zegt, waarom is MI een flop als het rond de Dat vind ik géén flop. Inderdaad heeft post 20 hier geen verstand van. Groete uit de rimboe was weer leuk!! Familie de Leeuw was de beste! En voor wie denke dat ze kampers zijn die zijn facking dom en wat dan nog als ze het ware zijn tog ok mense ofnie xxies angela.

Het is alleen jammer dat sommige mensen alleen dingen zien die ze willen zien en gelijk negatief oordelen. Groete uit de Rimboe was weer Top!!

Hee Deveney love yOu K! Het lijkt wel of de kampers ineens massaal achter de pc gekropen zijn gezien de reacties van wel heel typische kampers-namen naast het feit dat er nog geen fatsoenlijke Nederlandse zin tussen zit met correct gebruik van d en t of het verschil niet weten tussen een s of een z…. Kenmerk van kampers is ook de meestal laag genoten opleiding en dat zie je dus direct terug in het gebezigde taalgebruik en zinsbouw van de reacties… Verder zeer ordi types die te zonnebank bruin zijn met zware make-up, matjes in de nek, teveel goud omhangen, kleine kinderen met grote oorbellen, etc… Waarschijnlijk niet werken en een uitkering genieten op kosten van de belastingbetaler en ondertussen zwart bijklussen.

Wat zijn het toch een stel toffe en sociale mensen… Not…. Fantastisch avond gister met Ik hou van Holland, groeten uit de rimboe en rtl voetbal, weer met een fantastisch spelend heerenveen jammer dat ze verloren hebben. Kijkcijfers van groeten uit de rimboe vallen me tegen, is toch het beste programma ooit van sbs, hoop dat het nog stijgt. Weet iemand of de volgenmde series nog wordne uitgezonden? Weet iemand of de volgenmde series nog worden uitgezonden? Jeetje, het hele kamp is uitgelopen om te laten weten dat de familie leeuw in dit programma zit, wat een losers zeg.

Wat een kampers zaten er in die serie zeg, en inderdaad heel verbaasd zijn als SBS6 de campingzender genoemd wordt. Serie 1 en 2 waren leuk, nu is de grap er ondertussen ook wel weer vanaf,vond het ook niet echt verrassend meer.

Ik wilde niet kijken, vanwege het hoge gehalte dieren-doding enzo, maar viel er toch in, en moet zeggen: Aapjes kijken, ja, dat wel, maar wel leuk. SBS, en trash, maar toch: Ik denk niet dat Talpa alle eps heeft uitgezonden. SBS heeft denk ik in principe de rechten via hun overall deal met NBC Universal, al zullen hun destijds ervoor gekozen hebben om de show niet uit te zenden, dus heeft Talpa het opgepikt.

Ik dacht dat Talpa alleen het 1ste seizoen heeft uitgezonden. Dus er is een kans dat een andere zender het alsnog opppikt. RTL heeft alle eps van de show die er tot nu toe gemaakt zijn en ook tot nu toe in Amerika zijn uitgezonden ook uitgezonden op 4. CBS heeft nog 4 eps besteld na het einde van de schrijversstaking.

Vanaf dinsdag 29 april worden die elke dinsdag uitgezonden op CBS. CBS gaat waarschijnlijk kijken of Shark hier met een lead-in van gem. Maar wordt de show gecancelled, dan worden de 4 eps waarschijnlijk ergens in het schema geloost.

RTL 5 is tot seizoen 5 — ep 11 gekomen. Er zijn nog 8 eps over. Helaas was de show ook getroffen door de staking en eindigt ep 19 met een cliffhanger. En NBC heeft begin deze maand besloten om de 3 eps die er eigenlijk nog besteld waren voor het 5de seizoen, niet meer worden gemaakt.

Ik weet niet waar RTL is gebleven met het uitzenden van eps. Maar er zijn tot nu toe 2 seizoenen en 34 eps. En ik denk niet dat RTL ze allemaal gehad uitgezonden heeft, want de show werd na de 1ste helft van het 1ste seizoen van de donderdag na Prison break gehaald. Later keerde het terug op zaterdagavond laat, maar of dat om nieuwe eps of herhalingen ging, geen idee.

De show is nog niet door CBS opgepikt voor een 3de seizoen. RTL heeft alle eps uitgezonden, en FOX heeft de show in het seizoen gecancelled vanwege slechte kijkcijfers.

RTL heeft het volledige 1ste seizoen uitgezonden. De kijkcijfers waren niet al te best tot redelijk. Het 2de seizoen heeft maar 11 eps door de staking. Maar er gaan geruchten dat er meer dan de gebruikelijke 23 eps komen van Heroes voor het 3de seizoen, wat NBC al heeft besteld voor volgend seizoen. En aangezien Heroes volgende maand al begint met filmen van het 3de seizoen, zou dat kunnen kloppen. RTL heeft tot ep 8 van seizoen 3 uitgezonden.

Er zijn nog 5 eps over van het 3de seizoen. FOX heeft na geruchten deze week eindelijk bekend gemaakt dat er een 4de seizoen komt van 22 eps. Dus of RTL ervoor kiest om te wachten tot dat ze de eps van seizoen 4 erachteraan kunnen plakken, of deze 5 eps eerder zal gaan uitzenden, is afwachten. Persoonlijk zou ik de 5 eps in mei gaan uitzenden nadat 71 Graden Noord is afgelopen, want anders zit er bijna een jaar tussen het utizenden van ep S3-E8 en S3-E9.

Wat bij een vervolgserie wel erg lang is. Groeten uit de Rimbo had afgelopen edities het geluk tussen de finale en de uitslag van 2 zeer goed bekeken seizoenen van SDOHI te staan. Dat dit seizoen opende met 1.

Verder zit IHVH weer in de lift tov vorige week! De enigste zender met die score is Ned1 momenteel! Ze hebben nooit de ilusie gehad paul de leeuw te verslaan, maar gewoon een goed format neer te zetten, en dat is met succes gelukt! Mee eens, maar mensen rukken hier graag uitspraken uit het verband. Zoals dat Linda de Mol boven Paul de Leeuw zou willen scoren. In DWDD heeft ze gezegd dat ze niet verwacht dat dat gebeurt, en die uitspraak dat ze het leuk zou vinden om één keertje één kijker meer te hebben, is gedaan toen bleek dat het programma aansloeg 1,4 miljoen kijkers t.

Lachen met die kampers. Geen scholing gehad,dat zie je meteen…. Ze komen gewoon uit een ordinaire volksbuurt, die Deveney naam zegt al genoeg is een sneu kind. Ze hadden de show beter Groeten van de Bimbo kunnen noemen.

Hoe lukt t SBS steeds maar weer om zulke asocialen bijelkaar te krijgen, kijken ze dan soms in hun ledenbestand of iets dergelijks,voor zover ze zoiets hebben.

Het is duidelijk Hart van Nederland publiek. Ik verwacht Piet Paulusma ook nog wel een keer vanuit de rimboe om het barbecuewer aan te kondigen. Wat een pulpzender is SBS toch. Deveney, Kimberley, Wesley, Quinty, Shani…. Je bent wel aan het generaliseren he:? Heeft een gouden naam colliertje om:? Mannen gemilimeterd haar en een zwart hempje in een spijkerbroek Vrouwen geblondeerd permanentje:? Ik vind het erg knap dat je dat zo kunt zeggen, heb je het CHAR effect:? Ik denk eerder charlatant dan: NEE dus kom ook niet praten.

De mensen die zeggen dat familie de Leeuw een stel kampers zijn: N als je ni weet wat je zegt hOu je Snater dan Gwn ,,,. De familie de Leeuw is te minsten leuk om naar te kijken in plaats naar die hans kazan ik heb me kapot gelachen omdat ik weet hoe Deveney is haha ik heb al zin om zaterdag weer te kijken Egt Leuk man dat je op tv komt is weer wat anders hahaha Dikkee Kuss Shannon. Het is echt een leuke en gezellige familie net zo als de meeste families in dordrecht De mensen moeten niet gelijk een oordeel hebben als ze iemand niet kennen want da sla gewoon nerges op echt grote onzin Ik vind ze super.

Zonder hun ken k me tv net zo goed kapot gooie! Ik ga elke week kijken: D Ik vin het wel leuk om te kijken: D en nu dat jullie mee doen helemaal ; Loveyouu xx germaine: En nu wel blijven lachen he….: Willen de kinders bijvoorbeeld een fansite oprichten voor dat bagger programma en stoppen met hun liefdesverklaringen hier te plaatsen?

Kindertjes, het is heel gezellig hier, maar het is al een tijdje bedtijd dus nokken met deze onzinnige flauwekul…. Haha hilarisch, je moeder heeft je zeker nooit geleerd geen persoonlijke zomaar op het internet te zetten? Om te zeggen dat familie de Leeuw kampers zijn terwijl ze dat duidelijk niet zijn.

Daardoor is heel die ongein hier begonnen hoor. Dus alsjeblieft lees eerst eventjes alles goed na voordat je dingen gaat zeggen. Is er iets mis met kampers dan?? FF wat tussen door he het is geen kampers maar woonwagen bewoners, en nog wa he ……, wil je alle mensen vergelijken met woonwagenbewoners, al zijn ze dat wel, is niet erg ik ben de wel 1 heb je de problemen mee, nee toch??

Als alle mensen eerst naar zichzelf kijken voor ze de familie de leeuw dinge voor de voeten gooien, praten we dan wel is een keer verder……. Jullie zij best okey! En wat zou er mis mee zijn een piercing??? Jullie zijn geen kampers ik persoonlijk ken ze wel en die mensen kun je best hebben! Tuurlijk overal zitten weleens rotte appels tussen! De meeste mensen die negatief doen zij gewoon jaloers!

Je kan zo wel zien dat jullie geen kamers zijn, want kampers janken niet zoals jij! Sorrie hoor, heel leuk dat jullie op tv zijn, echt toppie, alleen jij had niet zo moeten janken als een kind van 3 jaar! Ik heb geloof ik meer dan zenders op mijn scherm. Zapp ik vanavond langs SBS hoor ik het berichtje over dit forum. Das nog eens interactief dacht ik. FF koekeloeren en ja hoor: Ik doe opeens mee. Reality TV op niveau even niet de inhoud van de berichtgeving meegenomen dan.

.