tepels strelen dildo in je kut

Met z'n andere hand wrijft hij heerlijk over mijn klitje, die steeds heter en natter gaat aanvoelen. Ik sta te kreunen en kom bijna klaar, maar mijn man stopt. Zoals ik me nu voel, wil ik zo graag dat hij doorgaat, ik verlang zo naar zijn pik. Maar mijn man toont geen enkel medeleven. Daarentegen duwt hij me op mijn knieën en maakt zijn broek open. Zijn paal staat rechtop en hij duwt hem in mijn mond.

Ik zuig hem en lik zijn pik van bal tot het puntje van zijn eikel. Plagend bijt ik zachtjes in zijn eikel. Dat werd me niet in dank afgenomen. Hij duwt zijn pik hard in mijn mond, hij zit er zover in dat ik begin te kokhalzen, maar daar trekt hij zich niets van aan, hij duwt mijn hoofd nog verder over zijn pik, haalt me weer naar achteren, duwt mijn hoofd weer verder over zijn pik.

Dan voel ik zijn pik kloppen en schokken, hij gaat klaarkomen. Ik voel het sperma mijn mond vullen en ik hoor hem zeggen: Met veel moeite slik ik het vele sperma door. Bijgekomen doet mijn man zijn pik weer in zijn broek en doet zijn broek dicht. Hij loopt naar de keuken toe om wat te drinken. Hij laat mij achter op mijn knieën met een nat kutje die snakt om genomen te worden.

Ik sta op en ga verder mijn haar doen, even mijn gedachten verzetten. Mijn man zit geduldig in de auto te wachten als ik in stap. Maar ik krijg dezelfde reactie als vanochtend, "Dat zal je wel zien", en hij rijdt weg. Onder het rijden, grabbelt hij in het vakje in zijn deur. Hij haalt een dildo tevoorschijn en geeft hem aan mij. Ik zet mijn rechtervoet op het dashboard en streel de dildo langs mijn lippen. Deze zwellen onmiddellijk op en ik voel mijn kutje weer nat worden.

Ik laat de dildo in en uit mijn kutje glijden terwijl ik mezelf met mijn ander hand over mijn klitje streel. Mijn man kijkt zo af en toe eens om, en dan zie ik een glinstering in zijn ogen. Hij geniet ervan om mij zo bezig te zien. Ondertussen passeren we een aantal vrachtwagens en ik zie hoe de chauffeurs naar me kijken. Soms gaat mijn man langzamer rijden als we langs een vrachtwagen rijden, zodat de chauffeur het beter kan zien.

Mijn man weet dat ik hier niet echt van houd, maar ergens diep van binnen windt het me toch wel een beetje op. Dan zoekt hij een parkeerplek op. We stappen uit, mijn kutje glibbert van de geilheid, zijn pik staat op kloppen.

Mijn man pakt mij beet, trekt me mee naar de voorkant van de auto, buigt mij voorover, zodat ik met mijn kont zijn richting opsta. Hij duwt zijn paal zonder enige twijfel mijn kutje in. Daar sta ik dan, voorover gebogen over de motorkap, met een dikke pik die mijn kutje vult. Ik voel hoe zijn handen richting mijn tepels gaan.

Zachtjes begint hij er mee te spelen terwijl zijn paal steeds sneller en harder mijn kutje neukt. Hij draait mij om, onze lippen gaan naar elkaar toe, onze tongen vinden elkaar, draaien om elkaar heen. Mijn hand gaat richting zijn pik, ik wil hem voelen, ik wil hem voelen glijden in mijn hand. Hij is zo lekker hard, zo nat van al mijn vocht. Zachtjes trek ik hem af terwijl onze tongen nog steeds om elkaar heen draaien. Ik voel hoe zijn handen weer richting mijn borsten gaan, hoe hij met mijn tepels speelt.

Ik voel zijn hand richting mijn kutje gaan. Zijn vingers draaien rondjes om mijn klitje heen. Ik voel me steeds heter worden. Hij neemt met mee naar het gras verder op, legt me neer op mijn rug en komt tussen mijn benen zitten, hij duwt zijn pik in mijn kutje.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik een auto aankomen, er stapt een vrouw uit en ze ziet ons in het gras liggen. Mijn man ziet haar ook en wenkt haar. Dit zal mijn eerste keer worden met een vrouw.

Ze komt naar ons toe en ze knielt naast me. Zachtjes pakt ze mijn borsten en begint er aan te sabbelen. Mijn man staat op en maakt haar truitje en haar broek los. Ze gaat op haar knieën zitten en gaat aan mijn kutje likken. Ik speelde met mijn klitje en keek naar mezelf in de spiegel. Ik bukte me een beetje en wist dat mijn billen nu deels te zien waren.

Van mijn kutje zouden Peter en de man niet meer kunnen zien dan dat mijn vingers tussen mijn lipjes op en neer gingen. Langzaam liet ik mijn rokje langs mijn benen naar beneden glijden en stond vervolgens naakt in het hokje.

Ik stond met mijn rug naar Peter en de man toe, maar zij konden me van voren perfect in de spiegel zien. Ik bukte me weer een beetje en streelde tussen mijn inmiddels natte kutlipjes. Ik spreidde mijn benen en bukte me, waarbij ik met een hand tegen de spiegel steunde. Beiden zouden nu goed zicht op mijn billen en kutje hebben. Opnieuw bracht ik mijn hand tussen mijn benen en streelde mijn lipjes.

Mijn vinger gleed tussen mijn lipjes en vond mijn klitje. Ik speelde met mijn klitje en onderdrukte een kreun. In de spiegel zag ik beide mannen naar me kijken en dat maakte me alleen maar geiler. Ik zag dat Peter tegen de man praatte.

Even later kreeg ik weer een sms-je: Langzaam gleed mijn vinger in mijn kutje en begon langzaam op en neer te stoten. De volgende vinger verdween in mijn kutje en ik voelde me steeds natter worden. Ik neukte mijn kutje diep met mijn vingers en kreunde zachtjes. Dit was zo geil. Ik opende mijn tasje en zag dat Peter daar een glazen dildo in gedaan had.

Ik haalde hem eruit. Benen gespreid tegen de muur". Het bankje stond tegenover de spiegel recht voor de opening in het gordijn. Ik ging op het bankje zitten en plaatste mijn benen tegen de zijwanden van het hokje. Iedereen in de winkel zou me op het bankje kunnen zien zitten, naakt. Doordat het bankje tegenover de spiegel stond konden niet alleen Peter en de man mijn kutje zien, maar ik zelf ook.

Ik liet de koude dildo tussen mijn lipjes door glijden en bracht hem daarna langzaam in mijn kutje. Dit was zo geil om te zien. Ik liet de dildo zo diep mogelijk in mijn kutje glijden en haalde hem daarna met ferme halen op en neer er steeds voor zorgend dat hij mijn kutje diep penetreerde.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat naast Peter nog een andere man was gaan zitten die blijkbaar ook van het schouwspel wilde genieten. Ik voelde mijn kutje samentrekken en klemde mijn kiezen stevig op elkaar toen ik klaar kwam.

Een paar hoorbare kreunen kon ik daarbij niet voorkomen. Ik hoopte maar dat niet iedereen het zou horen. Ik liet de dildo nog een paar keer mijn kutje diep penetreren alvorens ik hem eruit haalde. Met mijn tong likte ik de dildo af en liet hem een paar keer diep in mijn monden glijden alsof ik een lul aan het afzuigen was.

Ik legde de dildo naast me op het bankje en trok mijn kutje zo ver mogelijk open. In de spiegel zat ik het natte binnenste roze van kutje. Peter glipte het hokje in en begon zijn broek los te maken. Hij haalde zijn stijve paal uit zijn broek en stootte hem diep in mijn wijd open gesperde natte kut.

Beide mannen zaten op het bankje met een hand in hun broek duidelijk zichtbaar met hun lul te spelen. Dat wond me nog meer op. Ik klemde mijn benen om Peter heen terwijl hij me diep en hard klaar stootte.

Ineens werd het gordijn opengerukt en werden we door een boze manager verzocht onze smerige praktijken elders voort te zetten.

...

Vrouw zoekt anale sex op zijn grieks neukentepels strelen dildo in je kut

Met z'n andere hand wrijft hij heerlijk over mijn klitje, die steeds heter en natter gaat aanvoelen. Ik sta te kreunen en kom bijna klaar, maar mijn man stopt. Zoals ik me nu voel, wil ik zo graag dat hij doorgaat, ik verlang zo naar zijn pik. Maar mijn man toont geen enkel medeleven. Daarentegen duwt hij me op mijn knieën en maakt zijn broek open. Zijn paal staat rechtop en hij duwt hem in mijn mond.

Ik zuig hem en lik zijn pik van bal tot het puntje van zijn eikel. Plagend bijt ik zachtjes in zijn eikel. Dat werd me niet in dank afgenomen. Hij duwt zijn pik hard in mijn mond, hij zit er zover in dat ik begin te kokhalzen, maar daar trekt hij zich niets van aan, hij duwt mijn hoofd nog verder over zijn pik, haalt me weer naar achteren, duwt mijn hoofd weer verder over zijn pik.

Dan voel ik zijn pik kloppen en schokken, hij gaat klaarkomen. Ik voel het sperma mijn mond vullen en ik hoor hem zeggen: Met veel moeite slik ik het vele sperma door. Bijgekomen doet mijn man zijn pik weer in zijn broek en doet zijn broek dicht. Hij loopt naar de keuken toe om wat te drinken.

Hij laat mij achter op mijn knieën met een nat kutje die snakt om genomen te worden. Ik sta op en ga verder mijn haar doen, even mijn gedachten verzetten. Mijn man zit geduldig in de auto te wachten als ik in stap.

Maar ik krijg dezelfde reactie als vanochtend, "Dat zal je wel zien", en hij rijdt weg. Onder het rijden, grabbelt hij in het vakje in zijn deur.

Hij haalt een dildo tevoorschijn en geeft hem aan mij. Ik zet mijn rechtervoet op het dashboard en streel de dildo langs mijn lippen. Deze zwellen onmiddellijk op en ik voel mijn kutje weer nat worden. Ik laat de dildo in en uit mijn kutje glijden terwijl ik mezelf met mijn ander hand over mijn klitje streel. Mijn man kijkt zo af en toe eens om, en dan zie ik een glinstering in zijn ogen. Hij geniet ervan om mij zo bezig te zien.

Ondertussen passeren we een aantal vrachtwagens en ik zie hoe de chauffeurs naar me kijken. Soms gaat mijn man langzamer rijden als we langs een vrachtwagen rijden, zodat de chauffeur het beter kan zien. Mijn man weet dat ik hier niet echt van houd, maar ergens diep van binnen windt het me toch wel een beetje op. Dan zoekt hij een parkeerplek op. We stappen uit, mijn kutje glibbert van de geilheid, zijn pik staat op kloppen.

Mijn man pakt mij beet, trekt me mee naar de voorkant van de auto, buigt mij voorover, zodat ik met mijn kont zijn richting opsta. Hij duwt zijn paal zonder enige twijfel mijn kutje in.

Daar sta ik dan, voorover gebogen over de motorkap, met een dikke pik die mijn kutje vult. Ik voel hoe zijn handen richting mijn tepels gaan.

Zachtjes begint hij er mee te spelen terwijl zijn paal steeds sneller en harder mijn kutje neukt. Hij draait mij om, onze lippen gaan naar elkaar toe, onze tongen vinden elkaar, draaien om elkaar heen. Mijn hand gaat richting zijn pik, ik wil hem voelen, ik wil hem voelen glijden in mijn hand. Hij is zo lekker hard, zo nat van al mijn vocht.

Zachtjes trek ik hem af terwijl onze tongen nog steeds om elkaar heen draaien. Ik voel hoe zijn handen weer richting mijn borsten gaan, hoe hij met mijn tepels speelt. Ik voel zijn hand richting mijn kutje gaan. Zijn vingers draaien rondjes om mijn klitje heen. Ik voel me steeds heter worden. Hij neemt met mee naar het gras verder op, legt me neer op mijn rug en komt tussen mijn benen zitten, hij duwt zijn pik in mijn kutje.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik een auto aankomen, er stapt een vrouw uit en ze ziet ons in het gras liggen. Mijn man ziet haar ook en wenkt haar. Dit zal mijn eerste keer worden met een vrouw. Ze komt naar ons toe en ze knielt naast me. Zachtjes pakt ze mijn borsten en begint er aan te sabbelen.

Mijn man staat op en maakt haar truitje en haar broek los. Ze gaat op haar knieën zitten en gaat aan mijn kutje likken. Ik speelde met mijn klitje en keek naar mezelf in de spiegel.

Ik bukte me een beetje en wist dat mijn billen nu deels te zien waren. Van mijn kutje zouden Peter en de man niet meer kunnen zien dan dat mijn vingers tussen mijn lipjes op en neer gingen. Langzaam liet ik mijn rokje langs mijn benen naar beneden glijden en stond vervolgens naakt in het hokje.

Ik stond met mijn rug naar Peter en de man toe, maar zij konden me van voren perfect in de spiegel zien. Ik bukte me weer een beetje en streelde tussen mijn inmiddels natte kutlipjes.

Ik spreidde mijn benen en bukte me, waarbij ik met een hand tegen de spiegel steunde. Beiden zouden nu goed zicht op mijn billen en kutje hebben. Opnieuw bracht ik mijn hand tussen mijn benen en streelde mijn lipjes. Mijn vinger gleed tussen mijn lipjes en vond mijn klitje. Ik speelde met mijn klitje en onderdrukte een kreun. In de spiegel zag ik beide mannen naar me kijken en dat maakte me alleen maar geiler. Ik zag dat Peter tegen de man praatte.

Even later kreeg ik weer een sms-je: Langzaam gleed mijn vinger in mijn kutje en begon langzaam op en neer te stoten. De volgende vinger verdween in mijn kutje en ik voelde me steeds natter worden. Ik neukte mijn kutje diep met mijn vingers en kreunde zachtjes. Dit was zo geil. Ik opende mijn tasje en zag dat Peter daar een glazen dildo in gedaan had. Ik haalde hem eruit. Benen gespreid tegen de muur". Het bankje stond tegenover de spiegel recht voor de opening in het gordijn.

Ik ging op het bankje zitten en plaatste mijn benen tegen de zijwanden van het hokje. Iedereen in de winkel zou me op het bankje kunnen zien zitten, naakt. Doordat het bankje tegenover de spiegel stond konden niet alleen Peter en de man mijn kutje zien, maar ik zelf ook. Ik liet de koude dildo tussen mijn lipjes door glijden en bracht hem daarna langzaam in mijn kutje. Dit was zo geil om te zien. Ik liet de dildo zo diep mogelijk in mijn kutje glijden en haalde hem daarna met ferme halen op en neer er steeds voor zorgend dat hij mijn kutje diep penetreerde.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat naast Peter nog een andere man was gaan zitten die blijkbaar ook van het schouwspel wilde genieten. Ik voelde mijn kutje samentrekken en klemde mijn kiezen stevig op elkaar toen ik klaar kwam. Een paar hoorbare kreunen kon ik daarbij niet voorkomen. Ik hoopte maar dat niet iedereen het zou horen. Ik liet de dildo nog een paar keer mijn kutje diep penetreren alvorens ik hem eruit haalde.

Met mijn tong likte ik de dildo af en liet hem een paar keer diep in mijn monden glijden alsof ik een lul aan het afzuigen was. Ik legde de dildo naast me op het bankje en trok mijn kutje zo ver mogelijk open.

In de spiegel zat ik het natte binnenste roze van kutje. Peter glipte het hokje in en begon zijn broek los te maken. Hij haalde zijn stijve paal uit zijn broek en stootte hem diep in mijn wijd open gesperde natte kut. Beide mannen zaten op het bankje met een hand in hun broek duidelijk zichtbaar met hun lul te spelen.

Dat wond me nog meer op. Ik klemde mijn benen om Peter heen terwijl hij me diep en hard klaar stootte. Ineens werd het gordijn opengerukt en werden we door een boze manager verzocht onze smerige praktijken elders voort te zetten.

...

Ze voelde hoe de dildo uit haar kut gleed en voelde even later iets nieuws in haar kut. Ze draaide haar hoofd om en zag hoe haar tante onder haar was gekropen en haar tong in haar kut duwde.

Haar schaamlippen werden uiteen getrokken en de tong van haar tante ging als een razende tekeer tussen haar schaamlippen, over haar klit en in haar grotje. Ze was nog niet bekomen van haar vorige orgasme maar ze voelde de volgend alweer opkomen.

Even voelde ze hoe een vinger in haar kut gleed, die weer even snel verdween als dat ie erin kwam. Toen voelde ze een lichte druk op haar kontje en langzaam verdween de vinger in haar kont. Mijn god, kreunde ze. Door dit dubbele genot begonnen er sterretjes voor haar ogen te dansen. Haar hart ging te keer als een bezetene en het zweet brak haar uit.

STOP riep ze, ik houd het niet meer, maar haar tante begon haar sneller te vingeren. Sneller flitste haar tong over de klit van femke. Ze raakte bijna buiten adem en met een diepe grom stootte ze haar kut op de mond van haar tante en kwam tot een zinderend orgasme.

Een ongekend gevoel maakte zich van haar meester toen haar kutsappen eruit vloeide. De vinger en tong van haar tante zorgde ervoor dat haar spieren bijna verkrampte. Ze voelde hoe de mond van haar tante zich om haar kut sloot. Gulzig likte wies het vrij gekomen kutsap op en slikte zoveel mogelijk door. Het was zoveel dat er ook wat sap langs haar mondhoeken op haar kin droop.

Haar tante kroop onder haar vandaan en femke liet zich op haar rug rollen. Ze voelde de zachte huid van wies tegen zich en sloot haar ogen. Kom femke, hoorde ze wies zeggen terwijl ze werd vastgepakt en door haar tante tegen zich aangetrokken werd. Nog zwaar nahijgend liet ze dit toe terwijl haar tante het dekbed over hun heen trok.

Even opende ze haar ogen en keek haar tante glimlachend aan. Ze zei niets, ze kon ook niets zeggen. Dit wereldorgasme had haar zo uitgeput dat ze in een diepe slaap viel. Het enigste wat ze nog voelde waren de vingers van haar tante die door haar haren woelde. Toen femke s'middags rond 2 uur wakker werd lag ze alleen in bed. Ze stond op en liep naakt naar beneden. De gordijnen waren nog dicht en haar tante was nergens te bekennen.

Er lag een briefje op tafel. Het was van haar tante waarop stond dat ze even naar de stad was. Wat zou ze nu weer van plan zijn, schoot het door haar hoofd, ach ik zie wel. Ze ging naar boven om zich te douchen en aan te kleden. Rond 5 uur kwam haar tante terug met haar handen vol tassen. Ze kuste femke op haar mond en vroeg;lekker geslapen schat.

Ja hoor wies antwoordde femke. Wat heb je allemaal gekocht? Ach, wat nieuwe kleding, make up, antwoordde ze, enne deze 2 tassen zijn voor jou femke en gaf ze aan femke. Kijk straks maar wat erin zit, zei wies met een glimlach. Op dat moment ging de telefoon en wies nam op.

Het was de moeder van femke. Ze vertelde dat ze eerder naar huis zouden komen omdat ze woorden hadden gehad met hun vrienden. Dit was een streep door de rekening van femke en wies, die nog 2 weken wilden genieten van elkaar zonder zich druk te hoeven te maken over hoe ze het de ouders van femke zouden gaan vertellen. Dinsdag zouden ze al terug zijn. Femke had geen zin meer om de nieuwe kleding te passen en riep: Rustig maar femke, antwoordde wies en sloeg haar arm om de schouder van femke en trok haar tegen zich aan.

We zien wel, zei ze. Die dinsdagavond ging rond een uur of 8 de deurbel en femke stond op om open te doen. Hoi pa, hoi ma, begroette ze haar ouders en gaf haar moeder een kus op haar wang. Ze gingen aan tafel zitten en haar ouders deden hun verhaal over hun vrienden. Toen ze hun verhaal hadden gedaan greep femke onder tafel de hand van wies vast die er zachtjes in kneep.

Ze keken elkaar even kortstondig aan en glimlachte tegen elkaar. Pa, ma ik moet jullie iets vertellen begon femke aarzelend. Wat dan, vroeg haar moeder verbaasd. Nou eh, ik heb een soort van relatie ma, zei femke. Oh leuk schat, was het antwoord. Wie is het, kennen we hem vroeg ze. Nou eh, het is geen jongen ma, antwoordde femke. Haar vader keek femke aan en vervolgens keek hij wies aan.

Zeg dat het niet waar is femke, zei hij terwijl er een vermoeden in zijn hoofd opkwam. Zie je het dan niet? Ze zijn alle twee zo lesbisch als wat.

Heb ik gelijk of niet? Ja pa, snikte ze zacht. Hij stond op en riep;zo ben je niet opgevoed, dit pik ik niet van je, van jullie alle twee niet. Hij stond op en zei tegen zijn vrouw;kom we gaan naar huis.

Ze stribbelde nog wat tegen maar hij duldde geen tegenspraak. Toen ze bij de voordeur stonden riep hij;ik wil niets meer met jullie te maken hebben, het is een schande, hoe kan ik me nu nog ergens vertonen, en met een klap trok hij de voordeur dicht. Femke en wies bleven naar de deur kijken hopend dat de moeder van femke terug zou komen.

Maar toen ze de auto weg hoorde rijden wisten ze beidde dat het ijdele hoop was. Kom femke, zei wies en trok haar naar zich toe en kuste de tranen van femke weg. We komen er wel uit schat, zei ze zacht. Ik hoop het wies, ik hoop het antwoordde ze.

De volgende dag besloot femke het maar aan haar vriendinnen op school te vertellen. Sommige reageerden geschokt andere weer verrast.

Een van haar vriendinnen zei;als ik iets voor je kan doen laat het dan maar weten. Zou je dit briefje aan mijn moeder willen geven als je ze tegen komt, niet aan mijn vader hoor, vroeg femke en ze duwde het briefje in haar handen. Ik schreef niet bij dit onderwerp omdat ik het opvatte als de poging van een man om eens wat lekker geile reacties op te wekken en dat is kennelijk ook zoals jij de reacties leest, dus mijn inschatting was er waarschijnlijk niet zo ver naast.

Ik heb niks tegen geilheid, maar dan wel in omstandigheden die ik zelf kies, niet om een mij onbekende man te gerieven. Ik had dezelfde reactie bij het topic dat jij begonnen bent, vandaar dat ik daar niet gereageerd heb.

Dat wat ik doe en wanneer en hoe,is voor mijn partner,die weet het en dat is genoeg. En als je je niet geroepen voelt om te reageren lijkt me dat het volste recht.

Ik meende uit sommige antwoorden nog wat te leren wat vrouwen extra opwind tijden het masturberen. Te meer omdat mijn vriendin graag gevingerd en gebeft wordt.

Zij geeft mij daarbij graag instructies wat ze al of niet graag heeft. Ik zag het eerder als extra informatie om haar nog wat meer genot te kunnen geven.

Jou opmerking was een opmerking geen bijdrage in de discussie, wat je nu verteld lijkt daar mee op Groet! Vroeger heb ik me wel eens gemasturbeerd terwijl mijn vriend er bij was hij had graag eens gezien hoe ik het deed. Nu heeft hij dar blijkbaar geen behoefte meer aan en doe ik het ook liever alleen. Ik doe het gemiddeld toch wel 1 maal per week; is dat veel? Ik weet het eigenlijk niet, ik heb er nog nooit met een vriendin over gesproken.

Meestal begin ik met m'n borsten en tepels te masseren want die zijn tamelijk gevoelig zodat ik vrij snel nat wordt. Daarna komt het vingerwerk aan de beurt. Een vibrator heb ik nog niet geprobeerd.

Het schijnt super te zijn dat wil ik toch wel eens proberen. Toen ik er eenmaal achter kwam dat ik 'mocht' was ik dan ook zo blij! Het begon met electrische tandenborstels, wat bij mijn vriendinnen een toch veel gebruikt attribuut was; het verbaast me dat ik m nog niet voorbij heb zien komen, en dan was het soms meerdere keren per dag..

Op dit moment heb ik dat wel en dan masturbeer ik maar 1 keer per week, gewoon als ik daar zin in heb, en heb ik inmiddels ook mijn tandenborstel vervangen voor een vibrator Als mannen aan mijn borsten zitten vind ik dat eerder lekker om het gezicht dan het gevoel, maar dat ben ik misschien..

Ze zegt dat ze er niks aan heeft als ze zichzelf masturbeert. Ik denk niet dat ze de enige vrouw is? Ik kan haar wel doen klaarkomen met mijn mond, dan gaat ze helemaal uit de bol. Maar klaarkomen door coitus of met de handen, dat is nooit gelukt.

Weinigen geldt voor beide geslachten kunnen of durven er vrijuit over praten. Het zou velen wellicht goed doen vast te stellen hoe gewoon het eigenlijk is. Drie jaar geleden is het er bij mij van gekomen: Deed deugd en nu we er op terug kijken is zijn we alle vier blij dat we nu over alles kunnen praten zonder enige schroom.

We zijn met z'n vieren elk op onze eigen manier met ons lichaam bezig: Voor het geval je het af zou vragen: Daarnaast zijn er nog de contacten met m'n partner. Hoop dat je hier iets aan hebt. Ben 30 j jong. Is ook een heerlijke opwarmer.

Wordt m'n man supergeil van. Als we samen op de bank zitten en dan stiekum mezelf beginnen te vingeren Heeft me in het begin wel moeite gekost om dit te doen, maar nu. De handen van je partner vastbinden en dan vlak voor zijn of haar gezicht je zelf klaar vingeren. Succes gegarandeerd, niemand kan dat weerstaan, zeker geen man. XXx Cynth [This message has been edited by Cynthia edited Ik vond dat op zich niet zo'n probleem.

Laatst tijdens het vrijen toen ik met haar hand haar kutje begon te strelen begon ze spontaan zichzlef te masturberen. Ze vroeg me onmiddellijk of ik het opwindend vond en dat vond ik heel opwindend; het maakte mij zelfs heel geil. Ze liet zich volledig gaan en ik zag dat ze er ten volle van genoot terwijl ik er bij was. Het was voor mij een hele ervaring want ik had nog nooit gezien hoe een vrouw het eigenlijk deed.

Zij stimuleerde haar clitoris door met haar vingers rondjes te draaien en af en toe masseerde ze ook haar borsten en haar tepels. Andere vrouwen zullen het dan waarschijnlijk wel weer op andere manieren doen. Ik heb haar dan ook verteld dat ik het fantastisch vond en voor herhaling vatbaar was. De wijze waarop verschilt nogal, maar ik vind het heerlijk om een groot badlaken op te rollen ,en daarop een rijdende beweging te maken, tot ik klaarkom, een andere keer masturbeer ik door mijn middel-en ringvinger lanzaam naar binnen te duwen, en met de muis van mijn hand mijn clitoris te stimuleren.

Natuurlijk komt ook het vingerwerk er wel aan te pas, maar de variaties zijn toch wel erg lekker. Verder, anytime, anyhow, anyplace! Ging wel maar was toch wat eigenaardig; is wel voor herhaling vatbaar Groetjes Saskia. Soms vraag ik me weleens of zij masturbeert, ik ben tenslotte overdag werken dus ze heeft tijd genoeg.

Ze zou het nooit toegeven want het is voor haar taboe, dat heeft ze vanuit haar opvoeding meegekregen.


Seks fun aftrekken lul


tepels strelen dildo in je kut