tieten insmeren dikke vette kutten

Sex dates whats app sexdate venlotieten insmeren dikke vette kutten

Lingam massage rotterdam gratis pijp


Jammer in het water was moeilijk te filmen door de glans over het water en ik trok me terug achter de laptop om het ogenomen resultaat rustig te bekijken.

Ik draaide de film af en hoorde nu pas wat ze allemaal zeiden omdat er een richt microfoon op zat. Terwijl op de film Theo Ans haar kut en aarsje zat te vingeren zei Ans fantaseer je nu van Jannie?

Geile bink van me. Ik hoorde Theo kreunen en die zei oh ik hoop dat ze gauw komt want ik wil haar geile tieten zuigen samen met jou. Ans kreunde Ja heerlijk samen met haar klaar komen tot we niet meer kunnen. Theo lachte en zei Ja ik ken dat ik deed dat vroeger ook bij mijn zuster tot mijn vader mij betrapte. Ans keek ongelovig naar Theo. Heb je me nooit verteld, biecht eens op. Theo begon te vertellen hoe het begon terwijl Ans haar hoofd op zijn schoot legde en zijn eikel en zak streelde. Ik zat met enorme geilheid naar hun gesprek te luisteren en allerlei geile dingen vlogen door mijn hoofd.

Mijn moeder wou met mij neuken en hun moesten mij daar voor klaarmaken? Nou ik was er al jaren klaar voor maar durfde niet en schijnbaar mijn moeder ook niet. En mijn moeder neukte al met hun tweeën? Tjee wat was dat allemaal geil. Snel luisterde ik naar het verhaal van Theo terwijl ik keek hoe zijn pik werd verwend door de geile mollige vingertjes van Ans.

Ik heb je nooit verteld over mijn zuster, ze was 2 jaar ouder dan ik en had een heerlijk mollig figuur. Sinds mijn 12 jaar geilde ik op haar en als we stoeiden raakte ik altijd per ongeluk haar bolle tieten en haar geile kut aan.

Mijn zuster vond dat schijnbaar wel plezierig want stoeide steeds vaker met mij. Ik pakte vaak haar gebruikte ondergoed en trok me daar op af en legde het weer terug. Wat ik niet wist dat mijn zus de volgende ochtend ze weer pakte en dan aantrok en dan de hele dag mijn zaad mee droeg in haar ondergoed, dat vertelde ze me later.

Onze moeder was bij mijn geboorte gestorven dus onze vader voedde ons alleen op. Opeens wou mijn zuster niet meer met mij stoeien en ze keek heel anders naar me. Op een avond zaten we alleen thuis en ik zat samen met haar op de bank tv te kijken toen ze begon te huilen en vertelde dat ze mij wat moest vertellen. Ik sloeg mijn arm om haar heen en knuffelde haar tegen me aan en ongemerkt had ik haar heerlijke borst in mijn armen. Vertel maar wat je dwars zit zei ik zachtjes.

Ze snikte wat en liet me beloven dat het alleen tussen ons zou blijven. Ze vertelde dat pa haar elke avond onderstopte en haar streelde en kuste voor hij naar bed ging, zijn strelingen en kussen werden steeds intiemer en ze durfde hem niet tegen te houden en vond het ook wel prettig. Uiteindelijk likte hij haar voor het eerst naar een orgasme en zij moest hem ook pijpen tot het zaad in zijn mond spoot.

Ik luisterde naar mijn zus en werd geil van haar verhaal omdat ik merkte dat ze het eigenlijk heerlijk vond en voelde haar tepel onder mijn hand stijf worden. Een week daarna heeft hij haar ontmaagd en sindsdien neuken ze samen minstens 1x per week.

Ik vroeg mijn zus waarom ze dan moest huilen. Ze keek me met betraande ogen aan en zei “lief broertje ik zou zo graag door jou zijn ontmaagd” Ik knuffelde haar en zei met trillende stem: Geeft niet zusje we kunnen nu toch ook samen genieten van elkaar? Opgelucht lachte ze en begon me heftig te kussen, haar handen vlogen over mijn lichaam en ze greep in mijn kruis en riep laat me je pik zien ik verlang naar je geil broertje!!. Ze rukte de kleren van haar lijf en ik wist niet hoe snel ik me uit moest kleden.

Ze ging op haar knieën voor me zitten en greep mijn pik en zak, deed mijn velletje terug en begon geweldig te pijpen. Ik keek naar beneden hoe ze me pijpte en voelde haar vingers om mijn zak en door mijn bilspleet gaan en zag haar goddelijke lijf schokkend van geilheid genieten.

Ik hield het niet meer en spoot haar mond schokkend vol met zaad wat ze gulzig doorslikte. Kreunend zakte ik op de bank terwijl mijn pik nog in vol ornaat was.

Mijn zus drukte me achterover zodat ik languit lag , liet haar geile bolle kutje over mijn natte stijve lid zakken.

Ik greep haar bolle tieten en zoog aan haar dikke spenen. Mijn handen gleden over haar bolle kont en haar brede vette heupen. Plotseling bleef ze doodstil op mijn pik zitten en begon toen langzaam met haar kutspieren mijn pik te bewerken. Ze boog voorover en kuste me hartstochtelijk op mijn mond.

Onze tongen vonden elkaar en we genoten zo intens. Mijn handen gleden over haar vette rug naar haar bolle billen en ik streelde haar bilspleet en schoof langzaam een vinger in haar aarsje. Ze kreunde van genot en draaide met haar kut over mijn pik. Toen begon ze te praten: Broertje ik heb een heel geile fantasie wil je die horen?

Ik wilde alles zolang ik maar van haar mocht genieten. Stel zij ze dat jij en pa mij samen nemen dat lijkt me zo geil. Ik keek haar diep in de ogen en vertelde dat ik dat ook wel een geile fantasie vond. MMM zei ze Twee van die geile pikken die over me klaar komen en al dat heerlijke zaad over me heen.

Ik werd steeds geiler en fantaseerde met haar me: Dan kunnen we elke avond gezamenlijk neuken en in één bed slapen en ik kan de hele nacht met mijn pik in je geile kutje slapen.

Mijn zus kreeg een geweldig orgasme en trok mij mee in haar orgasme, mijn zaad spoot diep in haar baarmoeder en trillend kwam ik langzaam bij. Ze kwam overeind en ging in 69 over me heen liggen en zei dat ik haar druipende kut leeg moest likken en al mijn eigen zaad door moest slikken. Ze likte mijn pik schoon en ik slobberde haar gezwollen druipende kut helemaal leeg. Weer begon ze te praten: Stel dat ons vader nu binnen kwam zou je dan schrikken?

Ik antwoordde dat ik dat nu niet meer zou doen. Ze kwam overeind en riep plotseling “Pap kom maar binnen” De deur vloog open en daar kwam ons vader spiernaakt binnen met zijn geweldige stijve pik in de hand.

Verbaasd keek ik naar die enorme pik en voelde nieuwe golven van geilheid door mijn lichaam vloeien. Dus die geile pik had mijn zus al gehad en gepijpt. Ik ging overeind zitten op de bank en pa kwam tussen ons in zitten. Mijn zus greep onze pikken en vertelde hoe rijk en geil ze zich nu voelde, langzaam trok ze aan onze pikken en keek van links naar rechts. Ze ging op de knieën voor ons en pijpte ons om de beurt een beetje ze greep onze zakken en rolde onze ballen door haar vingers.

Ik keek gefascineerd hoe ze de pik van pa verwende en pa keek hoe ze mij verwende. Pa voelde aan mijn ballen en streelde mijn stam langzaam met de volle hand. Zus keek geil toe en vertelde dat ze daar extra geil van werd als mannen elkaar verwenden.

Pa wreef over mijn eikel en ik kreunde van genot, wat deed hij dat geraffineerd. Hij keek me vol in de ogen en zijn hoofd zakte naar mijn pik en ik voelde zijn lippen om mijn natte eikel, zijn tong streelde elk gevoelig plekje en voor ik er erg in had spoot ik zijn mond vol met zaad.

Gulzig slurpte hij het zaad in en slikte verschillend malen om het weg te krijgen. Mijn zus zat al die tijd geil toe te kijken met één hand om haar vaders lul en de andere hand tussen haar benen hevig te vingeren en kwam gillend klaar. Verbaasd maar dankbaar keek ik mijn vader aan. Zus greep mijn vaders geile pik en bracht hem naar mijn mond. Hier pijp hem kreunde ze van geilheid en terwijl ik zijn pik begon te likken en zuigen likte zij mijn vaders ballen en zijn aars.

En zo lieve Ans sloot Theo zijn verhaal af ben ik ingewijd in de wereld van genot. Ans keek hem geil aan en zei”nu begrijp ik ook dat je graag eens aan een lekkere pik wilt sabbelen” Ans had nog een laatste vraag. Hoe heb je Jannie leren kennen? Theo lachte en zei toen Jannie is mijn geile zus!!!!!!!!!!!. Geheel overdonderd zette ik de pc af en dacht na. Dus mijn moeder is een zus van Theo en die hebben beiden jaren lang seks met hun vader gehad!!!!.

Dit was een hele geile toestand, ik zette alles nog eens op een rijtje. Mijn moeder geilde dus op mij net als ik op haar.

Theo en Ans moesten mij over de streep halen om mee te doen met hun geile spelletjes en Theo geilde dus ook op jongens. Alles was voor mij geen probleem maar ik zou ook met het laatste geconfronteerd worden en daar moest ik over na denken. Ik spoelde de film terug toto het begin van de opnamen van Theo zijn pik. Ik speelde het stukje vertraagd af en terwijl ik keek dacht ik dat mijn moeder jaren lang die pik geneukt en gepijpt had. Ik spoelde weer terug en draaide opnieuw.

Ik voelde me opgewonden en bedacht dat ik daar wel van kon mee genieten als mijn moeder of Ans er bij was. Ik werd tot werkelijkheid geroepen door de stem van Theo die riep “Jan eten” Ik fatsoeneerde mijn kleding en met nog steeds een halve erectie ging ik naar beneden.

Theo liep in alleen in trainingsbroek en Ans in een laag uitgesneden t-shirt wat geil strak om haar geile bovenlijf zat en haar schuddende tieten vol ornaat lieten zien. Haar vette tepels drukten de stof naar buiten en haar dikke onderlijf zat in een strak slipje wat tussen haar billen schoof tijdens het lopen.

Ik kreeg gelijk weer een stijve en ging snel aan tafel zitten om het te verbergen. Eigenlijk maakte ik me druk om niets ik wist toch wat ze van plan waren en kon bijna niet wachten tot ik die dikke tieten van Ans mocht zuigen. Ans schepte het eten op mijn bord en streek met haar memmen tegen mijn arm, ze ging tegen over mij zitten en ik keek regelrecht in de spleet tussen die vette memmen.

Elke keer als ze een hap nam liet ze met haar arm een borst mee omhoog gaan en liet hem op het hoogste punt weer vallen, oh wat een geil gezicht. En Jan opgeschoten met je huiswerk? Ik bloosde wat en mompelde wat. Of heb je lekker de hele middag door het raam zitten kijken? Ans ging achter me staan en drukte haar tieten in mijn nek en zei: Volgens mij heeft hij van ons genoten he Jan?

Zou je me helemaal naakt willen zien?. Ik schudde heftig ja en Ans rukte haar strakke t-shirt uit en drukte haar geile vette tepels tegen mijn gezicht.

Zuig maar lekker jong kreunde ze. Ik trok haar tegen me aan en zoog en likte haar tepels en haar tieten. Wil je lekker klaarkomen? Ik knikte van ja en trok mijn broek naar beneden.

Theo was opgestaan en hielp mijn broek uit te doen. Kijk eens Ans wat een geweldige pik hij heeft, wat een kanjer riep Theo. Ans en hij bukten zich over mijn pik en Ans likte en zoog hem diep in haar mond. Theo pakte mijn ballen en rolde ze door zijn handen.

Tjee wat werd ik geil. Ans rukte haar zwemslip van haar kont en kwam wijdbeens met haar kut naar mijn gezicht. Ik zag de enorme vette schaamheuvel op me af komen met daar onder de twee dikke schaamlippen gezwollen en drijfnat. Ze drukte de stoel achterover zodat ik met mijn benen in de lucht in haar geile kut kon bijten.

Ze trok de vette lippen uit elkaar en fluisterde hees, lik me Jan maak me geil maak me klaar. Ik greep haar vette billen en zoog me vast aan haar kut waar haar klit als een pikje naar buiten kwam om intens verwend te worden.

Ik voelde Theo zijn handen bezig met mijn pik en zijn tong likte mijn volle staaf en mijn ballen. Hij likte mijn kontgaatje en zijn tong verdween af en toe diep in mijn aars.

Ik drukte een vinger in Ans aars en kreunend genoot ze van mijn tong die haar diep van binnen leeg likte en haar klit verwende. Boven me zag ik haar memmen schudden en trillen en voelde mijn zaad in mijn zak al borrelen. Ik likte als een gek aan haar klit en voelde haar orgasme opkomen. Spuitend kwam ze over mijn gezicht klaar terwijl ik kreunend mijn zak leegde in Theo zijn mond. Langzaam kwamen we bij van ons genot. Nog een beetje verlegen keek ik naar Ans en Theo.

Ans kuste me vol op de mond en zei: Oh Jan wat ben je een lekker geil beest, ga maar lekker op je rug op de bank liggen dan zal ik je weer opgang brengen.

Ik lag heerlijk en Ans begon mijn pik te strelen. Ik barste in lachen uit en vertelde hun wat ik allemaal gezien en gehoord had bij het zwembad en dat ik alles had op genomen. Dus vroeg Theo “ook mijn verhaal? Antwoordde, ik alles dus ik wist wat me te wachten stond.

Donders jong lachte Theo “ik wil die band zien”Ik ook riep Ans. Ik voelde me in een macht positie en zei nee eerst wil ik geneukt worden door Ans. Dus Theo weg daar. Want Theo was weer druk bezig mijn ballen te likken en mijn pik met zijn speeksel te bedekken. Mijn pik lag stijf en languit op mijn buik, Ans drukte de haar vette druipende spleet over de hele lengte van mijn lul en begon de stam in de lengte te berijden.

Mijn stam voelde de vette lippen glijdend van eikel tot zak en ze kreunde geil van genot Toen drukte haar geile vette kut over mijn pik en toen ze daar zat en me bereed zag ik dikke enorme vette tieten schudden en trillen.

Ze trok aan haar vette spenen en liet haar memmen alle kanten op rollen. Lekker hé Jan riep ze geil. Theo stond naast ons en trok wat aan zijn pik. Ik voelde wat hij graag wou maar nog niet durfde. In gedachten dacht ik aan het verhaal van mijn moeder die het zo geil vond als een man een andere man pijpte en ik wou de vuurdoop doen voor zij kwam zodat ik haar kon verrassen.

Ik pakte zijn pik en trok die naar me toe, trok langzaam zijn vel naar achter en sloot mijn lippen om de paarse eikel.

Theo kreunde van genot en Ans begon met haar gezwollen klit over mijn schaamstreek te wrijven. Ik trok Theo nog dichter bij en pakte met één hand zijn ballen en met de andere wreef ik door zijn bilnaad. Ik was er van overtuigd dat zijn vader hem ook wel in zijn kont had geneukt en dat wilde ik ook wel en hij mocht het ook wel bij mij maar dat was voor als mijn moeder toekeek. Ik drukte twee vingers in zijn aars en begon hen met mijn vingers te neuken.

Ans schreeuwde ik kom op je geile pik en wreef als een gek met haar klit over me heen. Ik likte en zoog als een bezetene aan Theo zijn geile pik die spuitend in mijn mond klaar kwam en het zaad uit mijn mondhoeken droop. Ik slikte het niet door en hield het in mijn mond. Theo trok zijn pik uit mijn mond en ik trok Ans tegen me aan. Ik kuste haar vol op de mond en begon haar te zoenen en drukte Theo’s zaad in haar mond.

Ik perste haar geile tieten langs mijn lijf en greep haar vette kont. Mijn vingers gleden door haar bilspleet van kut naar aars en drukte drie vingers in haar kont. Ze begon te hijgen en riep “Geile beer je wilt me weer klaar laten komen”en haar vette lijf rolde van links naar rechts over mijn lichaam.

Ik begon heftig te stoten verlangend om haar tot achter in de baarmoeder vol te spuiten. Ans kreeg orgasme na orgasme. Mijn zaad schoot door mijn pik omhoog en explodeerde in haar vette kut. Gillend kreeg Ans haar zoveelste orgasme en zakte over mij totaal in elkaar.

Na 10 minuten kwam ze gebroken overeind en hield met haar hand haar vette schaamlippen gesloten, zachtjes grijnzend keek ze naar Theo en zei: Nou wil jij zeker mijn volgespoten kut leeg slobberen? Theo keek haar verheugd aan en ging op zijn rug op de vloer liggen. Ans ging met gespreide benen op haar hurken over zijn gezicht zitten. Theo greep haar vette heupen en trok zijn gezicht tegen haar rood gezwollen natte kut en slobberde stromen vocht uit haar kut. Kreunend genoot ze van zijn gezuig en gelik.

Ik keek hoe zij daar zat met haar vette tieten op haar benen over haar dikke buik en ging snel op mijn knieën voor haar zitten, trok haar memmen uit elkaar, drukte mijn pik er tussen en begon haar tussen haar vette memmen te neuken. Ze boog haar hoofd naar beneden zodat elke keer als mijn pik boven haar memmen uitkwam mij eikel gelijkt en gezogen werd. Theo had haar heupen los gelaten en speelde met mijn ballen en vingerde mijn kont. Ik ga je kontje neuken als je moeder er is kreunde hij.

De gedacht aan mijn moeder maakte me zo geil dat ik weer klaar kwam over haar tieten en haar gezicht. Uitgeput en nagenietend zaten we op de bank. Mijn hoofd ruste op de heerlijke zachte vette memmen van Ans en ik rook de geur van zaad en seks in de hele kamer. Theo stond op en vroeg of hij mijn laptop mocht halen zodat we gezamenlijk konden bekijken wat ik opgenomen had.

Ik lag zo heerlijk dat ik alles goed vond en terwijl Theo opstond draaide ik me om en zoog me vast aan een heerlijke tepel van Ans en streelde haar heerlijk zachte vette tieten. Kreunend legde haar hand in mijn kruis en streelde mijn nog altijd stijve pik. Mag ik je in je kontje neuken? Ans glunderde”graag Jan nu?

Ik stond op pakte een grote wandspiegel van de muur en zette die naast ons. Aha zei Ans je wilt het zien hoe je mijn vette kont neukt hé lieverd. Ja zei ik grijnzend ik wil je vette tieten zien slingeren en je vet zien rollen onder mijn stoten. Geil keek Ans me aan en perste haar vette tieten tegen mijn kruis. Je vindt me een geil wijf hé Jan? Ja Ans ik vindt het zo geil om naar je te kijken, als ma mee doet wil ik alles opnemen zodat we later nog kunnen na genieten.

Houd je dan maar vast Jan zei Ans want je moeder is echt een heel geil wijf. Inmiddels stond Ans al klaar op handen en voeten voor de spiegel en ik dook achter haar. Ik likte haar aars nat met speeksel en veegde geil van haar nog altijd druipend kut omhoog in haar kont. Ik nam mijn kloppende pik in mijn hand en soepel verdween mijn pik in haar kont. Ik greep haar vette heupen stootte diep en hard in haar strakke kont.

Ans greep haar klit en wreef zichzelf naar alweer een orgasme. Intussen was Theo met de laptop aangekomen en glunderde toen hij ons bezig zag. Oefening voor morgen als je mij gaat neuken? Geil keek ik hem aan en zei “droom er maar vast van en laat je nu maar door Ans pijpen zodat ik het goed kan zien. Bloedgeil ging hij wijdbeens voor Ans zitten, pakte haar hoofd en drukte zijn pik n haar mond en neukte haar diep in haar keel.

Elke keer als ik stootte zag ik de rollen vet over haar lichaam rollen en in de spiegel haar memmen slingeren, en elke keer dat ik haar stootte dook haar mond diep over Theo”s pik.

Kijk Theo riep ik geil “ik neuk je nu al”en stootte extra diep zodat mijn ballen tegen de vette schaamlappen van Ans sloegen. Ik voelde mijn zaad omhoog komen. Keek Theo diep in zijn ogen en riep geil “hier is mijn zaad voor jullie samen en spoot kermend mijn zaad in haar darmen. Theo werd daardoor zo geil dat hij kreunend haar mond volspoot en Ans gilde “ik kan niet meer en kreunend als een plumpudding languit plat op de vloer viel en uitdijde naar alle kanten.

Haar vette billen hielden mijn pik gevangen en terwijl ik haar zachtjes in haar nek beet en kusten bleef ik 5 minuten rijen tussen die vette tegen elkaar geperste billen. Het voelde als tiet neuken maar dan nog geiler en weer kwam ik kreunend klaar en spoot een rivier van zaad tussen haar billen. Ik kwam overeind en Ans tilde haar geweldige kont op waar door mijn rivier van zaad zichtbaar werd.

Ik trok haar billen uit elkaar, perste mijn gezicht er tussen en likte haar bilnaad droog en schoon, ook het zaad wat uit haar kontje liep ontsnapte niet aan mijn aandacht. Het was inmiddels 12 uur s’nachts en ik wilde nu graag slapen.

Ik kuste Ans welterusten en greep Theo bij zijn slappe pik en drukte er een kus op. Oh Jan zei hij. Wat heb je me gelukkig gemaakt en ik heb je moeder gebeld die komt morgen vroeg al en ik heb alles verteld ze zat klaar te komen aan de telefoon, ze verlangt naar je geile pik.

Vol verlangen naar mijn stiefmoeder dook ik in bed dromend van haar geile grote hangende tieten en haar dikke kont die ik morgen mocht zien en aanraken. Hij hoorde beneden Ans en theo genieten van zijn opgenomen film en bij die geile geluiden viel hij in slaap.

Jan lag te woelen in zijn slaap. Hij droomde dat zijn moeder naast hem lag en haar geile tepels in zijn mond perste en zijn pik zat te strelen.

Ma Ma kreunde hij zacht, ik ben zo geil op je. Hij draaide in zijn slaap zijn hoofd en voelde iets tegen zijn wang, half ontwaakt deed hij zijn ogen open en zag een geile grote hangende tiet met geweldige harde tepel. Er ging een flits door hem heen dat kon alleen zijn moeder zijn.

Hij opende beide ogen en zag zijn moeder in het schemerlicht naakt tegen hem aanliggen met een geile mem die ze tegen zijn mond drukte. Ma Ma ben je er al?? Stt zei zijn moeder, niemand weet het, ik wil eerst heerlijk met jou samen zijn daar verlang ik al jaren naar. Jan drukte zijn hoofd tegen haar zachte dikke buik en fluisterde: Oh ma, ik verlang ook al jaren naar jou. Jannie keek vol genot naar haar stiefzoon en deed een schemerlampje aan om hem beter te kunnen zien.

Hij lag heerlijk aan haar vette speen te slobberen en kneedde haarlange slappe tieten vol overgave. Zijn pik stond recht op en hij trilde van genot. Oh wat een geile vette lange pik had hij. Ze voelde haar kut vloeien van geiligheid en trillen van ingehouden genot. Ze greep zijn enorme lid in haar hand en voelde de warmte en het kloppen van zijn aderen in haar hand. Langzaam schoof ze zijn vel wat terug, zijn eikel schoot naar buiten en zwol op de helft dikker dan zijn stam.

Glanzend en druipend toonde hij zich in vol ornaat aan haar. Oh Jan wat een heerlijke pik heb je. Ze ging tussen zijn benen zitten op haar knieën en greep die heerlijke lul. Jan ging overeind zitten want hij wou alles zien wat zijn moeder met hem ging doen, hij zag haar lange geile tieten hangen en zwabberen bij elke beweging die ze maakte. Jannie streelde zijn stam en ging met twee vingers over zijn druipende eikel. Kreunend onderging Jan het genot. Teder likte zij langs zijn stam omhoog en kuste en likte de trillende geile paarse gezwollen eikel met genot.

Ze proefde zijn geile nectar en genoot met volle teugen. Langzaam gleden haar lippen om zijn pik en haar hoofd schoof op en neer langs zijn enorme lid. Zuigend en likkend genoot ze van zijn heerlijke mannelijkheid.

Mam riep Jan Ik wil je kutje likken. Jannie draaide zich om in 69 zonder zijn pik uit haar mond te nemen en drukte haar kale vette gezwollen druipende kut op zijn gezicht. Jan greep haar vette bolle billen en zoog zich vast op haar kut. Zijn tong likte haar diep in haar kut en hij dronk al haar heerlijke sappen. Haar klit kwam als een eikel naar buiten schieten smekend om het grote genot.

Jan zoog haar klit in zijn mond en likte hartstochtelijk en geil die heerlijke klit. Jannie kreunde en trilde van genot onder het pijpen en greep zijn grote met zaad gevulde zak, ze vingerde zijn aarsje en voelde dat alles in zijn kruis zeik nat was van zijn geil en haar speeksel. Jan verdronk bijna in haar geile sappen en slikte en likte vol overgave.

Kreunend explodeerde Jan in haar mond en Jannie kreeg het eerste orgasme van haar zoon tegelijk met zijn zaad in haar mond. Kussend en strelend lagen ze naast elkaar. Jan stond op en deed het grote licht aan. Wat ga je doen?

Ma zei Jan ik ga je eerst filmen en goed bekijken daar droom ik al zo lang van en dan wil ik opnemen als we de eerste keer neuken zodat we later vaak kunnen terug kijken naar onze eerste keer. Jannie glimlachte en vond het een goed idee en ook een geil idee dat ze kon zien hoe ze door haar zoon werd geneukt.

Jan, zei ze dan kunnen we morgen Ans en Theo ook daar van laten mee genieten. Jan zei geil Ja ik wil wel zien wat het met hun doet. Ze lachte samen om de beelden die ze daar bij kregen. Jan sloot alles aan op de laptop en vroeg zijn moeder zich eerst aan te kleden en dan heel gewoon zich langzaam uit te kleden als of hij er niet bij was.

Geile knul zei Jannie dat heb je al jaren willen doen hé. Ja zei jan ik vindt dat zo geil gezicht. Jan keek op toen alles was aangesloten en zag Jannie staan in een strak kort rokje, nylons, hoge hakken en een strak t-shirt waar je duidelijk een push-up bh zag zitten.

Haar grote memmen puilden er boven uit en het weke vlees trilde bij elke beweging. Har vette tepels waren duidelijk zichtbaar door de bh heen. Jan genoot van het opnemen, hij zoomde in naar elk geil detail van haar lichaam. Als ze even bukte keek hij met de lens naar haar geile tieten die heen en weer zwabberden aan haar lichaam en zag het weke vette vlees trillen boven haar bh uit.

Ze liep heen en weer en hij zoomde in op haar geile kont, de bolle vette vlees ballonnen schoven op en neer onder haar rokje, haar brede heupen dijden uit bij elke beweging en hij zag de aftekening van haar minuscule slipje. Ze bukte zich voor over en haar geweldige vette kont schoof uitdagend in de lens, hij kon precies zien waar haar slipje zat en haar heupen leken wel twee keer zo breed.

Haar slipje schoof langzaam omhoog en hij zoomde in waar haar vette dijen boven de nylon boorde uit dijden. Het weke zachte vlees puilde uit en trilde bij elke beweging. Nog hoger ging haar rokje, haar kruis werd zichtbaar. Haar slipje was drijfnat en vormde zich helemaal naar haar kutje. De bolle billen liepen over in twee dikke vette wallen die zich een weg baanden tussen haar vette dijen. Hij zoomde nog eens goed in.

Oh wat een dikke vette kut had ze toch en zo nat. Terwijl ze zo voorover gebogen stond schoof ze haar slipje uit en in zijn lens zag hij de vette kutlippen druipend van geil. Hij zag hoe ze haar vingers door haar vette spleet schoof en hoorde haar zachtjes kreunen. Hij zag haar aarsje als een kus mondje open en dicht gaan van geiligheid. Wat had hij toch een geweldig mooie moeder. Jannie draaide zich om en liet Jan haar kut aan de voorkant bewonderen. Haar geile bolle buik liep over in een geile vette dikke brede schaamheuvel met daar tussen de spleet van genot.

Haar klitje keek Jan geil aan uit de spleet en glom van geile sappen. Langzaam wreef ze met haar vingers over haar klit en spreidde haar benen. Slierten geil liepen langs haar dijen en over haar nylons. Jan wist het hij wou haar neuken met de nylons aan. Ze trok haar t-shirt uit en maakte haar bh los op haar rug.

Jan was er helemaal klaar voor om die tieten er uit te zien rollen. Langzaam verwijderde ze de bh en haar lange geile grote memmen vloeiden over haar buik naar beneden en trilden na op haar buik. Wat had ze toch een geile hangende tieten. Jan vond het de mooiste en de geilste tieten die hij ooit gezien had. Haar tepels wezen naar de grond en hadden de omvang van zijn duim en waren bikkel hard. Ze pakte een mem en tilde die op en liet haar langzaam over haar lichaam weer naar beneden glijden.

Ze zag Jan daar staan met een druipende lul, ze dacht ik zal hem eens een geile show geven. Jannie zakte op een stoel met armleuningen en lag half onder uit gezakt op de stoel met haar vette in nylons gehulde benen over de armleuningen.

Ze bracht haar beide handen naar haar vette druipende kut terwijl ze met haar armen onder haar geile memmen doorging. Haar geile vette lange slappe memmen lagen nu op haar armen en haar vingers spreiden haar vette bolle natte kut lippen. Jan had het niet meer wat een geile moeder had hij zoals ze daar zat. Wat een geile opname.

Hij zag haar opengesperde kut druipend en lekkend van geiligheid en haar vingers die over die gezwollen klit heen en weer gleden. Haar vette memmen die glibberend over haar armen heen en weer rolden bij elke beweging. Jan filmde maar door tot zijn moeder haar 1e orgasme kreeg, hij had het niet meer, hij gooide zijn camera op bed en dook op zijn knieën tussen de benen van zijn moeder.

Zoog aan haar vette spenen, likte haar vette trillende buik en schoof zijn tong diep in haar druipende kut. Hij zoog en slikte al haar geile sappen vol genot en Jannie kreunde: Oh Jan lik me bef me. Jan schoof zijn handen onder haar vette billen, likte de druipende sappen van haar vette dijen en de nylon boorden en stortte zich op haar hunkerende kut.

Knedend in haar vette billen likte hij haar naar haar tweede orgasme en ze greep zijn hoofd en perste die tegen haar kut. Tijdens het orgasme kneep ze zijn hoofd haast fijn met haar vette dijen. Langzaam ontspande ze zich weer en keek met tranen in haar ogen naar haar heerlijke lieve jongen. Kom Jan, zei ze nu ga ik je verwennen. Gaan we nu neuken ma?

Ja jongen ik ga nu jou laten genieten. Jan zette snel de camera naast het bed en Jannie zei. Lieverd ga maar lekker op je rug liggen dan zal ik jou eens heerlijk berijden.

Jan lag in positie en Jannie kon niet nalaten even zijn geile pik te kussen en te likken. Ze ging boven zijn pik zitten wijdbeens en Jan zag haar open gesperde kut hunkerend naar zijn giga lul.

Jannie boog voor over en drukte haar heerlijke memmen in haar zoons gezicht. Jan slobberde gelijk een speen in zijn mond en kneedde twee geile grote hangers. Jannie liet zich kreunend zakken over zijn kloppende pik en langzaam verdween die helemaal in haar geile kut.

Kreunend draaide ze met haar vette onderlichaam om zijn pik en voelde haar klit tegen zijn schaamheuvel genieten. Haar geile hangtieten slingerden heen en weer over Jan zijn borstkas bij elke beweging. Langzaam liet Jannie haar bovenlichaam op zijn lichaam zakken en ze zoog zich vast op zijn tepel.

Likkend en zuigend aan zijn jongens tepels begon ze met haar vette onderlijf zijn pik te bewerken terwijl ze zelf het genot voelde van haar klit tegen zijn schaamheuvel. Jan kreunde van genot, zo neuken was nog fijner dan dat harde rammen in een kut en hij genoot van het zuigen op zijn tepels. Hij streelde haar hoofd en haar zachte rug vol liefde en voelde dat dit seks was met houden van.

Hij voelde dat zij haar hoogte punt naderde en trok haar gezicht naar zich toe en begon haar verliefd en intens te kussen. Hun tongen speelden het spel van liefde en hartstocht in hun monden. Jan begon over haar vette billen te strelen en drukte een vinger in haar kontje.

Hij perste zijn lichaam strak tegen haar onderlijf en drukte haar geile onderlijf tegen zich aan. Jannie kreunde in zijn monde en hij voelde zijn zaad al omhoog gaan. Zijn tong schoot diep in haar keel en zij zoog zijn tong bijna uit zijn mond. Ik ga nu mijn moeder vol zaad spuiten dacht hij en werd zo geil bij de gedachte dat zijn pik begon te zwellen als een gek en met een enorme kracht schoot zijn zaad door zijn kloppende eikel in haar zuigende vette kut.

Jannie voelde zijn lid groeien en liet zich helemaal gaan, haar kloppende zuigende kut wou maar één ding het zaad van haar zoon er uit zuigen. Kreunend mond op mond kwamen ze tot een geweldig gezamenlijk orgasme en bleven trillend nagenieten. Zonder zijn pik uit haar na druipende kut te halen rolde ze gezamenlijk op hun zij en sloegen de armen om elkaar heen.

Ma, zei Jan, Zo wil ik de hele nacht verder met je slapen mijn pik in je kutje, jouw geile borsten tegen me aan en je gezicht tegen mijn gezicht. Jannie keek hem verliefd en geil aan en zei: Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK.