volslank neuken parenclub

Prive ontvangst shemale stijve aftrekken

Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten. Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien.

Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is.

Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook??

Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze.

Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert.

Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren.

Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet.

Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind.

Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek.

Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt. De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet.

Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig. Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig.

Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind.

Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen.

De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen.

Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren.

Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen.

Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden.

Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben.

Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen.

In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat.

Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen.

Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken. Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind.

Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit.

Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt.

Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel. Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt. Wat kan zij lekker pijpen!!!!

Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit. Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is.

Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil. Op een gegeven moment stopt Maria even. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt. Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen.. Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken???

Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar. Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen. Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken. Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer. Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in.

Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen. Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt. Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot. Even gaat Lien verzitten. Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt. Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen.

Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren. Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Parenclub, Swingen, Thuisdate, vrag Parenclub, Swingen, Thuisdate, vragen en ervaringen, deel Alle reacties Link kopieren. Een nieuw deel van het parenclubtopic. Hier kun je je vragen, tips en ervaringen kwijt over parenclubs pc en swingen swingen is het als stel spelen met een of meer andere stellen, wat vaak maar niet per definitie in een parenclub gebeurt.

En in een parenclub hoef je niet per se te swingen maar vaak is het wel 1 op 1 vandaar 1 topic Als je overweegt met een of beide thema's aan de slag te gaan kun je hier je vragen stellen en proberen degenen met ervaring op dit gebied ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Tuurlijk kunnen ook de gevorderden hier hun ervaringen uitwisselen. Dus wat kun je verwachten in een club, wat zijn jullie ervaringen met diverse clubs, wat trek je aan, hoe maak je contact enz.

In het begin van Parenclub, Swingen: Trixy Tof dat jullie zo'n leuke nacht hebben beleefd! Is jullie doel nu ook om lid te worden? Ik ben niet bijgelovig Dat laatste vind ik eigenlijk alleen maar positief. Ik heb nog geen ladderzatte gasten meegemaakt in een PC, maar dat is ook iets wat je als uitbater echt moet zien te voorkomen. Mooi om te horen dat deze uitbater op deze manier zijn verantwoordelijkheid pakt.

Is er vanwege de beperkte omvang van de club niet veel 'incrowd'? Fijn dat je zo'n mooie avond beleefd hebt Trixy! En heel goed dat je naar je gevoel hierin luistert. Ik kijk een beetje met gemengde gevoelens naar deze club. Al deze regeltjes zorgt toch ook voor een bepaalde sfeer. Je krijgt zo een zelfde soort publiek binnen. Dat kan voordelen hebben maar het kan ook een minder leuke kant opgaan. Zelf vind ik een beetje meer gemeleerd gezelschap prettiger.

In ieder geval fijn dat het voor jullie wel werkt. It's never to late start living! Het koppel dat ons mee uitgenodigd had heeft dat toch niet aangegeven. Uiteindelijk waren wij buiten het lid-koppel nog met drie NIEUWE koppels dus ik denk dat zelf dat systeem met uitnodiging net voor heel vers eenmalig bloed zorgt. Er was 1 koppel aanwezig dat ons lid-koppel kende en die zich zo wat bij ons groepje heeft gevoegd.

Ik heb ook begrepen dat het die avond niet zo druk was. Beter te laat dan over tijd. Ze hebben mij de voorgeschiedenis verteld Maar zoals ik eerder al schreef is inderdaad een vzw vereniging zonder winst In elk geval ik ben er best enthousiast over.

Is eens iets anders Bijv in Eroxx is het dansgedeelte echt heel groot Dat vond ik net bijv aan de fun4two ook gezelliger dan het benedengedeelte niet te groot is. Door onze eerste wat meer full ervaring voorbije weekend, lijkt het alsof ik ineens meer nood heb aan informatie.

Of beter honger naar informatie. Ik krijg het nogal moeilijk verwoord Bij andere dingen in het leven vraag je gewoon aan je vrienden Maar in dit geval is dat niet echt aan de orde. We hebben oa een berichtje terug gehad van het desbetreffende koppel Neuken is toch geen hogere wiskunde? Eenzaam is degene die voor niemand nummer één is. Een van de redenen dat ik ook hier zit.

Met wie kan je het er nou zo over hebben. Het is nog heel vaak dat ik spontaan zin heb om er over te praten en het mijn gedachten al betreed als ik met collega's sta te praten. Dan denk ik maar snel aan andere dingen, bang dat ik mij verspreek. D Ik merk wel dat ik sommige zaken opener vertel sinds onze ervaring.

Ik zou ook nog wel eens ons inwijdende stel willen tegenkomen in de PC, voor een praatje, maar misschien ook voor het gemak dat je al weet dat je het met hun gedaan hebt. Uiteindelijk denk ik dat we gewoon de volgende keer zonder verwachtingen zullen gaan zoals de eerste keer. Wat wel grappig is dat er een vriendin van mijn vrouw mee wil volgende keer. Ze kwam eerder ook regelmatig in pc's.

En sinds mijn vrouw haar het spontaan verteld heeft is de aap uit de mouw en krijgen we haar kinky kant te zien. We krijgen alleen nog niet heel duidelijk van haar wat haar intenties nou zijn. Of ze met ons mee wil om zelf contacten te leggen, of dat ze met ons mee wil om met ons te spelen. Hmmm, questions questions questions Doe dat dan vooraf! Als het een goede vriendin is zal ze ook eerlijk antwoord geven en zo zorgen voor geen teleurstellingen of onterechte verwachtingen.

Als jullie allemaal swingers zijn is het gewoon een kwestie van vragen. De eigenaar noemt zijn clubje een vereniging. Plat gezegt is het eerste idee wat bij mij opkomt dat de eigenaar een handige jongen is die onder het mom van een vereniging dus geen echte winst maakt. Belastingtechnisch is een vereniging natuurlijk geen club.

Dus qua benodigde papieren en belasting afdragen is een vereniging natuurlijk veel interessanter voor hem. En ja, dan mag je ook niet de club openstellen voor iedereen. Immers je moet lid zijn van de vereniging. Dat omzeilt bij heel slim door zijn systeem van introducees. Ik denk dat het gewoon een hele slimme jongen is om hoge belastingafdracht flink in te dammen en het een vereniging te noemen. Misschien heeft iemand hier in Nederland ook belangstelling om een vereniging te beginnen?

Of toch maar gewoon naar de bestaande parenclubs gaan? Voor mij persoonlijk denk ik liever het laatste. The slower the 4play the more u want it. Maar ja, dat lijkt me duidelijk dat je die mogelijkheid bespreekt.


volslank neuken parenclubIk ben niet bijgelovig Dat laatste vind ik eigenlijk alleen maar positief. Ik heb nog geen ladderzatte gasten meegemaakt in een PC, maar dat is ook iets wat je als uitbater echt moet zien te voorkomen. Mooi om te horen dat deze uitbater op deze manier zijn verantwoordelijkheid pakt. Is er vanwege de beperkte omvang van de club niet veel 'incrowd'?

Fijn dat je zo'n mooie avond beleefd hebt Trixy! En heel goed dat je naar je gevoel hierin luistert. Ik kijk een beetje met gemengde gevoelens naar deze club.

Al deze regeltjes zorgt toch ook voor een bepaalde sfeer. Je krijgt zo een zelfde soort publiek binnen. Dat kan voordelen hebben maar het kan ook een minder leuke kant opgaan. Zelf vind ik een beetje meer gemeleerd gezelschap prettiger. In ieder geval fijn dat het voor jullie wel werkt.

It's never to late start living! Het koppel dat ons mee uitgenodigd had heeft dat toch niet aangegeven. Uiteindelijk waren wij buiten het lid-koppel nog met drie NIEUWE koppels dus ik denk dat zelf dat systeem met uitnodiging net voor heel vers eenmalig bloed zorgt.

Er was 1 koppel aanwezig dat ons lid-koppel kende en die zich zo wat bij ons groepje heeft gevoegd. Ik heb ook begrepen dat het die avond niet zo druk was.

Beter te laat dan over tijd. Ze hebben mij de voorgeschiedenis verteld Maar zoals ik eerder al schreef is inderdaad een vzw vereniging zonder winst In elk geval ik ben er best enthousiast over.

Is eens iets anders Bijv in Eroxx is het dansgedeelte echt heel groot Dat vond ik net bijv aan de fun4two ook gezelliger dan het benedengedeelte niet te groot is. Door onze eerste wat meer full ervaring voorbije weekend, lijkt het alsof ik ineens meer nood heb aan informatie. Of beter honger naar informatie. Ik krijg het nogal moeilijk verwoord Bij andere dingen in het leven vraag je gewoon aan je vrienden Maar in dit geval is dat niet echt aan de orde.

We hebben oa een berichtje terug gehad van het desbetreffende koppel Neuken is toch geen hogere wiskunde? Eenzaam is degene die voor niemand nummer één is. Een van de redenen dat ik ook hier zit. Met wie kan je het er nou zo over hebben. Het is nog heel vaak dat ik spontaan zin heb om er over te praten en het mijn gedachten al betreed als ik met collega's sta te praten.

Dan denk ik maar snel aan andere dingen, bang dat ik mij verspreek. D Ik merk wel dat ik sommige zaken opener vertel sinds onze ervaring. Ik zou ook nog wel eens ons inwijdende stel willen tegenkomen in de PC, voor een praatje, maar misschien ook voor het gemak dat je al weet dat je het met hun gedaan hebt. Uiteindelijk denk ik dat we gewoon de volgende keer zonder verwachtingen zullen gaan zoals de eerste keer. Wat wel grappig is dat er een vriendin van mijn vrouw mee wil volgende keer.

Ze kwam eerder ook regelmatig in pc's. En sinds mijn vrouw haar het spontaan verteld heeft is de aap uit de mouw en krijgen we haar kinky kant te zien. We krijgen alleen nog niet heel duidelijk van haar wat haar intenties nou zijn. Of ze met ons mee wil om zelf contacten te leggen, of dat ze met ons mee wil om met ons te spelen. Hmmm, questions questions questions Doe dat dan vooraf!

Als het een goede vriendin is zal ze ook eerlijk antwoord geven en zo zorgen voor geen teleurstellingen of onterechte verwachtingen. Als jullie allemaal swingers zijn is het gewoon een kwestie van vragen. De eigenaar noemt zijn clubje een vereniging. Plat gezegt is het eerste idee wat bij mij opkomt dat de eigenaar een handige jongen is die onder het mom van een vereniging dus geen echte winst maakt. Belastingtechnisch is een vereniging natuurlijk geen club.

Dus qua benodigde papieren en belasting afdragen is een vereniging natuurlijk veel interessanter voor hem. En ja, dan mag je ook niet de club openstellen voor iedereen.

Immers je moet lid zijn van de vereniging. Dat omzeilt bij heel slim door zijn systeem van introducees. Ik denk dat het gewoon een hele slimme jongen is om hoge belastingafdracht flink in te dammen en het een vereniging te noemen. Misschien heeft iemand hier in Nederland ook belangstelling om een vereniging te beginnen?

Of toch maar gewoon naar de bestaande parenclubs gaan? Voor mij persoonlijk denk ik liever het laatste. The slower the 4play the more u want it. Maar ja, dat lijkt me duidelijk dat je die mogelijkheid bespreekt. Hello Wij zitten met het volgende, wij een stel midden 50 zijn onze grenzen aan het verleggen, in de zomer vinden we het heerlijk om buitensex te hebben en ook doen we aan rollenspel wat vaker heel spannend kan zijn.

Nu hebben we beide ook de fantasieën over groepsex trio's mmv vvm mmmv enzo. Beide zouden we graag eens naar een parenclub gaan om onze grenzen te verleggen. Ik op mijn beurt denk dat er genoeg mensen zijn die daar minder moeite mee hebben. Aangezien we beide nooit daadwerkelijk in een parenclub geweest zijn willen we graag weten of daar wel vaker dikke mensen komen, of we niet weggekeken worden, jullie snappen wel wat ik bedoel.

Verder lijkt het mijn vrouw niks om direct in lingerie te lopen, zijn er ook avonden waar je eerst zo aan de bar gaat en eventueel later in meer geslote ruimte je kleren laat vallen? Graag zouden we van jullie eerlijke meningen hebben ook al zijn deze niet altijd even leuk. We hebben ook nog de mogelijkheid om via internet andere koppels te benaderen voor thuis of hotel maar een parenclub trekt gewoon meer.

Dank jullie voor eventuele reacties. Anoniem vrijdag 28 maart Ik weet dat in Mystique er echt niet vreemd opgekeken wordt als iemand met overgewicht rondloopt. Een parenclub is echt niet alleen voor mooie mensen! Iedereen is gewoon zichzelf. Het is ook niet gebruikelijk om direct in lingerie te gaan als je binnenkomt.

De dresscode gaat op een bepaalde tijd in staat op de website van de club , van tevoren kom je in uitgaanskleding, of iets waarin jij je prettig voelt. Mijn droom gaat in vervulling Grieks avontuur Geile avonden Lekkere ontgroening Geile vakantie Sex met zn vijven Geil trio deel 2 Geil trio deel 1 Lieve Gerda Hoe een carnavalfeest leidt tot een trio Vierhoeksrelatie Gert en Brigitte's droomvakantie Het onderdanige spermasletje!

De dag na de verjaardagsorgie van Monique Lokaas 7: Mijn eerste verhaal Erg prettige kennismaking Lokaas 6: De verjaardagsorgie van Monique Lokaas 5: Monique, Frank en Barbara Marijke Eerste keer parenclub werd heuse orgie Help me Mark Tiny speelt als hoer bij Marocs Weer een nieuw verhaal van Chantal Avontuurtje op een Bounty eiland deel 2 Avontuurtje op een Bounty eiland deel 1 Gekeurd worden door een vriend van mijn vriend Van kaartspel naar partnerruil Mijn vrouw krijgt onverwacht een lesje geil met jongens en meiden Een avondje casino Rijpe vrouw en buurjongen Simpelweg waargebeurd Een verassing voor mijn vriend Een hoer zonder ervaring Vrijdag avondje uit in Amsterdam Het vervolg van de vrijdagavond Surprise!

Met zn 3e in eens Klussen en lusten Lucky seven Vrouw op vakantie Partnerruil Hotel medewerkster Sexparadijs Wie wil het kutje van mijn vrouw verwennen Haar 50ste verjaardag werd een heus heet feest Rosa Een kaartspel 3 groet lullen voor Liset Zelfverdediging Geile dromen Trio met buren Visite 5 mannen vergijpen zich aan vrouw 2 5 mannen vergrijpen zich aan vrouw 1 De hete gangbang Vrijgezellenfeest Roadtrip Ingrid en Ien met de glazenwassers Tennisvriendin geilt de buurman op Een zalig avontuur Greg, lieve jongen Een fantasie wordt werkelijkheid Drie-zits bank Onverwacht de hoer spelen twee arabische zakenmannen in amsterdam Oude liefde Op zoek naar oudere dikke vrouwen De oude geile buurvrouw en haar vriendin Een onverwachte trio vrijdagmorgen Gangbang met 12 geile negers Turkse massage Mijn ex, de geile slet Het mooie trio Een vriend van mijn lief komt glaasje drinken De eerste keer!

De perfecte avond Dienstmeisje met geldproblemen deel 2 Dienstmeisje met geldproblemen deel 1 Triotje met mijn vriendin Debbie en mijn vader Het is fijn op piloot te zijn Triootje Geil Afrika deel 2 Geil Afrika deel 1 De maanse nacht Waar gebeurt 1e trio ervaring 2e deel Waar gebeurt 1e trio ervaring Liset krijgt een super beurt In Parijs Een Speciaal Weekeinde kamers verhuren Laura in het casino Op kantoor Geile avond in een Club Met Debby naar de bioscoop een onvergetelijke nacht De tennisavond Een geil verhaal voor Roy Trio met vrouw en haar vriendin Het slaafje spelen De Schilder 21 kerels en 1 vrouw Heet einde na een warme dag Wendy's spannende ervaring op pinkpop Ervaring met meerdere mannen Het pashokje De mooie buurvrouw Dubbeldekker Het verjaardagscadeau House For Sale Voetbal Scheids Lekker Yoghurt Vozende Vis Eline, de schooldirectrice.

Trio in de sanua Samen met een sportvriend Ze halen er een paar vrienden bij Geile groepssex Vakantie Pret na Tenerife Army of black cocks Linda doet aan groepssex Maandag Voor het eerst naar een paren club Barbecue Stiekem betrapt Wat de zon allemaal met je doet Gelukkige verjaardag The Appartment deel 5 Lover van het uitzendbureau deel 2 Trio met me beste vriendin Op zoek naar een studentenkamer vervolg Verassing Maandag Neuken via het uitzendbureau Samen op pad voor een lul in haar gat Een stapje verder dan de bedoeling was Heeft te maken met opvoeding Zaza's sexopera Op vakantie naar Israel Daan rijgt haar eraan Stiekeme sex Vakantiepret ook in huis?

Twee heerlijke shemales Tennis Ouderwets puberen maar nu volwassen Lieve collega: Het liefdesduel Leen wil naar de parenclub Mijn meisje wil meer De stijk Trioseks Trio met de buurman Van drie kanten gezien Personeelsfeest Hoe gek doe je op een vakantie Een avondje dansen. Esmeralda, de dronken slet.

Op kamers De home rape Weekendje Groningen Als agent maak je leuke dingen mee.